Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Actie!

Volledig onderhoudsset eiken tafels

 49,95

Wekelijks onderhoud

Neem je tafel iedere week even af met de Blue dolphin refresh cleaner spray. Deze kant en klare spray zorgt ervoor dat de tafel weer goed gereinigd is en lekker fris ruikt. Door de handige verpakking is hij erg makkelijk te gebruiken. Even in sprayen, de tafel afnemen met een vochtige doek en klaar is kees.

Maandelijks onderhoud

Gebruik de Eco Fix & Fill voor het maandelijks onderhoud aan uw tafel. Deze reinigt de tafel ook net zoals de cleaner spray, maar deze fix & fill voedt de tafel ook nog eens. Je meng een dopje van het spul aan met een beetje water en met dit sopje behandel je de tafel.

Jaarlijks onderhoud

Gebruik de onderhoudsolie voor het jaarlijks onderhoud. Deze olie is zeer voedend en herstelt zelfs kleine krasjes en vlekken. Met deze onderhoudsolie lapt u uw tafel weer helemaal op. Deze vergt wel iets meer werk dan de andere twee middelen. Maar dit hoeft u ook maar een keer per jaar te doen.

Wekelijks onderhoud

Universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van uw eiken houten tafel. De kant en klare spray flacon is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt deze reiniger voor een frisse, aangename geur. De Cleaner Spray is niet schadelijk voor de huid en is biologisch afbreekbaar. Ook bevat dit product geen chloor en chemische bestandsdelen.

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak droog en stofvrij is. Hierna spuit u middels de spray flacon de Refresh Cleaner op het oppervlak. Na dit gedaan te hebben verdeeld u de reiniger met een vochtige doek. Ook is het mogelijk om bij zwaar vervuilde oppervlakken de behandeling te herhalen.

 

Maandelijks onderhoud

Eco Fix & Fill is een reinigings- en onderhoudsproduct voor uw eiken houten tafel. Fix & Fill is huidvriendelijk, zonder chemische conserveringsmiddelen, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar. Het voedt het hout en laat een dunne laag op het oppervlak achter dat bestand is tegen slijtage. Geschikt voor maandelijks gebruik. Blue Dolphin Fix & Fill maakt de tafel schoon en fris.

VERWERKING

Voordat u uw tafel gaat behandelen met Fix & Fill is het belangrijk het oppervlak goed stofvrij te maken. Vermeng 1 dopje met 1 liter water en poets de tafel met een licht vochtige doek. De droogtijd bedraagt ongeveer 10 tot 15 minuten. Wij raden aan om Blue Dolphin Fix & Fill niet onverdund aan te brengen op het oppervlak.

Blue Dolphin Fix & Fill is verkrijgbaar in een 1L verpakking.

Inhoud: 1  liter
Aanbrengen: licht vochtige doek
Droging: n.v.t.
Gebruiksfrequentie: maandelijks

 

Jaarlijks onderhoud

Blue Dolphin Onderhoudsolie is een hoogwaardig product voor het onderhoud van uw eiken houten tafel die is behandeld met onze hardwax. Het resultaat is een tafel met een open poriën, duurzame en waterafstotende afwerking met een zijdematte of extra matte uitstraling. Blue Dolphin Onderhoudsolie voorkomt slijtage aan uw tafel. Dit onderhoudsproduct is geschikt voor het jaarlijks onderhoud van uw eiken houten tafel.

VERWERKING

1. Het oppervlak dient droog (houtvochtigheid max. 14%) en vrij van stof te zijn.
2. Wij raden aan om het oppervlak goed schoon te maken, hierna goed laten drogen. Niet gebruiken bij een temperatuur onder de 16°C.
3. Met een pluisvrije doek kunt u BD onderhoudsolie over het te behandelen oppervlak verdelen.
4. De olie 20 minuten laten intrekken en vervolgens inpoetsen met een andere doek.
5. Vervolgens met een pluisvrije doek goed uitpoetsen tot er een egaal resultaat ontstaat.

Voordat u het product gaat verwerken raden wij aan om altijd eerst een test te verrichten. Belangrijk: Zorg voor voldoende ventilatie of een geschikt afzuigapparaat tijdens het drogen.

Droogtijd: Aanraakdroog na 6-12 uur (20° C/50-55% relatieve luchtvochtigheid). Nadat de olie 1 dag heeft gedroogd kunt u voorzichtig uw tafel in gebruik nemen. Na 3 dagen volledig belastbaar en uitgehard.

Wij raden aan om voor gebruik dit product goed te roeren en te schudden.

Blue Dolphin Onderhoudsolie is verkrijgbaar in mat, extra mat, wit en extra wit.

Verbruik: 1L: > 60 m²

Scroll naar boven
Scroll naar top