Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Nieuwe en oude gedroogde steigerplanken

Steigerplanken van 500cm lang te koop, nieuw of oud, gedroogd en geschaafd!

Ga je zelf aan het knutselen en heb je steigerplanken nodig? Ook voor losse steigerplanken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze steigerplanken zijn teruggedroogd zodat het vochtpercentage een stuk lager is, en de plank dus minder gaat werken. Ideaal dus om meubels van de maken of te gebruiken voor bijv een schutting!

We hebben nieuwe en oude steigerplanken van 500cm lang. Zowel de nieuwe als de oude steigerplanken zijn gedroogd en geschaafd. Door het 4 zijdig schaven, zijn de planken rondom strak  en erg glad en fijn om mee te werken. Wij maken er meubelen van, dus de kwaliteit van de planken zijn super. Vele malen beter dan dat u kan vinden in een bouwmarkt.

De steigerplanken zijn ook teruggedroogd zodat het vochtpercentage een stuk lager is, en de plank dus minder gaat werken. Ideaal dus om meubels van de maken. In deze partij steigerplanken zitten lichte oppervlakkige scheurtjes. Scheurtjes zijn bijna nooit helemaal door, zijn voornamelijk lichte barstjes. Wij gebruiken deze planken liever niet voor de productie van steigerhouten meubelen omdat sommige klanten terecht kieskeurig zijn. Daarom verkopen wij deze planken door en dat zelfs onder onze inkoopprijs.
We hebben dus nieuwe blanke steigerplanken, maar ook oud gemaakte steigerplanken. Hieronder de prijzen van beide varianten.

Prijzen van de nieuwe blanke, gedroogde en geschaafde steigerplanken:
Afname tot 10 planken van 500cm: €21,- per plank
Afname tussen de 10 en 20 planken van 500cm: €19,- per plank
Afname van 20 planken of meer: €18,- per plank (we hebben verpakte stapels van 20 planken liggen)

De oud gemaakte steigerplanken zijn nieuwe planken die in een beitsbad zijn ondergedompeld. Op deze planken zit dus eigenlijk een beitslaag die de plank al beter beschermd tegen de weersomstandigheden en tevens zorgt deze beitslaag ervoor dat de plank een oude look krijgt. Door dit onder dompelen is de prijs wel iets hoger in vergelijking met een blanke plank. Hieronder de prijzen voor de oud gemaakte steigerplanken:

Prijzen van de oud gemaakte, gedroogde en geschaafde steigerplanken:
Afname tot 10 planken van 500cm: €23,- per plank
Afname tussen de 10 en 20 planken van 500cm: €21,- per plank
Afname van 20 planken of meer: €20,- per plank (we hebben verpakte stapels van 20 planken liggen)

Zagen
Afname van kleine en grotere partijen kan en we kunnen ze eventueel ook op maat zagen voor €1,50 per zaagsnede.

De steigerplanken dienen wel afgehaald te worden bij onze werkplaats, als u langs wil komen bel even van te voren op 06-23408190. We hebben namelijk geen onbeperkte voorraad liggen voor deze scherpe prijzen.

Adres: Rostockstraat 13, 7418 EL, Deventer.

Scroll naar boven