Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Eiken eettafel 240 x 100

 

Rustieke eiken eettafel 240 x 100 koop je bij Steigerhouten Meubelen

Op zoek naar een eiken eettafel 240 x 100? Eiken eettafels zijn al vele jaren zeer geliefd binnen uiteenlopende woonstijlen. Een massief eiken tafelblad geeft de woon- of eetkamer dan ook een stoere en robuuste, maar toch natuurlijke uitstraling. Bovendien kun je jarenlang genieten van een de eiken eettafel 240 x 100, aangezien het materiaal met goed onderhoud enorm duurzaam is. Steigerhouten Meubelen beschikt over ruim 10 jaar ervaring met het produceren van eiken en steigerhouten meubelen. Van een tuinbank van steigerhout tot een Deens ovaal tafelblad, wij gaan aan de slag om jouw droomcreatie te realiseren. Bekijk meteen ons aanbod in de webshop om inspiratie op te doen voor jouw favoriete houten meubelstukken. 

 

Verschillende vormen eiken tafels

Het voordeel van een eiken eettafel van 240 x 100 is, dat het materiaal zich uitstekend leent voor allerlei vormen en afmetingen. Zo vind je in onze webwinkel verschillende categorieën eiken tafels, waaronder ovale eetkamertafels, ronde tafels, rechthoekige modellen en boomstam tafels. Welke stijl het beste bij jouw woning past, hangt af van de beschikbare ruimte en de woonstijl van jouw huis. Een ronde tafel bevordert bijvoorbeeld gesprekken en interactie aan tafel, aangezien iedereen in de groep gelijkwaardig oogcontact kan maken. Daarentegen neemt een rechthoekige tafel minder ruimte in dan een ronde tafel, omdat je deze vorm ook bijvoorbeeld tegen een muur kunt plaatsen. Als je twijfelt tussen bepaalde vormen, raden we je aan om langs te komen in onze showroom. Onze experts geven je vrijblijvend advies over de verschillende vormen eiken tafels van 240 x 100. 

 

Hoeveel stoelen passen bij een eiken tafel 240 x 100?

Om te berekenen hoeveel eetkamerstoelen aan de eiken tafel 240 x 100 passen, houd je rekening met circa 70 tot 80 centimeter aan ruimte per stoel. Het hangt van het soort tafel af, hoeveel mensen er daadwerkelijk kunnen aanschuiven. Koop je een eiken tafel 240 x 100 die rechthoekig is? Bij dit model kun je ook aan beide kopse kanten een stoel plaatsen, waardoor je veelal acht eetkamerstoelen neer kunt zetten. Gaat het om een ronde eiken tafel van 240 x 100? Dan schuif je hier zes stoelen rondom de tafel. 

 

Eiken tafel 240 x 100 met verschillende soorten onderstellen

Bij Steigerhouten Meubels laat je een meubelstuk maken dat volledig bij jouw smaak past. Houd je van een landelijk interieur, dan zijn eikenhouten stoelpoten voor een natuurlijk karakter een uitstekende keuze. Bij een industriële inrichting kies je juist voor een eiken tafel van 240 x 100 met een stalen frame voor een stoer karakter. Bekijk met onze 3D configurator op de website hoe jouw favoriete eiken tafel van 240 x 100 eruit komt te zien of kom langs in onze showroom voor professioneel advies. 

Scroll naar boven