Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Bestellen

Bij ons bestelt u gewoon compleet in elkaar gezette steigerhouten meubelen, dus geen bouwpakketten waar u zelf nog uitgebreid aan het werk wordt gezet. De steigerhouten meubelen worden netjes geschuurd zodat u ze meteen kunt beitsen en/of gebruiken! (mocht u de meubelen in zn geheel niet op de plaats krijgen of is gedemonteerd handiger voor het vervoer, dan kunnen wij alsnog de meubelen gedemonteerd leveren, laat dit dan aub tijdig weten!)

U kunt uw bestelling online doorgeven via onze webshop, andere mogelijkheden zijn in onze showroom/werkplaats in Deventer, maar u kunt ook uw bestelling doorgeven via de mail (liever niet via de telefoon).

Na de online bestelling krijgt u een bevestigingsmail en zal er zsm contact opgenomen worden om te kijken naar een eventuele lever of afhaaldatum.

De betaling van de steigerhouten meubelen mag achteraf (na uw goedkeuring van de meubelen) contant of per pin worden voldaan. Wij hebben zowel een pinautomaat in onze werkplaats en ook onze chauffeur heeft een pinautomaat bij zich. Let wel op dat de meeste banken een maximaal pinbedrag per dag hebben. (In sommige gevallen zullen wij voor het bezorgen een extern transport bedrijf inschakelen, dan zal de betaling in sommige gevallen iets anders geschieden, als dit het geval is zal dit tijdig gemeld worden)

Scroll naar boven