Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Eenpersoonsbed met opbergruimte

Eenpersoonsbed met opbergruimte

 250,00

 • Steigerhouten bed in verschillende matrasmaten
 • Ruimte onder matras kan benut worden met opberglades
 • Gemaakt van geschaafde en gedroogde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
 • Veel formaten bedden uit voorraad leverbaar, dus erg snel in huis
 • Keuze uit blank of al behandeld steigerhout
 • Dit is dus de gewenste breedte van uw matras. Dus de binnenmaat.

  • meerprijs voor deze breedte:

  Dit is dus de binnenmaat van het bed, ofterwijl de lengte van het matras

  • Meerprijs voor deze lengte:

  We bieden 2 hout varianten aan, namelijk onbehandelde blanke steigerplanken of geïmpregneerde oud gemaakte steigerplanken. Op de geïmpregneerde variant zit dus al een bescherm en kleur laagje.  Lees meer

  Met een beits kun je het bed nog een kleurtje geven.

  LET OP, wij zullen het bed gaan schuren, maar u zult zelf even de beits aan moeten brengen.

  *Lattenbodem

  Kies je voor een lattenbodem? We leveren bij tweepersoonsbedden altijd twee lattenbodems die steunen op een (meegeleverde) middensteun.

  • Meerprijs voor lattenbodem:
  *Lattenbodem

  Kies je voor een lattenbodem? We leveren bij tweepersoonsbedden altijd twee lattenbodems die steunen op een (meegeleverde) middensteun.

  • Meerprijs voor lattenbodem:

  De laden worden ook uitgevoerd in steigerhout. De laden hebben kleine wielen, geschikt voor zowel tapijt, als gladde (houten) vloeren.

  De laden worden ook uitgevoerd in steigerhout. De laden hebben kleine wielen, geschikt voor zowel tapijt, als gladde (houten) vloeren.

  Wij kunnen er eventueel ook nachtkastjes bij maken of een uitvalbescherming.

  Als u al een bestaand boxspring bed heeft, en u dit houten bed wil gebruiken als ombouw daarvoor, dan moet u dat hier aangeven. Dan passen we de constructie iets aan zodat het bed om uw bestaande boxspring geplaatst kan worden. Lees meer

 • Erg snel in huis, 1 a 3 weken levertijd!
 • GEEN aanbetaling, hoeft pas bij levering
 • Geïmpregneerd en gedroogd hout
 • Netjes geschuurde en afgewerkte meubelen

Eenpersoonsbed met opbergruimte

Dit eenpersoonsbed met opbergruimte wordt uitgevoerd met een hoger voeten en hoofdeinde. De planken in het hoofd en voeteneind worden verticaal geplaatst, en de zijkant is niet volledig gesloten. Er zit aan de zijkant namelijk ruimte onder het bed, en die ruimte kan uitstekend benut worden met opberglades. We kunnen opberglades maken met wielen eronder, zodat u onder het matras spullen kan opbergen. We kunnen 1 brede lade eronder maken, of 2 halve lades. De lades zijn net zo breed als het bed zelf (dus aan beide zijdes van het bed er onder uit te schuiven. De lades zijn binnenwerks 17cm hoog. Dit bed met opbergruimte is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Met een strakke en splintervrije afwerking kan jij of jouw kind genieten van een stoer en robuust ogend steigerhouten bed.

Hoe wordt het steigerhouten bed geleverd?

Het houten bed wordt gemaakt met bedhaken, zodat de onderdelen straks bij u op de slaapkamer makkelijk in elkaar te haken zijn. En op die manier kunnen we de transportkosten laag houden en kun je gemakkelijker een bed naar de slaapkamer manoeuvreren. De zijkanten en het hoofd- en voeteneind zijn losse delen. De zijkanten hebben bevestigingshaken. Als je een lattenbodem of laden besteld, worden deze ook los bijgeleverd. Bij levering kun je dan de onderdelen zo aan elkaar haken en genieten van je nieuwe steigerhouten bed. Montage is dus erg gemakkelijk en snel.

Lattenbodem en matras

Goedkopesteigerhoutenmeubelen kan er een lattenbodem bij leveren, een matras helaas niet. De standaard lattenbodem is een zeer solide lattenbodem. Hij bestaat uit 13 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Onze bedden zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

En mocht u nog een matras nodig hebben, wellicht dat u eens kan kijken op www.ikea.nl

Het steigerhout van het eenpersoonsbed met opbergruimte

Al onze steigerhouten bedden worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij zijn.  We bieden 2 houtmogelijkheden aan, namelijk blanke steigerplanken of oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voor meer informatie over de verschillen en overeenkomsten kijk maar eens onder het tabblad hierboven: “Soorten en kleur van hout”.

Verliefd op dit steigerhouten bed?

Dan kunt u hem gemakkelijk zelf samenstellen en online bestellen. Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij ons is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele weken contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen.

Ons steigerhout is gedroogd en 4 zijdig geschaafd, perfect geschikt om meubels van te maken. Waarom wordt het hout eigenlijk steigerhout genoemd? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Het heeft eigenlijk met de afmeting van het hout te maken. Het hout moet een bepaalde maatvoering hebben om het te mogen gebruiken op de steigers. Steigerhout is daarom eigenlijk altijd circa 20cm breed en circa 3cm dik. De nieuwe steigerplanken zijn afkomstig van het hout van de larixboom. De larixboom is een snelgroeiende soort, zachte naaldhout soort welke ook in Europa groeit. Steigerhout is mede daarom een groene keuze voor uw meubelen. Steigerhout is een goed alternatief voor hardhout en meer ecologisch verantwoord. Het hout laat zich gemakkelijk schuren en behandelen.

2 houtmogelijkheden:

We bieden de meubelen aan in 2 houtvarianten, namelijk van nieuwe onbehandelde blanke planken of van oud gemaakte steigerplanken.

Blank-vs-old-look-steigerhout

Hieronder zullen we de verschillen uitleggen:

1) Nieuwe onbehandelde blanke steigerplanken

Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren wij de meubelen geschuurd, maar verder onbehandeld af. Veel klanten willen het hout van het bed nog in een kleur hebben, en brengen daarvoor een steigerhout beits aan op het hout.  Wij hebben ook verschillende beitskleuren speciaal voor het steigerhout:

steigerhout-beits
De beschikbare beitskleuren

U zult de beits wel zelf aan moeten brengen, dit omdat het in onze werkplaats altijd stoffig is door het vele schuren en zagen. De beits aanbrengen is super makkelijk en snel zelf te doen aangezien wij het hout al helemaal geschuurd hebben. Breng de steigerhout beits gelijkmatig aan met een roller of platte kwast in de richting van de houtnerf. U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen. Wij raden aan om tussen verschillende lagen steigerhoutbeits het hout licht op te schuren in de richting van de nerf, zodat het eindresultaat gladder wordt. Twijfelt u over de kleur van de beits? We kunnen u proefstaaltjes opsturen, ga voor de proefstaaltjes naar deze pagina.

 

2) Old-look steigerplanken (met beitslaag erop)

Ander variant zijn oud gemaakte planken en dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn in een beitsbad ondergedompeld waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen en meteen voorzien zijn van een beits laag. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. We vinden het ook belangrijk dat het hout fijn glad is, en daarom zullen het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.

De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag!

Oud-steigerhout
Old-look steigerhout

De steigerplanken die we gebruiken worden niet alleen geschaafd, we gebruiken ook uitsluitend gedroogde steigerplanken. Deze gedroogde steigerplanken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde steigerplanken. Het steigerhout zal nog wel iets gaan werken als hij echt op kamertemperatuur komt, maar dit is wel gering.

Hoogte hoofdbord90cm
Hoogte voeteneind70cm
Hoogte instapplank46cm
Buitenmaat breedte (hoofd en voeteneind)Uw matrasbreedte + 10cm
Buitenmaat lengteUw matraslengte + 13cm
Hoeveel cm van matras zakt erin?Circa 15cm

 

Levertijd: 1-3 weken (bij haast in overleg)

Uitleg:

Het steigerhouten bed is niet op voorraad, en zal helemaal voor u op maat gemaakt worden.

De levertijd is daarnaast een beetje afhankelijk van of hij afgehaald wordt of dat wij hem dienen te bezorgen. Afhalen kan over het algemeen sneller dan dat we hem ook moeten bezorgen. Met bezorgen is de levertijd een beetje afhankelijk van waar u woont en of wij al een route in uw regio gepland hebben. We zullen dan namelijk een geschikt aflever moment moeten zoeken. Als u geluk heeft en we hebben op (zeer) korte termijn al een route gepland in uw regio dan kan hij wellicht meegenomen worden, en anders zullen we een route uw kant op moeten gaan plannen. Met bezorging is de levertijd van het bed (vaak) tussen de 1 en 3 weken.

Krappe deadline?

Heb jij het bed voor een bepaalde datum nodig? Neem even contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen kunnen we wel wat schuiven in de productieplanning en met het inschakelen van een transporteur kan het bed ook snel bij u zijn. Soms zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

Wij hebben ook een eigen bezorgdienst, dus kunnen onze eigen planning maken en net dat stukje extra service bieden. Wij maken alleen in uitzonderlijke gevallen gebruik van transporteurs, maar leveren 97% van onze meubelen met eigen chauffeur/monteur af. Bij transporteurs moet je er vaak zelf voor zorgen dat de meubelen op de gewenste plek komen, omdat wij met eigen chauffeur leveren kunnen wij net wat extra moeite doen om de meubelen op de gewenste plek te krijgen.

 

Bezorgkosten voor het bed met levering binnen NL*: €60,-

Bezorgkosten voor het bed met levering naar België: €95,-

* Uitgezonderd Waddeneilanden

 

 

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (onze chauffeur werkt ook niet voor niks, en daarnaast heeft onze eigen vrachtwagen ook diesel nodig), moeten op de een of andere manier betaald worden. Sommige aanbieders berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal iets duurder maken en daarmee doen als we geen verzendkosten rekenen (zoals meestal gebeurd bij andere webwinkels), maar dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend, en daardoor is het ook niet eerlijk voor de klanten die het af komen halen bij ons. Want klanten die zouden komen afhalen zouden dan indirect eigenlijk ook bezorgkosten betalen.

De webwinkels die dus “geen” verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Wat kunt u van ons verwachten bij bezorging:

Een vriendelijke en behulpzame chauffeur en hij is altijd op pad met een meubelhondje en een steekkar, en als de doorgangen maar breed genoeg zijn kan hij overal bijkomen. Omdat het bed in 4 of 5 delen geleverd zal gaan worden (dat u zo in elkaar kan klikken of schroeven) hebben we over het algemeen geen uitdagingen om de delen bij u binnen te krijgen.

Het levermoment stemmen we ook in overleg af. Zodra wij goed in kunnen schatten wanneer uw meubel klaar is voor transport (wat in praktijk vaak ongeveer een week voor levering is), zullen we contact met u opnemen om een levermoment af te stemmen. Wij zullen dan met een voorstel voor levering komen, met een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven en indien gewenst kan onze chauffeur u ook even van te voren bellen. Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na uw goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

 

Wat kunt u niet van onze chauffeur verwachten?

De chauffeur zit wekelijks in de sportschool en hij is dagelijks in de weer met de zware meubelen, maar hij is nog net niet de sterkste man van Nederland. Hij heeft maar 1 rug, en dus hij zal zoveel als mogelijk zijn karretjes gebruiken en soms is het nodig dat u zelf ook even een handje mee helpt met tillen. Het kan dus voorkomen dat u gevraagd wordt om een handje te helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. Verder moeten wij zijn ene rug wel wat ontzien en daarom zullen we meubelen altijd tot begane grond leveren. Het bed is ook super makkelijk door u zelf te monteren, de chauffeur zal u dit bij levering uit kunnen leggen. De chauffeur zal dus niet de montage op de slaapkamer doen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eenpersoonsbed met opbergruimte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven