Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Vergadertafel

Koop een luxe vergadertafel bij Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

  De vergadertafel vormt een ware eyecatcher voor het kantoor. Als centraal punt binnen de organisatie worden er belangrijke beslissingen genomen aan deze tafels. Met de eiken tafels en steigerhouten tafels zet je een bepaalde werksfeer neer voor het personeel, maar ook voor de klanten en bezoekers die over de vloer komen. Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl biedt een verscheidenheid aan vergadertafels aan in allerlei maten en vormen. Van grote vergadertafels, ovale vergadertafels of toch de ronde vergadertafels die in een kleinere ruimte past. Bekijk meteen onze selectie steigerhouten meubelen in de webshop.  

Waar let je op bij het aanschaffen van een vergadertafel?

  Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Zo is het ten eerste van belang om te onderzoeken hoe groot de ruimte is waar de tafel gaat staan. Zo moet er voldoende plek rondom de tafel zijn om hieromheen te lopen. Geven collega’s vaak presentaties tijdens een vergadering? Dan is het prettig als er genoeg plek is en dat mensen de benodigde bewegingsvrijheid hebben. Met hoeveel personen zal er maximaal aan de vergadertafel gewerkt worden? Een grote vergadertafel zorgt ervoor dat het hele team comfortabel kan werken. Wordt de tafel bovendien voor meer doelen toegepast, of alleen bij een vergadering?  

Welke vorm vergadertafel past bij mij?

  Een ronde vergadertafel, een rechthoekige lange vergadertafel of toch een vergadertafel die ovaal is? Bij het bestellen van een vergadertafel bekijk je welke opstelling het beste past bij het soort vergaderingen dat met name gedaan worden. Vinden er veel trainingen en presentaties plaats binnen het bedrijf? Dan is een U-opstelling ideaal. Bij deze vorm is er één open kant waarvandaan de presentator gemakkelijk contact kan maken met de collega’s. Een ovale, ronde of vierkante vergadertafel zorgt ervoor dat iedereen elkaar goed kan zien tijdens de meeting. Een ronde vergadertafel neemt daarbij weinig ruimte in, terwijl iedereen toch vrij dicht bij elkaar zit. Een ovale vergadertafel is een goede keuze als er meer personeel rond de tafel moet zitten. De ovale eettafels geven daarbij doorgaans een moderne, maar warme uitstraling.  

Vergadertafels van verschillende materialen

  Bij de vergadertafels heb je de keuze uit de beste kwaliteit materialen. De populairste modellen binnen ons assortiment zijn gemaakt van de volgende materialen:  
  • Eikenhouten vergadertafelsBij het kopen van een eikenhouten vergadertafel, ben je verzekerd van een tafel die jarenlang meegaat! Het eiken is van een solide en robuuste kwaliteit, waardoor het bestand is tegen krassen of een valpartij. Bovendien werken wij de eikenhouten vergadertafels af met een specifieke coating en hardwax, waardoor niet alleen iedere gewenste kleur mogelijk is, maar ook de tafel is beschermd tegen vocht en vuil. Voor lange vergadertafels van eikenhout ben je bij ons aan het juiste adres; zo bieden wij vergadertafels tot 300 centimeter aan.
  • Steigerhouten vergadertafelsSteigerhouten vergadertafels zijn niet alleen robuust, maar ook een voordelige keuze binnen je bedrijf. Deze vergadertafels worden gemaakt van vurenhout, wat volledig op maat gemaakt kan worden. Doordat wij het steigerhout drogen en schaven, beschikken de vergadertafels over een uiterst glad oppervlak.
 

Customize de vergadertafel met je favoriete onderstel

  Niet alleen de vorm en afmeting speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van de vergadertafels. Ook het onderstel straalt een bepaald imago uit. Kies je voor een natuurlijk houten onderstel of een stoer frame van staal? Kies je een model met strakke lijnen of past een vlinderpoot beter bij jouw kantoor? Niets is te gek voor ons! Doe direct inspiratie op in onze webshop of kom langs in onze showroom in Deventer.  
Scroll naar boven