Aanbiedingen

 • 2,5 liter tuinbeits steigerhout in whitewash kleur

  Wij hebben een partij 2,5 liter blikken tuinbeits in de whitekleur groot in kunnen kopen en kunnen dit daarom weer enorm scherp verkopen. We kunnen een blik van 2,5 liter nu namelijk aanbieden voor €19,95 (excl verzendkosten a €6,95). Met dit 2,5 liter blik kan circa 25m2 gebeitst worden. Deze steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Dit behandelen gaat erg makkelijk en is snel te doen. Neem een grote kwast of roller en breng de beits aan op het hout. Paar uur laten drogen en klaar is Kees. Als u alleen deze beits wil aanschaffen willen we u vragen om meteen per iDEAL af te rekenen zodat wij het blik met 1 a 2 dagen per post naar u op kunnen sturen.
  34,95 19,95
 • Eiken tafel uit dikke 9x9cm oude eiken balken

  Wij hebben een aantal eiken tafelbladen van 200cm lang en 85cm breed in kunnen kopen die gemaakt zijn van oude eiken balken. Het zijn balken van 9x9cm, die door middel van grote draadstangen met elkaar verbonden zijn. De bladen zijn 200cm lang en circa 85cm breed. Deze robuuste eiken tafel kan voorzien worden van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 4 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U, trapezium of matrix vorm. Deze kokers zijn 12x12cm die de tafel helemaal afmaken. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 77cm, maximale hoogte stoelleuning: 68cm.
  1.295,00 995,00
 • Eikenhouten tafel met matrix onderstel (NIEUW)

  Deze robuuste eikenhouten tafel is voorzien van een stalen matrix onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze vorm geeft de tafel een stoere industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eikenhouten tafel: circa 77cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eikenhouten tafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  895,00 725,00
 • Eiken eettafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken eettafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers geven de tafel zorgen voor een industriële sfeer aan de tafel. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eiken eettafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren. .
  695,00 560,00
 • Eiken boomstamtafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken boomstamtafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers en vorm zorgen voor een industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik. Eigenschappen van het eiken boomstamtafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  695,00 560,00
 • -17%
  Steigerhouten-hoekbank-zonder-armleuning

  Tuinbank incl kussen(s)

  Een klant van ons heeft ons een verkeerde maat kussen doorgegeven, en daarom hebben we nog een kussen van 190cm lang (5cm dik) in de Burgundy kleur liggen. Kussen is nog volledig nieuw. Dit zitkussen is gemaakt voor een tuinbank zoals op de foto. Alleen een kussen verkopen is wellicht wat lastig, vandaar dat we er ook een bank bij zouden kunnen maken. Dus deze aanbieding is voor de bank zoals afgebeeld met daarin een zitkussen in de donker rode Burgundy kleur (zie foto 2 en 3). Als u zou willen zouden we tegen een meerprijs van €90,- ook nog een passend rugkussen erbij kunnen maken. Het kussen is 190cm lang, dus de zitting zal 190cm lang moeten zijn en de buitenmaat wordt dan 205cm (als u kiest voor het model bank van foto 1). Eventueel zouden we ook brede armleuningen aan de bank kunnen maken, dan wordt de buitenmaat 230cm en de meerprijs hiervan is eventueel €50,- (zie foto 4 hoe de bank er dan uit kan komen te zien)
  265,00 220,00
 • Hoekbank incl kussens en hocker (standaard model, ACTIE afmeting)

  Hoekbank incl kussens en hocker in de aanbieding!

  • L-vormige steigerhouten hoekbank buitenwerks 220x270 of 270x220cm (let op, niet alle foto's hebben dit formaat)
  • Uitstekende kwaliteit zit en rugkussens erbij; keuze uit 38 stofkleuren, en strakke of plofkussens in de rug.
  • Prijs ook incl een hocker van 60x60.
  Dit model en deze specifieke afmeting steigerhouten hoekbank is misschien wel de meest verkochte hoekbank uit ons steigerhouten assortiment. De strakke en robuuste vormgeving, 20 cm brede armleuningen en comfortabele zit door de schuine rugleuning maken van deze hoekbank een ideale loungeset van steigerhout voor op het terras of in de tuin. Deze aanbiedingsprijs geldt voor dit specifieke formaat (incl kussens en een hocker). Dus kunt u een hoekbank kwijt die buitenwerks 220 x 270cm mag worden, dan hoeft u zeker niet verder te kijken, want goedkoper gaat u niet vinden! Eventueel kunnen we ook nog geschikte steigerhout beits erbij leveren zodat u de hoekbank steigerhout beter kan beschermen en meteen in de gewenste kleur kan beitsen! Andere hoekbank maten is ook geen enkel probleem, kijk voor de andere maten maar eens hier: Hoekbanken op maat
  985,00 895,00