Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Houten tafel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u op zoek naar een nieuwe houten tafel? Wie niet? Hout is en blijft natuurlijk het populairste materiaal voor het blad en vaak ook voor het onderstel. Toch is de ene houten tafel de andere niet, zo bewijzen wij. U kunt namelijk zeer veel verschillende kanten op met hout. Veel is afhankelijk van de door u gekozen houtsoort en ook door de afwerking hiervan. Maar ook de gekozen afmetingen en het onderstel drukken een duidelijke stempel op het uiterlijk van uw tafel. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn of kijk alvast eens op deze pagina.

Een prachtige eikenhouten tafel

Eikenhout blijft voor veel mensen toch de crème de la crème onder de houtsoorten. Wat is er nu mooier dan een fraaie eikenhouten tafel? Welnu, wat dacht u van een voor u op maat gemaakte eikenhouten tafel? Wij kunnen dit voor u realiseren tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken louter met de beste kwaliteit eiken. Onze eikenhouten tafels worden vervaardigd van planken die gemaakt zijn uit prachtige, robuuste stammen. Wij werken altijd met meerdere planken waardoor uw tafel een prachtige natuurlijke uitstraling behoudt. Vanzelfsprekend werken wij de tafel prachtig af, maar u blijft te allen tijde zien dat het een authentiek natuurproduct is. Geen plank oogt namelijk hetzelfde. Kijk voor de eiken tafels maar eens op deze pagina.

Steigerhouten tafels

Een andere populaire houten tafel, is de steigerhouten tafel. Wij zijn een specialist op het gebied van steigerhouten tafels. Net als bij eiken bladen, bieden wij u alleen maar bladen en tafels van de allerbeste, gedroogde en geschaafde steigerhouten planken. De planken zijn perfect afgewerkt: strak en glad, zodat deze tafels multifunctioneel zijn. Kijk voor de steigerhouten tafels maar eens op deze pagina.

Bepaal uw eigen stijl

Wij hebben altijd diverse prachtige houten tafels op voorraad. Wilt u echt een unieke houten tafel, dan maken wij deze op maat voor u. U bepaalt zelf de stijl door de vorm, het formaat, het type hout, de afwerking en het onderstel te kiezen. Van sfeervolle, klassieke houten onderstellen tot robuuste houten onderstellen in een bijzondere vorm en zelfs onderstellen van steigerbuis: alles is mogelijk.

Ziet u uw ideale houten tafel in onze voorraad, dan kunt u deze direct bestellen en staat hij meestal binnen een week bij u thuis. Ook bij maatwerk hanteren wij zeer korte levertijden: binnen drie weken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw op maat gemaakte houten tafel en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_separator style=”solid” gap=”tall”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3463″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Houten tafel

Eiken tafelEiken boomstamtafelSteigerbuis tafelTafel steigerbuisIndustriele tafelSteigerhouten tafelHouten tafelSteigerhouten bedRonde eettafel Tafel van eikenhout Salontafel steigerbuisSteigerhouten tafel met steigerbuizenSteigerhouten tafel kopenIndustriele steigerhouten tafelVierkante steigerhouten tafelHouten tafel kopenHouten tafel industrieelVierkante houten tafel2 persoons steigerhouten bed1 persoons steigerhouten bed

Houten tafel Houten tafel Houten tafel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven