Eiken tafels

Filter

Een eiken tafel is prachtig om te hebben, maar helaas wel duur. Toch? Niet als u eens rondkijkt bij ons! Wij leveren u prachtige, handgemaakte meubelen tegen een zeer scherpe prijs, uit voorraad of helemaal op maat gemaakt. Voor binnen en voor buiten. Bent u op zoek naar een prachtige, robuuste tafel voor in uw eethoek, dan is een tafel met een blad van eikenhout een fantastische keuze. Wij vervaardigen al onze tafels met de hand en met behulp van meerdere planken. Dit geeft de tafels een unieke en authentieke uitstraling. Geen enkele tafel is gelijk. We maken niet alleen standaard rechthoekige eiken tafels, maar ook ronde en ovale eiken tafels zijn geen probleem voor ons. In deze verschillende vormen bieden we ook weer verschillende afmetingen aan.

Een eiken tafel uit voorraad of op maat gemaakt

In onze showroom in Deventer kunt u in alle rust komen kijken naar de verschillende eiken tafels die wij u bieden. Maak dan wel even van tevoren een afspraak. Wij hebben altijd een voorraad waaruit wij direct kunnen leveren. Ziet u uw ideale eiken tafel hierin staan, dan haalt u deze zo in huis. Ook wanneer u behoefte heeft aan maatwerk, is dat geen probleem voor ons.

Uw prachtige nieuwe eiken tafel is niet alleen snel klaar, maar ook van absolute a-kwaliteit. Wij werken alleen met de beste, zorgvuldig geselecteerde boomstammen. De houtkwaliteit en ons vakmanschap staan garant voor een eiken tafel waar u nog jarenlang plezier van heeft. Omdat wij altijd werken met meerdere stammen, kunt u zowel qua lengte als qua breedte alle kanten op. Tel daarbij op dat wij diverse soorten onderstellen leveren (X-vormig, U-vormig, trapeziumvormig of een matrix onderstel) en u heeft de zekerheid dat u echt uw eigen unieke tafel kunt creëren. Elk stuk hout is voorzien van zijn eigen tekening en natuurlijke kromming. Dat maakt elk ontwerp bijzonder en het vormt dan ook een echte eyecatcher in uw woning. Een tafel uit voorraad van kwalitatief eikenhout is bij ons al vanaf circa 325 euro verkrijgbaar.

Een eiken tafel bestellen

Wilt u uw tafel op maat laten maken? Ook dan kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen. Neem contact op of kom langs om uw wensen met ons te bespreken. Wij kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is en wat dit gaat kosten. Ook kunt u de prijzen van de eiken tafels in verschillende maten en onderstellen terug vinden op onze website hierboven.

In zeer korte tijd maken wij ook voor u de eiken tafel van uw dromen, helemaal zoals u deze wilt. Heeft u nog vragen over onze meubelen? Aarzel dan ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.