Accessoires

 • Kussens op maat

  Kussens op maat bij de steigerhouten meubelen

  Wij kunnen ook kussens op maat erbij leveren. We gebruiken standaard diktes van 5, 6 en 8cm. Voor de loungemeubelen gebruiken we vaak 8cm dikke zitkussens en 6cm rugkussens. Als de zitdiepte niet zo diep is maken we de kussens veelal 5cm dik. Bij bijna al onze meubelen op de website staan de bijbehorende prijzen van de kussens. Mocht u zelf al meubelen hebben en enkel op zoek zijn naar kussens op maat dan kunt u samen met ons systeem de prijzen van uw gewenste kussens berekenen. Eerst wil het systeem weten hoe breed het kussen mag worden, en vervolgens willen we weten wat de diepte/hoogte mag worden. Als we die afmetingen weten geeft het systeem prijzen weer van polyether en koudschuim in de beschikbare diktes (weergegeven met de letter "C" op de afbeelding). De breedte (weergegeven met de letter "A" op de afbeelding) van het kussen moet tussen de 45 en 265cm liggen en de diepte (weergegeven met de letter "B" op de afbeelding)  tussen de 30 en 65cm. (andere maten kunt u opvragen via "maatwerk verzoek").
  Vanaf 0,00
 • Nieuwe gedroogde steigerplanken

  Steigerplanken van 500cm lang te koop, nieuw, gedroogd en geschaafd! Ga je zelf aan het knutselen en heb je planken nodig? Ook voor losse steigerplanken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze steigerplanken zijn teruggedroogd zodat het vochtpercentage een stuk lager is, en de plank dus minder gaat werken. Ideaal dus om meubels van de maken of te gebruiken voor bijv een schutting!   In de steigerplanken die wij verkopen zitten lichte oppervlakkige scheurtjes (zie 3e foto). Scheurtjes zijn bijna nooit helemaal door, zijn voornamelijk lichte barstjes. Wij gebruiken deze planken liever niet voor de productie van steigerhouten meubelen omdat sommige klanten terecht kieskeurig zijn. Daarom verkopen wij deze planken door en dat zelfs onder onze inkoopprijs, nu een standaard gedroogde plank van 500cm lang, 20cm breed en circa 3cm dik voor €12,- per plank. Bij afname van 10 planken of meer mogen ze overgenomen worden voor €11,- per plank, en bij meer dan 20 planken voor €10,- per plank.   Geschaafd: Eventueel hebben we ook een partij beschikbaar die ook nog eens geschaafd is, deze zijn dus een stukje gladder. Deze planken zijn ook 500cm lang en kosten €14,- per plank. Bij afname van 10 planken of meer mogen ze overgenomen worden voor €13,- per plank, en bij meer dan 20 planken voor €12,- per plank.   Op maat zagen: Afname van kleine en grotere partijen kan en we kunnen ze eventueel ook op maat zagen voor €1,50 per zaagsnede.   De steigerplanken dienen wel afgehaald te worden bij onze werkplaats, als u langs wil komen bel even van te voren op 06-23408190 Adres: Rostockstraat 13, 7418 EL, Deventer.
 • Steigerhout beits

  Om de levensduur te verlengen kunt u steigerhouten meubelen het beste behandelen met een beits speciaal voor steigerhout. De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Dit behandelen gaat erg makkelijk en is snel te doen. Neem een grote kwast of roller en breng de beits aan op het hout. Paar uur laten drogen en klaar is Kees. Wij verkopen verschillende beitsen speciaal voor het steigerhout, namelijk: White wash, Grey wash, Antraciet wash, Black wash, Old brown wash, Blanke wash, Cement wash
  Vanaf 20,00