Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Eikenhouten bureau

Een eikenhouten bureau voor je werkplek of thuis

  Wil je jouw kantoor, werkkamer, praktijk of andere ruimte inrichten met een solide eikenhouten bureau? Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl biedt verschillende soorten houten bureaus in iedere afmeting, zodat je geniet van een eiken tafel op maat. We bieden bovendien naast bureaus van eikenhout ook steigerhouten meubels aan. Benieuwd naar ons veelzijdige assortiment? Bekijk dan vrijblijvend onze webshop boordevol eikenhouten en steigerhouten tafels.  

De voordelen van een eikenhouten bureau

  Een eikenhouten bureaublad blijft al vele jaren een favoriet bij het samenstellen van een natuurlijke maar productieve werkplek. De massieve houtsoort oogt natuurlijk en geeft een warme ambiance, terwijl het tegelijkertijd een materiaal is dat meer dan twintig jaar meegaat. Een bureau van eikenhout nodigt uit om gezellig aan te schuiven met collega’s om te brainstormen tijdens een vergadering. De minuscule noesten en scheurtjes in het hout maken het materiaal levendig en authentiek. Aangezien wij het hout bovendien een grondige behandeling geven, kun je aangenaam achter het bureau van eikenhout werken zonder iets te merken van ruwe gedeeltes op het oppervlak.  

Onderhoudsvriendelijk bureau van eikenhout

  Voordat het eikenhouten bureau opgeleverd wordt, voorzien wij de tafel van een speciale hardwax olie en coating. Dit zorgt ervoor dat het bureaublad tegen vocht en vlekken bestand is. Als er tijdens een meeting plotseling een kopje koffie over het bureaublad valt, is dit dus geen enkel probleem. Je maakt de tafel eenvoudig schoon met een (vochtige) doek. Doordat de coating vrijwel onzichtbaar is, blijft het profiel en de originele kleur van het eiken goed zichtbaar.  

Een eikenhouten bureau op maat bestellen

  Op zoek naar een eikenhouten bureau van 180, 200 of zelfs 300 centimeter? Bij Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl bepaal jij wat de afmetingen van het bureau van eikenhout zijn. Wanneer je een eikenhouten bureau wilt bestellen, houd je onder meer rekening met voldoende plek voor een computer en andere apparaten en documenten die je tijdens je werkzaamheden binnen handbereik wilt hebben. De bureaus van eikenhout in onze webshop hebben een lengte tussen de 100 en 300 centimeter, en een diepte van 60, 80 of 100 centimeter. Bij de hoogte van een eikenhouten bureau spelen de lengte van de persoon die aan het bureau gaat werken een rol, zodat hij of zij een goede zithouding heeft waarbij de armen optimaal ondersteund worden. De hoogtes van onze eikenhouten bureaus variëren van 70 tot 80 centimeter.  

Een houten bureau met voldoende opbergruimte

  Niets is prettiger dan een houten bureau waar je al je benodigdheden in kunt opbergen. Spullen die rondslingeren op het bureaublad leiden af van de werkzaamheden en zorgen dat je je niet optimaal kunt concentreren. Kleine kantoorbenodigdheden plaats je dan ook eenvoudig in de lade bij het houten bureau, terwijl je grotere artikelen handig kwijt kan in een van de bergkastjes onder het bureau. Bij Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl heb je de keuze om één of twee kastjes te laten monteren. Bij één kastje kun je deze zowel aan de linker- als rechterzijde laten plaatsen. Ook geef je zelf aan wat de breedte van het kastje wordt. Zo houd je voldoende ruimte voor je benen onder het bureau. Daarnaast bepaal je of er metaalkleurige of zwarte scharnieren gebruikt worden. We monteren geen handgrepen op de kastjes, aangezien veel klanten liever deze liever zelf selecteren uit het veelzijdige aanbod. De kastdeuren sluiten gemakkelijk door magneten aan de binnenzijde. Standaard bevindt zich bovendien een legplank in het midden.  

Hoe wordt het eikenhouten bureau geleverd?

  Bij Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl staat service voor de klanten voorop. In onze eigen werkplaats maken we het gewenste eikenhouten bureau volledig op maat. Bovendien zetten wij het meubel volledig in elkaar, zodat in de meeste gevallen het bureau afgemonteerd op het adres bezorgd wordt. Het eikenhouten bureau is dus meteen gereed voor gebruik, zodat je werkruimte ingericht kan worden. Doordat het hout compleet machinaal is geschuurd, voelt het glad aan om op te werken of huiswerk aan te maken. Wilt u liever dat het bureau van eikenhout nog niet volledig afgemonteerd is op de werkplek? Geef dit dan door in het bestelproces. Wij passen de constructie dan zodanig aan, dat bijvoorbeeld de poten of bureaukastjes nodig niet aan het meubel vastgemaakt zijn. Dit geeft je vervolgens alle ruimte om zelf het bureau op de plek van bestemming in te richten.  

Luchtvochtigheid bij eikenhouten bureaus

  Eiken meubels zijn niet alleen een ware eyecatcher op het kantoor of in de studeerkamer, maar hebben daarnaast een lange levensduur. Het gaat echter wel om een natuurproduct. Zo kan bij een lage luchtvochtigheid het eikenhout barsten, terwijl een te hoge luchtvochtigheid ervoor zorgt dat het materiaal kan kromtrekken. Uiteraard zorgen wij er met een speciale behandeling voor dat het eikenhouten bureaublad hier zoveel mogelijk tegen bestand is. Het sterke en massieve eiken is dan ook een goede investering waar je geen spijt van krijgt.  

Bestel direct jouw favoriete eikenhouten bureau op onze website

  Benieuwd welk formaat eikenhouten bureau in jouw studeerkamer past? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gelijk een kijkje in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomtafel.  
Scroll naar boven