Loungeset steigerhout

Filter

Loungeset steigerhout

Wij maken verschillende loungesetjes van steigerhout. Dit kunnen rechte loungebanken zijn of juist een hoekbank. Ongeacht de afmeting van uw terras of balkon, wij kunnen altijd wel een passende loungeset van steigerhouten maken. Kenmerken van een loungeset steigerhout is dat de zitting wat lager is, en de zitdiepte wat dieper. Zo worden de meeste steigerhouten loungesets gemaakt met een zitdiepte van 60cm. Vaak staan deze steigerhouten loungesets op een vaste plek en mogen die lekker robuust gemaakt worden. Dus lekkere brede armleuningen en de voorzijde vaak dicht voor een robuuste uitstraling. Om lekker te kunnen loungen in deze meubelen monteren we een schuine rugleuning eraan met een sierlijst erbovenop. Bij de steigerhouten loungeset kunnen we ook passende kussens leveren.

De loungeset steigerhout kan dus in een recht model worden gemaakt of in een hoekmodel. In de hoekmodellen hebben we 2 verschillende varianten, namelijk een steigerhouten hoekbank met doorlopende rugleuning of een hoekbank met tafel in de hoek. De meest verkochte steigerhouten hoekbank is met de doorlopende rugleuning en hierop hebben we ook weer een variant bedacht waar maar 1 of geen armleuningen aan de uiteinden zit. Dus in de steigerhouten hoekbank hebben we 3 verschillende varianten

De steigerhouten loungeset kan ook bestaan uit rechte bank(en). Deze steigerhouten loungebank kunnen we ook helemaal voor u op maat maken, dus u kunt zelf de buitenmaat aangeven en daarnaast hoe diep u de zitting wil hebben en of de voorzijde open of dicht mag worden. Dus u kunt zelf uw hele steigerhouten loungeset samenstellen. Vaak zien we ook dat klanten een losse loungestoel bij de set nemen.

Mocht u gewenste afmeting of model er niet tussen staan, laat het ons weten en we kunnen kijken of wensen uitvoerbaar zijn.