Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Klantenservice

Algemeen

De houten tuinmeubelen kunnen behoorlijk goed tegen weersomstandigheden. Het hout is erg dik (namelijk circa 3cm dik) en een ander voordeel is dat het hout ook snel weer droog wordt.  Het snelle drogen van het hout is dan ook een van de redenen dat de houten tuinmeubelen (mits goed geplaatst en goed gemonteerd!!) een behoorlijk lange levensduur hebben.

Om de levensduur te verlengen kunt u de houten tuinmeubelen het beste behandelen met een beits speciaal voor steigerhout. Tevens zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de tuinmeubelen langer mooi houdt.. Omdat er qua beitsen en kleuren erg veel mogelijkheden zijn en het in onze werkplaats altijd stoffig is, is het beter om dit eventueel zelf aan te brengen. Wij leveren de meubelen uitsluitend onbehandeld maar wel geschuurd af, zodat u ze meteen kunt behandelen. Dit behandelen gaat erg makkelijk en is snel te doen. Neem een grote kwast of roller en breng de beits aan op het hout. Paar uur laten drogen en klaar is Kees. Wel verkopen wij verschillende beitsen speciaal voor het steigerhout. Zo kunt u bij ons een transparante beits, grey wash, white wash en black wash verkrijgen. (mocht u ergens anders beits willen aanschaffen, let er goed op dat u dan wel een regulerende beits koopt)

Steigerhout is een mooi product. Om het mooi te houden is een goed onderhoud echter van belang. Daarom een paar tips:

•    Plaats uw houten tuinmeubelen of tuintafel niet op een vochtige plaats. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden. Plaats het meubel iets van de grond, zodat de wind er doorheen kan. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat.
•    Een waterdichte coating voor steigerhout is niet aan te raden. De ruwe structuur die het steigerhout eigen is maakt dit erg moeilijk. Wel kunt u het hout behandelen met white wash beits- olie of grey wash beits. Deze artikelen kunt u bij ons bestellen in verschillende kleuren, zie: Steigerhout beits
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van het hout
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van de montage en of er wel goede schroeven gebruikt worden
•    Plaats uw meubelen iets van de grond zodat optrekkend vocht de kwaliteit van uw meubelen minder snel aantast
•    Voorkeur heeft het als het meubel goed op de lucht kan drogen
•    Gebruik bij behandelen de juiste middelen en laat u adviseren door een specialist, de juiste onderhoudsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar

… niet doen
•    Houten tuinmeubelen kopen die slecht zijn gemonteerd en / of gemaakt zijn van kwalitatief slecht (niet goed genoeg gedroogd) hout
•    De houten tuinmeubelen plaatsen op balkon of terras waar het water niet kan weglopen
•    In de winter een zeil spannen over uw meubels zonder dat daar lucht bij kan komen. Dit wordt een vochtige broeiplek
•    Uw meubel volledig behandelen met een niet regulerende lak of beits.
U leest hier alles over steigerhout, over onderhoud en tips over wat wel en wat niet te doen.

Wij hebben een showroom in Deventer en bieden onze klanten zo de mogelijkheid om een aantal houten meubelen te komen bekijken. In onze showroom zijn de volgende meubelen te bezichtigen: Verschillende tafel modellen, een tuinset, hoekbank en loungebanken. Daarnaast staan er natuurlijk ook genoeg meubelen klaar voor andere klanten die eventueel bekeken kunnen worden.

De showroom is op afspraak geopend van maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur. Bel dus aub even van te voren.

Waarom voor ons kiezen? Er zijn veel redenen om voor ons te kiezen. Hieronder een aantal redenen:

Wij kiezen voor kwaliteit …

Wij staan voor maatwerk producten tegen een scherpe prijs! Wij doen regelmatig concurrentie onderzoek om de laagste prijs te kunnen blijven garanderen.

•    Kopen bij ons betekent kiezen voor een handgemaakt op maat gemaakt hoogwaardig product.
•    Wij vervaardigen de meubelen zelf in onze eigen werkplaats. Zo heeft u altijd een product van Hollandse bodem in huis.
•    Kiest u voor steigerhout, dan kiest u milieubewust. Steigerhouten tuinmeubelen en binnenmeubelen zijn ecologische milieuvriendelijke producten.
•    Wij gebruiken alleen de beste nieuwe steigerplanken voor het mooiste resultaat. Wij gebruiken geen gebruikt steigerhout, omdat deze minder lang mee gaan en daar minder strak mee gewerkt kan worden.

… snel geleverd …
•    Meubels besteld? Met maximaal 3 weken heeft u de meubels in huis.
•    Wij leveren in heel Nederland én België (Vlaanderen).
•    Wij leveren tegen een kleine meerprijs af.
•    Liever zelf afhalen? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze werkplaats is voldoende gratis parkeerplaats. U rijdt tot aan de deur van de werkplaats en wij helpen u met het inladen van uw meubelen.

… met diverse extra’s …
•    Kussens voor uw tuinmeubelen bestelt u gemakkelijk bij ons mee. Onze weerbestendige, duurzame kussens zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. U bestelt ze erbij en wij zorgen dat alles passend wordt gemaakt.
•    Ook onze eigen geschikte white, grey, antraciet of  blackwash beits kunnen we erbij leveren. Zie: Steigerhout beits

Tempert Meubels

Rostockstraat 13

7418 EL Deventer (let op: bezichtigingen/bezoeken wel op afspraak)

Telefoonnummer: 06-23408190

Email: info@goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

KVK: 68339437

BTW nr: NL857400277B01

Bestellen

Dat kan wel, maar we hebben we liever dat u online bestelt of een mailtje stuurt naar info@goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl want dan hebben we het meteen op papier staan en kunnen misverstanden makkelijker worden voorkomen. Mocht u toch telefonisch contact willen hebben bel hiervoor naar 06-23408190.

Bij ons bestelt u gewoon compleet in elkaar gezette houten meubelen, dus geen bouwpakketten waar u zelf nog uitgebreid aan het werk wordt gezet. De steigerhouten meubelen worden netjes geschuurd zodat u ze meteen kunt beitsen en/of gebruiken! (mocht u de meubelen in zn geheel niet op de plaats krijgen of is gedemonteerd handiger voor het vervoer, dan kunnen wij alsnog de meubelen gedemonteerd leveren, laat dit dan aub tijdig weten!)

U kunt uw bestelling online doorgeven via onze webshop, andere mogelijkheden zijn in onze showroom/werkplaats in Deventer, maar u kunt ook uw bestelling doorgeven via de mail (liever niet via de telefoon).

Na de online bestelling krijgt u een bevestigingsmail en zal er zsm contact opgenomen worden om te kijken naar een eventuele lever of afhaaldatum.

De betaling van de steigerhouten meubelen mag achteraf (na uw goedkeuring van de meubelen) contant of per pin worden voldaan. Wij hebben zowel een pinautomaat in onze werkplaats en ook onze chauffeur heeft een pinautomaat bij zich. Let wel op dat de meeste banken een maximaal pinbedrag per dag hebben. (In sommige gevallen zullen wij voor het bezorgen een extern transport bedrijf inschakelen, dan zal de betaling in sommige gevallen iets anders geschieden, als dit het geval is zal dit tijdig gemeld worden)

Uw klantgegevens worden door Goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl gebruikt om geldige facturen te maken. Tevens gebruiken wij uw e-mail of telefoonnummer om contact met u op te nemen voor administratieve of technische zaken.

Uw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en zullen nooit worden geopenbaard of doorgespeeld aan derden.

Jazeker is dat mogelijk. Steigerhouten terrasmeubels voor uw horecazaak of bungalowpark? Of wilt u steigerhouten meubels opnemen in het assortiment van uw woonwinkel? Met onze zakelijke klanten maken we graag een afspraak. We geven u deskundig advies – bij u op kantoor of in onze showroom.
Wij werken met speciale projectprijzen voor grote inrichtingen of grote bestellingen. Neemt u contact met ons op!

Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice via info@goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl of telefonisch op 06-23408190.

Na uw bestelling krijgt u altijd een bevestiging via de email.

Wilt u een afwijkend model of afwijkende maat bestellen, waarvan de prijs niet te vinden is op onze site? Neem dan contact op via de mail om een offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte op maat. De genoemde prijzen op de website zijn allemaal inclusief BTW.

Betalen

Bij ons is het mogelijk om zonder aanbetaling een order te plaatsen. Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt betalen, er zijn meerdere opties:

  1. Vooraf per iDEAL of voor de klanten die in België wonen Bancontact
  2. Vooraf met een Paypal account
  3. Vooraf betalen per bankoverschrijving. Grote bedragen bij projecten worden vaak (in twee gedeeltes) via bankoverschrijvingen gedaan.
  4. In 3 termijnen via in3 zonder rente. 1/3 vindt bij bestelling plaats, 1/3 een maand na bestelling en het restant 2 maanden na aanschaf.
  5. Op het levermoment via een mobiel pinapparaat. Heel handig en net zo veilig.
  6. Op het levermoment contant betalen aan de chauffeur bij levering of bij afhalen in onze werkplaats.

Jouw betaling en order is in goede handen

Je krijgt altijd een factuur / leverbon van ons zodat we service afspraken ook adequaat kunnen oppakken. De factuur dient ook als garantiebewijs.

Wij vertrouwen u als klant en wij vertrouwen in een succesvolle levering van de meubelen en daarom vragen we bijna nooit een aanbetaling (alleen voor grote projecten). Op internet staan we bekend als een betrouwbaar bedrijf in onze branche, zijn fysiek aanwezig met een kantoor en werkplaatsen en hebben ook het webshop keurmerk gekregen.

Levering

Wij hebben de mogelijkheid om de meubels te bezorgen. De kosten hiervan zijn een beetje afhankelijk van het product. Op de pagina waar u het meubel samenstelt staat ook een tabblad met “bezorging” en daar staan de bezorgkosten van het product. Wij hanteren door heel Nederland hetzelfde tarief voor bezorging (dat geldt ook voor België). In uw winkelwagentje worden de bezorgkosten ook weergegeven. 

De bezorgkosten in Nederland liggen in 95% van de gevallen tussen de €35,- en €70,- (eiland zendingen of grote zendingen vallen daarbuiten).

Onze chauffeur levert tot de eerste deur begane grond, uiteraard is hij vaak wel bereid, indien de situatie het toelaat, de meubelen op de gewenste locatie te zetten (enkel het naar de locatie brengen van de meubelen is dan wel op eigen risico, eventuele beschadigingen is dus niet ons risico). Al onze meubels worden standaard volledig afgemonteerd geleverd. Houdt rekening bij het bestellen van de producten dat deze gemonteerd geleverd worden, binnen of in de tuin. Op verzoek kunnen wij de meubels gedemonteerd leveren. De steigerhouten meubels worden dan eerst volledig gemonteerd zodat alles voorgeschroefd is, schroeven worden meegeleverd.

Vlak na het plaatsen van uw bestelling zal contact met u opgenomen worden om een afspraak te plannen voor de levering. Wij streven ernaar om u ongeveer een week voor levering mede te delen wanneer en hoelaat wij verwachten dat de chauffeur bij u is (meestal in een tijdsbestek van 2 uur). U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven! Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

Let wel op: de chauffeur komt alleen uw kant op, dus als u de meubelen meteen op de gewenste locatie wilt hebben is het handig als er iemand aanwezig is die de chauffeur een handje kan helpen tillen.

In sommige gevallen zullen wij voor het bezorgen een extern transport bedrijf inschakelen, dit zal veelal voorkomen bij lange reistijden. Ze bellen u een uur voor levering op zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven!  De meubelen zullen dan meestal op een pallet vervoerd worden, de bezorger zal de meubelen dan zover mogelijk afleveren waar de palletwagen kan komen. De betaling zal bij een transporteur in sommige gevallen iets anders geschieden, als dit het geval is zal dit tijdig gemeld worden.

De levertijd is normaliter tussen de 1 en 3 weken. (afhankelijk of er onderdelen al op voorraad zijn en of we toevallig al een transport in uw regio hebben). Zo spoedig mogelijk na het plaatsen van uw bestelling zal contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken voor de levering. Wij streven ernaar om u ongeveer een week van te voren mede te delen hoelaat wij verwachten dat de chauffeur bij u is (meestal in een tijdsbestek van 2 uur). U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven! De betaling van de meubelen mag na goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

Wij leveren ook in Belgie, en dan in Vlaanderen. Evt. kan ook buiten dit gebied geleverd worden, alleen kunt u dan het beste even contact met ons opnemen wat de bezorgkosten dan gaan worden.

Wij kunnen ook via transporteurs buiten Nederland en Belgie leveren. Heeft u interesse in onze producten en wilt u dit vervoeren buiten Nederland of Belgie? Neem gerust contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden voor u bekijken.

Als uw bestelling geplaatst is zullen we zsm contact met u opnemen om te kijken welke dagen u eventueel beschikbaar bent voor de levering. Als u uw beschikbaarheid heeft aangegeven gaan wij kijken wanneer we de rit in kunnen plannen en u krijgt dan de leverdatum te horen en een tijdsindicatie.

Dat is helaas niet mogelijk. Wel kunt u een voorkeur doorgeven en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Ja, onze eigen chauffeur heeft een pin bij zich. Dus u kunt pinnen of contant betalen.

Bent u niet tevreden over het meubel, dan kunt u deze retourneren. Dit geldt niet voor de speciaal op maat gemaakt meubelen. Hiervoor geldt een andere regeling, wij nemen het meubel retour en zullen deze kosteloos aanpassen volgens overeenkomst en retourzenden. U kunt de meubelen retourneren:

– binnen de zichttermijn van 14 dagen
– als het meubel compleet is
– als het meubel in de staat verkeerd zoals deze is afgeleverd
Sommige meubelen kunt u niet retourneren, namelijk:

– meubelen die speciaal naar uw wensen op maat zijn gemaakt

Materiaal en Kwaliteit

Onze meubelen worden in eigen werkplaats geproduceerd door ervaren meubelmakers. We gebruiken de beste kwaliteit gedroogde nieuwe steigerplanken. Onze meubelen zijn altijd stevig, solide, netjes geschuurd en hebben een mooie robuuste uitstraling. Als stukje afwerking werken wij ook alle zichtbare schroefjes netjes weg met vloeibaar hout.

Wat kun je niet van steigerhout verwachten?

Steigerhout is robuust vurenhout. Het zal altijd iets werken. Verwacht geen 100% egale oppervlakken en naadloze overgangen van plank tot plank. Kieren tot een centimeter (in extreme gevallen) zijn mogelijk..

Hout is een natuurproduct, het zal onder invloed van de luchtvochtigheid dus altijd iets werken (uitzetten of krimpen). De planken kunnen dan iets krom gaan staan en er kunnen scheurtjes en kiertjes ontstaan afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Om deze werking te minimaliseren laten we het hout wel drogen in een droogkamer waardoor er een relatief laag vochtpercentage in het hout zit. Hierdoor is de werking een stuk minder dan niet gedroogde planken. We doen er dus alles aan om nette strakke meubelen te maken, maar kieren en scheuren zijn met hout dus niet te voorkomen.

Door de aard van dit robuuste hout is maatwerk een relatief begrip. We kunnen niet millimeter-nauwkeurig te werk gaan. Mochten afmetingen heel nauwkeurig komen, bijvoorbeeld als een meubel precies in een nis moet worden geplaatst geef dit dan aan, dan kunnen wij je aangeven of dit gaat lukken of niet. Door het schaven en schuren zijn de uiteindelijke planken ook geen 20cm breed meer, dus de uiteindelijke afmetingen kunnen iets afwijken van de vooraf aangegeven maten.

Scroll naar boven