Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Houten tafel

Bestel een houten tafel op maat via Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

  Wordt het een boomstam tafel of een ovale eettafel? Bij Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl maak je jouw interieur compleet met een prachtige houten tafel op maat. Wij bieden houten tafels in alle soorten en maten aan, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast hebben wij niet alleen houten tafels voor binnenshuis, maar ook om buiten in de tuin of op het balkon te plaatsen. Benieuwd naar onze verrassende assortiment? Neem dan gelijk een kijkje in onze webshop.  

Verschillende vormen houten tafels

  Een houten tafel is dé blikvanger in je woonkamer. Het kiezen van de juiste vorm is daarbij niet alleen bepalend voor de uitstraling van je interieur, maar heeft ook belangrijke praktische elementen. We zetten de verschillende vormen op een rij:  
  • Een ronde houten tafel Een ronde tuintafel of eetkamertafel geeft een speels effect en is handig wanneer je over een kleinere ruimte beschikt. Doordat er geen hoeken aan de tafel zijn, is stoten aan de tafel onmogelijk.
 
  • Een ovale houten tafel Een ovale houten tafel biedt meer ruimte dan een ronde tafel, en biedt als voordeel dat iedereen die aanschuift elkaar goed kan aankijken. Bovendien kun je eindeloos variëren met de verschillende onderstellen van hout of staal.
 
  • Een Deens ovale tafel Qua vorm bevindt een Deens ovale tafel zich tussen een ovale en rechthoekige houten tafel in. Door de afgeronde hoeken oogt deze houten tafel zowel krachtig als organisch.
 
  • Een rechthoekige houten tafel De rechthoekige houten tafel is tijdloos en functioneel. Je schuift eenvoudig extra stoelen aan wanneer er extra gasten zijn. Daarbij beschik je over de meeste keus als het gaat om de onderstellen. Van een blokpoot tafel tot een model met een vlinderpoot onderstel.

Houten tafels van eiken of steigerhout

  Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl biedt houten tafels in twee verschillende houtsoorten aan, te weten eikenhout en steigerhout. Eiken staat bekend om zijn stevigheid en gaat dan ook wel 20 jaar mee. Deze houtsoort is over het algemeen egaler en heeft geen kieren in het tafelblad. Steigerhout is hierbij een budgetvriendelijk maar sterk alternatief. Door onze afwerking is het blad van steigerhout bovendien uiterst glad, zodat het comfortabel aanvoelt.  

Houten tafels uit de eigen werkplaats

  Houten tafels handgemaakt in onze eigen werkplaats in Deventer. Dat geldt voor al onze eiken en steigerhouten meubelen. Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit bij onze eiken en steigerhouten tafels heb je jarenlang plezier van jouw houten tafel op maat. Doordat je zelf de lengte, breedte en kleur van de houten tafel bepaalt, laat je je persoonlijke stijl eenvoudig zien in je interieur. Met onze 3D configurator kun je bovendien onderzoeken hoe de houten tafel het beste in jouw woning past. Maak een afspraak in onze showroom om de verschillende modellen van dichtbij te bewonderen of bestel direct je nieuwe houten tafel in onze webshop.  
Scroll naar boven