Steigerhouten tafel met blokpoten
-10%

Steigerhouten tafel met blokpoten

Vanaf 260,00 235,00

Actuele (verwachte) levertijd voor dit product: 1 a 3 weken (veel formaten uit voorraad leverbaar)
Tafel model: 4 steigerhouten hoekpoten

  • Steigerhouten tafel met robuuste blokpoten op de hoeken (12x12cm)
  • Gemaakt van gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  • Keuze uit nieuw blank steigerhout of onze old-look planken (waar al een beitslaagje op zit)
  • Standaard een stoere, robuuste sierlijst om het blad heen
  • Zowel als binnen als buitentafel te gebruiken
  • Veel formaten uit voorraad leverbaar, dus erg snel in huis

Betaling bij levering  Wij gebruiken gedroogd en geschaafd hout
Keuze voor geïmpregneerd hout  Meubelen worden gemaakt in eigen werkplaats
Ruim 10 jaar ervaring in de steigerhouten meubelen branche, dus rijk aan ervaring en kennis!

Wil je dit meubel net iets anders? Of staat jouw afmeting er niet tussen? Geen paniek, wij hebben ruime ervaring in het op maat maken van meubelen. Vul hieronder jouw gewenste afmetingen, en omschrijving in. Wij zullen beoordelen of jouw wensen uit te voeren zijn en we zullen je een gespecificeerd kostenplaatje voorstellen.

 • Drop files here or

Beschrijving

Steigerhouten tafel met blokpoten

Deze robuuste steigerhouten tafel met blokpoten heeft een stoere uitstraling met zijn 4 poten op de hoeken. De poten van deze steigerhouten tafel zijn rondom molenwieks dicht en zijn 12x12cm. Vaak bestaat het blad uit 4 of 5 hele steigerplanken breed, en als omlijsting plaatsen we een sierlijst om het blad. Incl sierlijst komt hij qua breedte met 4 hele planken uit op 85cm en met 5 hele planken op 105cm. Andere breedte maten zijn ook wel mogelijk, dan zullen we alle planken wat in de breedte gaan opzagen voor u.

Wij kunnen dit model tafel aanbieden tot 300cm (bij langere lengtes is een 5e poot in het midden van het blad noodzakelijk om doorzakken te voorkomen). De bovenkant van het blad is 77cm hoog, en de ruimte tussen de vloer en de onderbalk van de tafel is 70cm (er vanuit gaande dat we een sierlijst om het blad heen monteren. Dus stoelen met armleuningen tot 70cm kunnen eronder geschoven worden. in 99% van de gevallen gaan de stoelen hieronder passen. De blokpoten zijn molenwieks rondom dicht en zijn 12x12cm. Deze poten plaatsen we het liefst strak tegen de sierlijst aan, waardoor het lijkt dat de poten 3cm naar binnen staan. De ruimte tussen de poten is  daarom zo’n 30cm minder dan het blad.

 

Mogen we nieuwe of oud gemaakte steigerplanken gebruiken voor uw steigerhouten tafel met blokpoten?

De eettafel zullen we gaan maken van steigerhout, en we bieden 2 houtmogelijkheden aan, namelijk blanke steigerplanken of oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat er dus al een 1 beschermlaag op het hout zit. Voor tafels is het ook van groot belang dat ze lekker glad zijn,en daarom zullen wij het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.

De meeste aanbieders van dergelijke tafels maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een glad blad wil hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het blad extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag!

Old-look-steigerhout-tafel

Afbeelding van de old-look steigerplanken

De steigerplanken voor deze steigerhouten tafel worden niet alleen geschaafd, we gebruiken ook uitsluitende gedroogde steigerplanken. Deze gedroogde steigerplanken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde steigerplanken. Het steigerhout zal nog wel iets gaan werken als hij echt op kamertemperatuur komt, maar dit is wel gering.

De andere optie voor het blad zijn dus nieuwe planken. Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het blad kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren wij het blad geschuurd, maar verder onbehandeld af. Wij raden u in geval van nieuwe blanke planken wel aan om het blad wel te behandelen met een beits. Vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren. Voor de tafel heeft u ongeveer 750ml beits nodig om de tafel te behandelen, dit kunnen we er voor €20,- bij leveren. Voor meer informatie over het behandelen klik hier

Steigerhouten-tafel-met-blokpoten-nieuw-hout

Afbeelding van het onbehandelde blanke hout

 

Hoe wilt u dat we de steigerhouten tafel met blokpoten afleveren?

Wel of geen sierlijst?

Het liefst plaatsen wij een sierlijst om het blad heen, deze lijst zorgt ervoor dat de planken en poten nog net wat beter vastzitten en dus een veel kleinere kans dat de planken wat (krom) kunnen gaan trekken en daarnaast zorgt het ervoor dat de tafel stabieler staat.  De sierlijst is circa 6,5cm hoog en de tafel wordt hierdoor iets breder, bij een blad van 4 planken breed zal de tafel dan circa 85cm breed worden, en bij 5 planken breed 105cm. Het geeft de tafel ook een erg robuuste uitstraling.

 

De montage van de poten:
Wij zien vaak dat het voor klanten handiger is als de poten er nog niet onder gemonteerd zijn. Als de poten nog niet gemonteerd zijn is de steigerhouten tafel makkelijker te vervoeren en op de gewenste locatie te krijgen. Voordeel voor ons is dat de steigerhouten tafel dan minder ruimte in beslag neemt (in onze opslag en vrachtwagen), waardoor wij €25,- korting geven. Standaard zitten de poten er dus nog niet onder. Wel hebben het een en ander voorbereid om de poten er gemakkelijk onder te kunnen monteren. Zo hebben wij gaatjes voorgeboord waar geschroefd dient te worden en leveren wij de benodigde schroeven en handleiding erbij (klik hier om de handleiding alvast te bekijken). De montage van de poten is een gemakkelijke klus wat u zelf kunt doen!

 

Extra opties bij de steigerhouten tafel met blokpoten

Bij deze tafel passen natuurlijk ook heel leuk steigerhouten banken. Veelal zien we banken met en/of zonder rugleuning. Hieronder meer informatie over de bijpassende banken die we erbij aanbieden.

 • De bank zonder rugleuning:

De bank(en) zonder rugleuning maken we standaard 40cm korter dan de tafel, zodat ze tussen de poten van de tafel geschoven kunnen worden.  Verder zijn ze 45cm hoog en 40cm diep. Hieronder een foto van de bank zonder rugleuning

Steigerhout-bankje
Bank zonder rugleuning
 • De bank met rug en armleuning:

De bank(en) met rugleuning maken we standaard buitenwerks 40cm korter dan de tafel. De zithoogte van deze steigerhout bank is standaard 45cm hoog, en de zitdiepte is 48cm (totale diepte is circa 65cm en totale hoogte zo’n 84cm).  De binnenmaat is 15cm minder dan de buitenmaat. De armleuningen zijn dus per stuk 7,5cm breed. De armleuningen zijn vanaf de grond gezien 65cm hoog. Hieronder een foto van de bank met arm en rugleuning.

Steigerhouten-bank
Bank met rug en armleuning

 • De bank met armleuning, zonder armleuning:

De bank(en) met rugleuning zonder armleuning maken we standaard buitenwerks 40cm korter dan de tafel. De zithoogte van deze steigerhout bank is standaard 45cm hoog, en de zitdiepte is 46cm (totale diepte is circa 60cm en totale hoogte zo’n 84cm).  Hieronder een foto van de bank met rugleuning zonder armleuning.

Bank-van-steigerhout
Bank met rugleuning, zonder armleuning

 

 

Behandeling van de steigerhouten tafel met blokpoten

Zoals hierboven al aangegeven kunnen we hout waar al een beschermlaag op zit gebruiken voor de tafel, dit is ons zogenaamde old-look steigerhout. Hier zit dus al 1 beschermlaag op, vaak brengt dan de klant dan zelf nog een nano coating op het hout aan. Na het aanbrengen van de nano coating zijn de old-look planken uitstekend beschermd tegen vuil en vocht. Behandelde oppervlaktes zijn na het aanbrengen van de nano coating nog makkelijker te reinigen waardoor de tafel langer mooi en schoon blijft.

Als u ervoor kiest om de tafel aan te schaffen van nieuwe blanke steigerplanken, dan zit daar dus nog helemaal geen beschermlaag op. De tafel is dan al wel helemaal geschaafd en geschuurd, dus wel voorbereid om daar een beits op aan te brengen. Wij raden u aan om deze onbehandelde tafel wel te behandelen met een beits, vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Tevens kunt u met de beits de tafel ook in de gewenste kleur maken. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren.

Wij zouden er eventueel wel geschikte beits voor het steigerhout bij kunnen leveren, en hebben hierin verschillende kleuren beschikbaar. We hebben een schatting gemaakt wat u nodig heeft voor het behandelen en deze geschikte beits is er dus eventueel meteen bij te bestellen. Voor een gemiddelde lengte tafel heeft u ongeveer 750ml beits nodig om de tafel te behandelen, dit kunnen we er voor €20,- bij leveren. Voor meer informatie over het behandelen zie: Behandelen

 

De levertijd van de steigerhouten tafel met blokpoten

Wij hebben veel formaten tafels op voorraad, dus u kunt ze snel in huis hebben. De exacte levertijd is een beetje afhankelijk van of hij afgehaald wordt of dat wij hem dienen te bezorgen. Afhalen kan als hij op voorraad is natuurlijk meteen (doe voor de zekerheid wel voor de zekerheid even een belletje voordat u onze kant op komt). Met bezorgen is de levertijd een beetje afhankelijk van waar u woont en of wij al een route in uw regio gepland hebben. We zullen dan namelijk een geschikt aflever moment moeten zoeken. Als u geluk heeft en we hebben op (zeer) korte termijn al een route gepland in uw regio dan kan hij wellicht meegenomen worden, en anders zullen we een route uw kant op moeten gaan plannen. Dus met bezorgen is de levertijd in overleg, levertijd van de tafel is dan tussen 1 werkdag en een paar weekjes.

Hieronder een uitvergrote foto van de eettafel die behandeld is met onze antraciet beits.

Steigerhouten tafel met blokpoten
Steigerhouten tafel met blokpoten en sierlijst om blad

Behandeling van de steigerhouten tafel

Al onze meubelen worden gemaakt van A-kwaliteit gedroogde steigerplanken en we krijgen vaak de vraag of behandeling nodig is. Daar zullen we hieronder antwoord op geven.

Het hout is erg geschikt voor binnen gebruik en daarnaast kan het zelfs ook onbehandeld buiten blijven staan. Het steigerhout kan behoorlijk goed tegen weersomstandigheden. Het hout is erg dik (namelijk 3cm dik) en een ander voordeel is dat het hout ook snel weer droog wordt. Het snelle drogen van het hout is dan ook één van de redenen dat steigerhouten meubelen (mits goed geplaatst en goed gemonteerd!!) een behoorlijk lange levensduur hebben. Om de levensduur te verlengen kunt u de meubelen het beste behandelen met een steigerhout beits. De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt..

Het steigerhout bieden in 2 varianten aan, namelijk onbehandelde blanke variant en een variant waar al een beschermlaag op zit. De variant waar al een beschermlaag op zit is onze zogenaamde old-look steigerplank. Hier zit dus al 1 beschermlaag op en vaak brengt dan de klant dan zelf voor extra bescherming nog een nano coating op het hout aan. Na het aanbrengen van de nano coating zijn de old-look planken uitstekend beschermd tegen vuil en vocht. Behandelde oppervlaktes zijn na het aanbrengen van de nano coating nog makkelijker te reinigen waardoor de tafel langer mooi en schoon blijft.

 

Als u ervoor kiest om een tafel aan te schaffen van nieuwe blanke steigerplanken, dan zit daar dus nog helemaal geen beschermlaag op. De tafel is dan al wel helemaal geschaafd en geschuurd, dus wel voorbereid om daar een beits op aan te brengen. Wij raden u aan om deze onbehandelde tafel wel te behandelen met een beits, vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Tevens kunt u met de beits de tafel ook in de gewenste kleur maken. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren. Wij verkopen verschillende beitsen speciaal voor het steigerhout, namelijk:

* White wash  *  Grey wash   * Cement wash * Antraciet wash  * Black wash  *  Old brown wash  * Blanke wash

De steigerhout beits zit in blikken van 0,75 liter, waarmee 6-8m2 mee gebeitst kan worden. De kosten van een 750ml blik zijn €20,-  en 1,5L voor €35,-

Daarnaast hebben we ook blikken van 2,5L, waarmee 20-25m2 mee gebeitst kan worden. De kosten van een 2,5L blik zijn €45,-

 

Aanbrengen van nano coating of beitslaag

Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamheid, want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Verwerk de steigerhout beits bij temperaturen tussen 5 en 30 graden Celsius, maar bij voorkeur boven 10 graden en niet in de volle zon.

Breng de steigerhout beits gelijkmatig aan met een roller of platte kwast in de richting van de houtnerf. Strijk niet na tijdens het drogen en strijk zakkers of overtollige beits meteen weg in de richting van de nerf. Begin met kleine stukken en randen, groeven en naden. Behandel vervolgens de grotere delen.

U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te combineren voor een eigen kleurstelling of speels effect. Op de foto’s hierboven hebben we de steigerhout beits op de onbehandelde planken aangebracht, waarbij we de bovenzijde 1x hebben gebeitst en de onderzijde 2x hebben gedaan.

Wij raden aan om tussen verschillende lagen steigerhoutbeits het hout licht op te schuren in de richting van de nerf, zodat het eindresultaat gladder wordt. Na 2 uur is de beits stofdroog, na circa 5 uur overschilderbaar. Afhankelijk van factoren als weersomstandigheden en gebruik adviseren wij om elke 1 tot 3 jaar een nieuwe laag aan te brengen.

Een blik steigerhout beits is na opening enkele jaren houdbaar, mits goed afgesloten en bewaard in het originele blik. Bewaar het blik bij voorkeur op de kop.

 

Onderhoudstips:

Hieronder nog een aantal tips om de meubelen in der loop van jaren goed te houden:

•    Plaats uw steigerhouten meubel of tuintafel niet op een vochtige plaats. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden. Plaats het meubel iets van de grond, zodat de wind er doorheen kan. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat.
•    Een waterdichte coating voor steigerhout is niet aan te raden. De ruwe structuur die het steigerhout eigen is maakt dit erg moeilijk. U kunt beter voor een geschikte beits gaan.
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van het hout
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van de montage en of er wel goede kwaliteit schroeven gebruikt worden
•    Plaats uw meubelen iets van de grond zodat optrekkend vocht de kwaliteit van uw meubelen minder snel aantast
•    Steigerhouten meubelen kunt u schoonmaken met een vochtige doek en/of een borstel. In sommige gevallen is het ook mogelijk de meubels bij te schuren, let op dat u dit alleen doen bij meubels van onbehandeld hout (anders zult u de beits laag er ook weer vanaf schuren). Het allerbeste is om de steigerhouten meubelen om het jaar opnieuw te behandelen om het gewenste resultaat te behouden.
•    In de winter kunnen de meubelen eventueel gewoon buiten blijven staan. Indien u de mogelijkheid heeft raden wij aan de meubels wel overdekt of binnen te zetten, dit komt de levensduur ten goede. Is dit niet het geval dan dient u de meubels op latjes te zetten zodat deze vrij van de grond staan.

 

… niet doen
•    Meubels kopen die slecht zijn gemonteerd en / of gemaakt zijn van kwalitatief slecht (niet goed genoeg gedroogd) hout
•    De steigerhout meubelen plaatsen op balkon of terras waar het water niet kan weglopen
•    In de winter een zeil spannen over uw meubels zonder dat daar lucht bij kan komen. Dit wordt een vochtige broeiplek
•    Uw meubel volledig behandelen met een niet regulerende lak of beits.

Wij kunnen bij de meubelen ook passende kussens leveren. De kussens worden voor u opmaat gemaakt, dus voor elke set bijpassende kussens op maat! Bij de tafels maken we ook geregeld banken. Op deze banken kunnen we dus ook passende kussens maken. Standaard maken we de kussens op de banken 5cm dik, en gebruiken we een uitstekende stof en koudschuim als vulling. Samen met ons systeem kunt u dus de prijzen van uw benodigde kussens berekenen.

De stof kleuren

De kussens worden gemaakt van een stof die o.a. waterafstotend, slijtvast en vuilafstotend is. Deze stof biedt de beste bescherming van uw kussens tegen wind, zon en regen. Het water rolt over het doek en trekt er niet in. Tevens zit er een rits in de kussens, en daardoor is hij ook uitwasbaar.
We hebben de keuze uit 2 verschillende stoffen, namelijk de Cartenza en Curacao stof. Beide stoffen zijn qua structuur en eigenschappen vrijwel gelijk. De Cartenza stof is in 32 verschillende kleuren verkrijgbaar en de Curacao stof hebben we in 8 verschillende kleuren ingekocht.

De stof is gemaakt van 100 % Olefin vezels en heeft als kenmerken:

 • Uitstekende weerstand tegen vocht en vuiligheden
 • Kleurvast / verkleurd niet in het zonlicht
 • Enorm sterk en slijtvast
 • Sneldrogend
 • Ademende stof
 • Laag statisch / Pilt niet
 • Resistent tegen invloeden van dauw, transpiratie, rot en het weer
 • Vuil resistent
 • Zeer comfortabel

Olefin Onderhoudstips:

  • De meeste vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het deppen met lauw water en afwasmiddel.
  • Bleekmiddelen kunnen indien nodig gebruikt worden.
  • Wasbaar op 40 graden.
  • Als de stof gewassen is, moet deze aan de lijn gedroogd worden, of droogtrommel gedroogd met beperkte warmte.
  • Olefin droogt zeer snel.
  • Olefin hoeft niet gestreken te worden.
  • Mag zeker niet worden gereinigd met een hogedruk of stoom apparaat.

Opmerking:

  • Deze stoffen zijn vocht resistent en niet geheel waterdicht.
  • De kleuren op uw computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Mocht u vooraf een proefstaaltje willen ontvangen van de gewenste stofkleur laat het ons weten zodat we u op voorhand proefstaaltje(s) kunnen sturen.
  • Kussens voorzien van deze stoffen dient u bij slecht weer binnen op te bergen.
  • Bent u vergeten de kussens bij regenweer binnen te halen dan is de stof hier goed tegen bestand maar de vullingen wat minder.

Hieronder de beschikbare stofkleuren:

tuinkussens-op-maat

De vulling van de kussens

Het schuim in de kussens kan van polyether (B-kwaliteit) of koudschuim (A-kwaliteit) gemaakt worden. Voor de banken gebruiken we eigenlijk altijd koudschuim als vulling. Zie hieronder voor de verschillen tussen koudschuim en polyether:

Polyether (B-kwaliteit) is de voorloper van koudschuim (A-kwaliteit), polyether kenmerkt zich door draagkracht uit hardheid. Koudschuim daarentegen haalt zijn draagkracht uit veerkracht.Beide materialen zijn geschikt voor zitten maar met koudschuim wordt een hoger comfort bereikt. Koudschuim is dan ook duurder dan polyether en heeft een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Bij polyether kan op den duur kuilvorming ontstaan, de levensduur hiervan is dus niet zolang als koudschuim. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor, het is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur. Ook is koudschuim brandvertraged en polyether niet.

Dus de voordelen van A-kwaliteit schuim zijn samenvattend: 

 • Langere levensduur
 • Zakt niet door op den duur
 • Kan beter overweg met vocht
 • Brandvertragend
 • Beter zitcomfort

Polyether (B-kwaliteit) is geschikt voor comfortabele kussens. Polyether gaat jaren mee bij minder intensief gebruik. Wanneer er sprake is van intensief gebruik adviseren we koudschuim vulling (A-kwaliteit). Naast de langere levensduur is het comfort van koudschuim ook een stuk beter.

Koudschuim vulling is gewoon de beste vulling die er momenteel verkrijgbaar is, een uitstekende kwaliteit waar horeca zaken, bungalow parken etc voor kiezen. Ofterwijl echt gericht op intensief gebruik in combinatie met een lange levensduur en uitstekend zitcomfort. Dus ook bij ons bent u op het juiste adres voor kussens op maat!

Wij hebben de mogelijkheid om de steigerhouten meubels te bezorgen. De kosten hiervan zijn een beetje afhankelijk van het product en het afleveradres. Wilt u weten wat de eventuele bezorgkosten zijn? Als u een product hebt toegevoegd aan uw winkelwagen worden de bezorgkosten berekend nadat u uw postcode heeft ingevoerd.

De bezorgkosten in Nederland liggen in 95% van de gevallen tussen de €35,- en €70,-

Onze chauffeur levert tot de eerste deur begane grond, uiteraard is hij vaak wel bereid, indien de situatie het toelaat, de steigerhouten meubelen op de gewenste locatie te zetten (enkel het naar de locatie brengen van de meubelen is dan wel op eigen risico, eventuele beschadigingen is dus niet ons risico) Al onze meubels worden standaard volledig afgemonteerd geleverd. Houdt rekening bij het bestellen van de producten dat deze gemonteerd geleverd worden, binnen of in de tuin. Op verzoek kunnen wij de meubels gedemonteerd leveren. De steigerhouten meubels worden dan eerst volledig gemonteerd zodat alles voorgeschroefd is, schroeven worden meegeleverd. Vlak na het plaatsen van uw bestelling zal contact met u opgenomen worden om een afspraak te plannen voor de levering. Wij streven ernaar om u ongeveer een week voor levering mede te delen wanneer en hoelaat wij verwachten dat de chauffeur bij u is (meestal in een tijdsbestek van 2 uur). U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven! Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

Let wel op: de chauffeur komt alleen uw kant op, dus als u de meubelen meteen op de gewenste locatie wilt hebben is het handig als er iemand aanwezig is die de chauffeur een handje kan helpen tillen.

In sommige gevallen zullen wij voor het bezorgen een extern transport bedrijf inschakelen, dit zal veelal voorkomen bij lange reistijden. Ze bellen u een uur voor levering op zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven!  De meubelen zullen dan meestal op een pallet vervoerd worden, de bezorger zal de meubelen dan zover mogelijk afleveren waar de palletwagen kan komen. De betaling zal bij een transporteur in sommige gevallen iets anders geschieden, als dit het geval is zal dit tijdig gemeld worden.

Afhalen:

Uiteraard kunnen we meubelen ook gratis afgehaald worden bij onze werkplaats in Voorst. Wij zijn hier in principe 6 dagen in de week aanwezig en kunnen u uiteraard helpen met het inladen van uw meubelen.

Meest gestelde vragen over het bezorgen:

1. Wat zijn de kosten van bezorging?

De kosten van bezorging zijn van een aantal factoren afhankelijk. Als 1e is het afleveradres van belang, omdat wij een berekening doen wat onze brandstofkosten zijn en reistijd is. Daarnaast kijken we ook naar de grote van de order, kleinere spullen kunnen namelijk goedkoper met een transportbedrijf afgeleverd worden. In 95% van de gevallen zullen de bezorgkosten tussen de €35,- en €70,- bedragen. Wilt u weten wat uw eventuele bezorgkosten zijn? Vul dan in uw winkelwagen uw postcode in, en ons systeem berekend dan de bezorgkosten.

2. Wat is de levertijd van de producten?

Circa 2 weken na het plaatsen van uw bestelling zal contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken voor de levering. Wij streven ernaar om u ongeveer een week van te voren mede te delen hoelaat wij verwachten dat de chauffeur bij u is (meestal in een tijdsbestek van 2 uur). U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven! De betaling van de meubelen mag na goedkeuring, contant aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

3. Is levering in Belgie ook mogelijk?

Wij leveren ook in Belgie, en dan in Vlaanderen. Evt. kan ook buiten dit gebied geleverd worden, alleen kunt u dan het beste even contact met ons opnemen wat de bezorgkosten dan gaan worden.

4. Leveren jullie ook buiten Nederland en Belgie?

Wij kunnen ook via transporteurs buiten Nederland en Belgie leveren. Heeft u interesse in onze producten en wilt u dit vervoeren buiten Nederland of Belgie? Neem gerust contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden voor u bekijken.

5. Wanneer en hoe laat worden de bestelde producten afgeleverd?

Als uw bestelling gereed is dan wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. U krijgt dan de leverdatum te horen en een tijdsindicatie.

6. Is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer de bestelde producten worden afgeleverd?

Dat is helaas niet mogelijk. Wel kunt u een voorkeur doorgeven en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

7. Kunnen wij per pin betalen bij levering?

Ja, we hebben een pin bij ons. Dus u kunt pinnen of contant betalen.