Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Nano coating

Nano coating

 40,00

Vrijwel elke leverancier van steigerhouten meubelen raad jou een nano coating aan. De coating geeft het meubel extra bescherming en zorgt ervoor dat je het meubel makkelijk schoon houdt. Eigenlijk alleen maar voordelen. We bieden de nano coating aan in 1 liter verpakkingen, waar 10-12 m² mee behandelt kan worden.

Nano coating

Een nano coating is een impregneermiddel. Dit middel trekt in het hout en vormt een beschermende laag. Het is gemaakt op basis van water, maar is juist waterafstotend. Dankzij de coating kan het hout blijven ademen en water afstoten.

Oorspronkelijk was het ontwikkeld voor de grote industrie. Zo kon men grote werkbanken enzovoorts. waterafstotend maken. Het product is inmiddels al een geruime tijd voor particulieren op de markt. En veel mensen maken hier graag gebruik van.

Je kunt de coating op vrijwel alle houten meubelen toepassen. Het is geschikt voor onder andere steigerhout, douglashout, grenenhout, acaciahout, eikenhout en teakhout. Dit hout wordt ook veelal gebruikt voor zowel buiten als binnen meubelen.

Eigenschappen:

  • Gemaakt op basis van water en olie, dus direct klaar voor gebruik!
  • Stoot geen olie af! Enkel water en vuil. Tevens stoot het af voor 1 jaar. Blijven de druppels water niet meer liggen? Dan is het tijd voor een nieuwe laag coating.
  • Minder onderhoud van het meubel dankzij nano coating.
  • Vertraagd de groei van schimmels en algen.
  • Een betaalbaar middel om je meubels te beschermen.
  • De originele kleur van het hout blijft zichtbaar.
  • De droogtijd is kort. Binnen 24 uur is het middel droog!
  • Makkelijk aan te brengen met een roller en één laag is al voldoende.

Nano coating heeft eigenlijk alleen maar voordelen!

Deze eigenschappen tonen ook direct het belang van een nanocoating. Het is een betaal middel om langer plezier te hebben van je meubels. Bovendien heb je minder onderhoud aan het meubel. Het is een goede aanvulling op je aankoop en zeker als je langer plezier wilt hebben van het meubel. Hieronder op de afbeelding kun je duidelijk zien dat water bovenop het hout blijft liggen en er niet intrekt.

Nano-coating

 

Veel gestelde vragen:

Kun je nano coating ten alle tijden aanbrengen?

Nee, je moet opletten dat het niet te warm of te koud is. Vrijwel elk type nano coating wordt beïnvloed door de temperatuur.

Is de coating alleen voor buiten meubelen?

Zeker niet! Een nanocoating is handig voor alle steigerhouten meubelen. Natuurlijk blijft de coating binnen wel langer werkzaam. Je zult daar langer plezier beleven van de coating. Binnen zijn er minder invloeden die coating kunnen aantasten, zoals regen en zon.

Steigerhouten meubelen die binnen staan hebben zeker baat bij nano coating. Het stoot namelijk ook vuil af. Dit maakt onderhoud makkelijker voor jouw meubels.

Is het mogelijk kleur of beits aan te brengen over de nano coating?

Wanneer je graag kleur wilt aanbrengen, moet je eerst de nano coating licht opschuren. Daarna kun je de gewenste kleur met een beits opnieuw aanbrengen. Hierna moet je de nano coating wel weer opnieuw aanbrengen.

Een beits zorgt voor minder bescherming dan deze nano coating. Een beits is voornamelijk bedoelt om de kleur van het hout te veranderen.
Wil je graag de kleur van het hout aanpassen en bescherming? Breng dan eerst een beitslaag aan en breng vervolgens de kleurloze nanocoating aan.

Kijk hier voor onze beitskleuren

Is het meubel dankzij de coating geheel onderhoudsvrij?

Nee, ondanks de coating moet je toch blijven schoonmaken.

Hoe breng ik de coating aan?

Een nanocoating breng je aan op een schone, vetvrije en droge ondergrond. Dit kun je aanbrengen met een roller. Je hoeft maar één laag te doen. Meerdere lagen is niet nodig. Let wel op dat de coating na verloop van tijd zijn werking verliest. Je moet dus na ongeveer een jaar weer opnieuw de coating toepassen.

Nano coating is niet schadelijk maar heeft wel een sterke geur. Blijf dus zeker ventileren tijdens het coaten.

We hebben de nano caoting op voorraad en zodra u de bestelling geplaatst heeft voor 15.00 uur dan wordt het pakketje de eerst volgende werkdag bij ons afgehaald door de pakketdienst. Dus over het algemeen heeft u de beits met 2 a 3 werkdagen in huis.

De verzendkosten voor de beits (ongeacht de hoeveelheid liters) bedragen binnen NL €6,95 en naar België €9,95

Zodra u de bestelling geplaatst heeft voor 15.00 uur dan wordt het pakketje de eerst volgende werkdag bij ons afgehaald door de pakketdienst. Dus over het algemeen heeft u de beits met 2 a 3 werkdagen in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nano coating” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven