Uncategorized

 • 2,5 liter tuinbeits steigerhout in whitewash kleur

  Wij hebben een partij 2,5 liter blikken tuinbeits in de whitekleur groot in kunnen kopen en kunnen dit daarom weer enorm scherp verkopen. We kunnen een blik van 2,5 liter nu namelijk aanbieden voor €19,95 (excl verzendkosten a €6,95). Met dit 2,5 liter blik kan circa 25m2 gebeitst worden. Deze steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Dit behandelen gaat erg makkelijk en is snel te doen. Neem een grote kwast of roller en breng de beits aan op het hout. Paar uur laten drogen en klaar is Kees. Als u alleen deze beits wil aanschaffen willen we u vragen om meteen per iDEAL af te rekenen zodat wij het blik met 1 a 2 dagen per post naar u op kunnen sturen.
  Vanaf 34,95 19,95
 • -17%
  Steigerhouten-hoekbank-zonder-armleuning

  Tuinbank incl kussen(s)

  Een klant van ons heeft ons een verkeerde maat kussen doorgegeven, en daarom hebben we nog een kussen van 190cm lang (5cm dik) in de Burgundy kleur liggen. Kussen is nog volledig nieuw. Dit zitkussen is gemaakt voor een tuinbank zoals op de foto. Alleen een kussen verkopen is wellicht wat lastig, vandaar dat we er ook een bank bij zouden kunnen maken. Dus deze aanbieding is voor de bank zoals afgebeeld met daarin een zitkussen in de donker rode Burgundy kleur (zie foto 2 en 3). Als u zou willen zouden we tegen een meerprijs van €90,- ook nog een passend rugkussen erbij kunnen maken. Het kussen is 190cm lang, dus de zitting zal 190cm lang moeten zijn en de buitenmaat wordt dan 205cm (als u kiest voor het model bank van foto 1). Eventueel zouden we ook brede armleuningen aan de bank kunnen maken, dan wordt de buitenmaat 230cm en de meerprijs hiervan is eventueel €50,- (zie foto 4 hoe de bank er dan uit kan komen te zien)
  265,00 220,00
 • Steigerhouten tafel met dichte zijkanten

  • Steigerhouten tafel met dichte kopse kanten
  • Gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  De robuuste en stevige vormgeving van de steigerhouten tafel met dichte zijkanten zorgt ervoor dat dit een populair model tafel is. Bovendien is hij lekker glad vanwege het gebruik van geschaafde en geschuurde steigerplanken. Deze steigerhouten tafel kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank (en).
  Vanaf 190,00