Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Betaling

1. Wat voor betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt betalen, er zijn meerdere opties:

  1. Vooraf per iDEAL of voor de klanten die in België wonen Bancontact
  2. Vooraf met een Paypal account
  3. Vooraf betalen per bankoverschrijving. Grote bedragen bij projecten worden vaak (in twee gedeeltes) via bankoverschrijvingen gedaan.
  4. In 3 termijnen via in3 zonder rente. 1/3 vindt bij bestelling plaats, 1/3 een maand na bestelling en het restant 2 maanden na aanschaf.
  5. Op het levermoment via een mobiel pinapparaat. Heel handig en net zo veilig.
  6. Op het levermoment contant betalen aan de chauffeur bij levering of bij afhalen in onze werkplaats.

Jouw betaling en order is in goede handen

Je krijgt altijd een factuur / leverbon van ons zodat we service afspraken ook adequaat kunnen oppakken. De factuur dient ook als garantiebewijs.

Wij vertrouwen u als klant en wij vertrouwen in een succesvolle levering van de meubelen en daarom vragen we bijna nooit een aanbetaling (alleen voor grote projecten). Op internet staan we bekend als een betrouwbaar bedrijf in onze branche, zijn fysiek aanwezig met een kantoor en werkplaatsen en hebben ook het webshop keurmerk gekregen.

 

In3

Met de meeste betaalmogelijkheden zijn veel klanten wel bekend, met in3 wellicht niet en daarom hieronder meer informatie over deze betaalmogelijkheid.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Ook geen BKR registratie. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en gaan wij uw meubel produceren en zo snel mogelijk afleveren. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

Scroll naar boven