Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

  Houten loungebank

  , ,

  Houten loungebank

   285,00

  Schitterende (steiger) houten loungebank, uitgevoerd met of zonder armleuning en met relaxte schuine rugleuning. De loungebank is in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Doorloop de (simpele) stappen in onderstaand keuzemenu en zie in het 3D model hoe uw bank eruit kan komen te zien!

   285,00

  Categorieën: , , Tags: , , ,
  • Erg snel in huis, 1 a 3 weken levertijd!
  • Wordt (bij levering) volledig gemonteerd
  • Stel hem helemaal zelf samen in 3D
  • GEEN aanbetaling, betaling mag bij levering
  • Mogelijkheid tot betaling in 3 termijnen, met 0% rente
  • Geschaafd, geimpregneerd en gedroogd hout
  Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

  Houten loungebank helemaal naar wens!

  Op zoek naar een (steiger) houten loungebank die helemaal naar uw wensen wordt gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze eigen werkplaats maken we uw loungebank helemaal op maat. Dus u bepaalt zelf de uitstraling en maatvoering van uw bank. Onder andere is de lengte maat te bepalen in ons samenstel formulier, wij bieden hem standaard aan tot 300cm lengte. Tijdens het samenstellen worden alle opties weergeven in een 3D model zo ziet u precies wat u kan verwachten, wel zo ideaal!

  Houten loungebank old look steigerhout
  Houten loungebank met plofkussens in de rug

  Kussens op de houten loungebank

  Wij kunnen ook passend kussens erin leveren. Bij ons is bijna alles zelf te kiezen, en ook de stofkleur kunt u zelf uitkiezen, we hebben meer dan 40 verschillende stofkleuren. Standaard gaan we uit van een 8cm dik zit en 6cm dik rugkussen. Naast strakke rugkussens hebben we ook losse plofkussens in de rug. De stoffen zijn waterafstotend en kleurvast. Voor meer informatie kunt u de website van de stoffengroothandel hier bekijken. Op onze eigen website hebben we onder het tabblad hierboven “Kussen info” ook veel meer informatie en eigenschappen geplaatst.

  Het hout en behandeling van de houten loungebank

  Onze houten loungebank bieden we in 3 verschillende varianten aan: onbehandeld steigerhout, geïmpregneerd steigerhout, en onbehandeld douglas hout. Dit betekent dat we 2 opties hebben in steigerhout en 1 optie in douglas hout. Het voornaamste voordeel van douglas hout ten opzichte van steigerhout is de betere bestendigheid tegen regenwater. Als de loungebank dus aan weer en wind zal worden blootgesteld, kunt u de levensduur verlengen door te kiezen voor douglas hout. Om onze klanten zo lang mogelijk te laten genieten van onze meubelen, hebben we ook een steigerhoutvariant ontwikkeld die behoorlijk lang meegaat. Dit zijn onze geïmpregneerde old-look steigerplanken. Met een aangebrachte beitslaag wordt de levensduur verlengd, waardoor deze bijna net zo lang meegaat als de douglas variant. Deze geïmpregneerde planken staan bekend als onze old-look planken, omdat ze eigenlijk gewoon nieuwe planken zijn die onder hoge druk zijn geïmpregneerd, waardoor ze een verweerde uitstraling hebben gekregen. Het voordeel van impregneren is dat het gehele oppervlak van alle planken wordt behandeld, zodat geen enkel gedeelte wordt overgeslagen. Dankzij hun impregnatie zijn ze bijzonder geschikt voor buitengebruik. Als u kiest voor onbehandelde steigerplanken, worden deze vaak nog behandeld met steigerhoutbeits, waarin veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Dus met onbehandelde steigerplanken kunt u nog alle kanten op wat betreft kleur. We zijn al actief in het maken van houten meubelen sinds 2011, dus we hebben inmiddels een goed idee van hoe lang verschillende houtsoorten meegaan wanneer ze worden blootgesteld aan weer en wind.

  Levensduur als het hout altijd in weer en wind staan: Onbehandeld steigerhout: 8-10 jaar. Geïmpregneerd steigerhout 10-12 jaar. Onbehandeld douglas hout: 10-15 jaar.

  Als de loungebank onder een overkapping komt te staan, dan maakt het qua levensduur nauwelijks uit voor welke houtvariant u kiest. Dan zou u een keuze kunnen maken op basis van welke kleur u het mooiste vindt. 

  Een nadeel van douglas hout is de hogere prijs in vergelijking met steigerhout. De extra kosten voor een douglas loungebank variëren tussen €175,- en €250,-, afhankelijk van specifieke voorkeuren. Mocht u meer afbeeldingen willen zien van de douglas loungebanken, kunt u naar de volgende pagina gaan: Douglas loungebank.

  Zowel douglas als het steigerhout wat we gebruiken voor de meubelen hebben exact dezelfde afmetingen: ongeveer 20 cm breed en 3 cm dik. Beide varianten ondergaan een droogproces in de droogkamer voordat ze tot meubels worden verwerkt, wat krimp en scheuren minimaliseert. Bovendien worden de planken vierzijdig geschaafd en zorgvuldig nageschuurd voor een zo glad mogelijk eindresultaat.

  steigerhout-vs-douglashout
  De 3 hout varianten

  Voor meer informatie over de houtsoorten, raadpleeg het bovenstaande tabblad “soorten en kleur van hout”.

  Maatvoeringen van de steigerhouten loungebank

  De buitenmaten bepaalt u zelf, wij hebben wel een aantal standaard maatvoeringen, zo is de zitdiepte standaard 60cm diep en is de zithoogte circa 39cm. De rugleuning is standaard circa 42,5cm hoog. Alle andere maten hebben we ook in een afbeelding gezet. Kijk voor alle maatvoeringen maar op bovenstaand tabblad “Specificaties”.

  Steigerhouten bank in beeld

  Een video zegt meer dan 1000 woorden, en daarom is hieronder een video te vinden van onze houten loungebank. In deze video bespreken we o.a. het steigerhout en ook de kussen mogelijkheden.

   

  Ander model in gedachten?

  Goedkopesteigerhoutenmeubelen maakt alle meubelen op maat in eigen werkplaats, en we maken ze in talloze verschillende modellen. In bovenstaand 3D model kunt u veel rechte loungebanken helemaal zelf samenstellen en meteen zien hoe ze eruit kunnen komen te zien.  We maken niet alleen rechte loungebanken, maar ook hoekmodel loungebanken. Kijk voor de hoekmodellen maar eens hier.

  Wij maken meubelen in 3 houtsoorten, namelijk in steigerhout, douglas hout en eikenhout. Steigerhout en douglas hout is geschikt voor zowel binnen als buitenmeubelen. In steigerhout hebben we een onbehandelde en een geïmpregneerde variant. In douglas is het hout altijd onbehandeld. Hieronder een voorbeeld van de 3 houtvarianten.

  We zullen de 3 houtsoorten wat uitgebreider bespreken:

  Onbehandelde blanke steigerplanken

  Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren wij de meubelen geschuurd, maar verder onbehandeld af. Wij raden u in geval van nieuwe blanke planken wel aan om het hout wel te behandelen met een beits. Vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren.  Voor meer informatie over het behandelen kunt u het tabblad “onderhoud” hierboven rustig doorlezen. Het onbehandelde steigerhout is van zichzelf erg blank. Als het hout bloot wordt gesteld aan zon en regen, dan zal het op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Voordeligste optie en mogelijkheid om nog in elke kleur te kunnen beitsen.

  Geimpregneerde old-look steigerplanken 

  Ander variant zijn de oud gemaakte steigerplanken en dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn in een beitsbad ondergedompeld waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen en meteen voorzien zijn van een beits laag. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. We vinden het ook belangrijk dat het hout fijn glad is, en daarom zullen het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.

  De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag! Deze planken hebben dus al een kleur erop, en daarom is deze variant minder geschikt om zelf nog in een kleur te beitsen. Als u zelf een bepaalde kleur in gedachten heeft, kunt u beter uw meubel in de blanke onbehandelde hout variant bestellen.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Warme kleur erop en rondom al geïmpregneerd (dus in veel gevallen is het niet meer nodig dat u zelf nog een beschermmiddel op het hout aanbrengt)

  Onbehandeld douglas hout

  Iedereen wil natuurlijk dat buitenmeubilair zo lang mogelijk meegaat en daarom bieden we ook douglas meubelen aan. Bij plaatsing in weer en wind gaat douglas het langste mee. Daarnaast zijn ook veel overkappingen in douglas hout gemaakt. Veel van onze klanten willen dan graag een meubel gemaakt hebben in hetzelfde hout, zodat het uitstekend past bij de overkapping. Onder een overkapping zal het hout niet langer meegaan dan de steigerhout varianten.

  Omdat het douglas hout nog onbehandeld is, kan u dit hout eventueel ook in een kleur beitsen, maar ook een kleurloze nano coating kan erop aangebracht worden. Het voordeel van een behandel laag is onder andere ook dat vuiligheden veel minder snel in het hout kunnen trekken. Het onbehandelde douglas hout is van zichzelf wat roze/oranje achtig. Als het hout bloot wordt gesteld aan zon en regen, dan zal het op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen. Nadeel van douglas hout is wel dat het de duurste hout variant is.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Zal in regen het langste meegaan en/of past wellicht qua kleur het mooiste bij een douglas overkapping

   

  Overeenkomsten tussen de 3 houtvarianten:

  Alle 3 de varianten die we gebruiken worden niet alleen 4 zijdig geschaafd, we gebruiken ook uitsluitend gedroogde planken. Deze gedroogde planken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde planken. De planken zullen nog wel iets gaan werken als de buitentemperaturen omhoog gaan, maar dit is wel gering. Er zit eigenlijk nauwelijks verschil in werking tussen het steigerhout en douglashout.

  Ook hebben de 3 varianten exact dezelfde maatvoeringen, circa 20cm breed en 3cm dik.

   

  Hieronder in een tabel verschillende eigenschappen van de 3 houtvarianten:

  steigerhout-vs-douglashout

  Twijfelt u nog tussen de 3 varianten en wilt u het graag in het echt kunnen bekijken en vergelijken? Wij hebben meubelen in deze 3 houtsoorten in onze showroom in Deventer staan. Als de showroom te ver weg is, we kunnen van deze 3 varianten ook een staaltje naar u opsturen. Vraag bij ons proefmonsters aan op deze pagina.

  Wij maken meubelen in 3 houtsoorten, namelijk in steigerhout, douglas hout en eikenhout. Steigerhout en douglas hout is geschikt voor zowel binnen als buitenmeubelen. In steigerhout hebben we een onbehandelde en een geïmpregneerde variant. In douglas is het hout altijd onbehandeld. Hieronder een voorbeeld van de 3 houtvarianten.

  We zullen de 3 houtsoorten wat uitgebreider bespreken:

  Onbehandelde blanke steigerplanken

  Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren wij de meubelen geschuurd, maar verder onbehandeld af. Wij raden u in geval van nieuwe blanke planken wel aan om het hout wel te behandelen met een beits. Vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren.  Voor meer informatie over het behandelen kunt u het tabblad “onderhoud” hierboven rustig doorlezen. Het onbehandelde steigerhout is van zichzelf erg blank. Als het hout bloot wordt gesteld aan zon en regen, dan zal het op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Voordeligste optie en mogelijkheid om nog in elke kleur te kunnen beitsen.

  Geimpregneerde old-look steigerplanken 

  Ander variant zijn de oud gemaakte steigerplanken en dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn in een beitsbad ondergedompeld waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen en meteen voorzien zijn van een beits laag. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. We vinden het ook belangrijk dat het hout fijn glad is, en daarom zullen het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.

  De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag! Deze planken hebben dus al een kleur erop, en daarom is deze variant minder geschikt om zelf nog in een kleur te beitsen. Als u zelf een bepaalde kleur in gedachten heeft, kunt u beter uw meubel in de blanke onbehandelde hout variant bestellen.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Warme kleur erop en rondom al geïmpregneerd (dus in veel gevallen is het niet meer nodig dat u zelf nog een beschermmiddel op het hout aanbrengt)

  Onbehandeld douglas hout

  Iedereen wil natuurlijk dat buitenmeubilair zo lang mogelijk meegaat en daarom bieden we ook douglas meubelen aan. Bij plaatsing in weer en wind gaat douglas het langste mee. Daarnaast zijn ook veel overkappingen in douglas hout gemaakt. Veel van onze klanten willen dan graag een meubel gemaakt hebben in hetzelfde hout, zodat het uitstekend past bij de overkapping. Onder een overkapping zal het hout niet langer meegaan dan de steigerhout varianten.

  Omdat het douglas hout nog onbehandeld is, kan u dit hout eventueel ook in een kleur beitsen, maar ook een kleurloze nano coating kan erop aangebracht worden. Het voordeel van een behandel laag is onder andere ook dat vuiligheden veel minder snel in het hout kunnen trekken. Het onbehandelde douglas hout is van zichzelf wat roze/oranje achtig. Als het hout bloot wordt gesteld aan zon en regen, dan zal het op een natuurlijke wijze gaan vergrijzen. Nadeel van douglas hout is wel dat het de duurste hout variant is.

  Meest gehoorde redenen waarom onze klanten voor deze houtvariant kiezen: Zal in regen het langste meegaan en/of past wellicht qua kleur het mooiste bij een douglas overkapping

   

  Overeenkomsten tussen de 3 houtvarianten:

  Alle 3 de varianten die we gebruiken worden niet alleen 4 zijdig geschaafd, we gebruiken ook uitsluitend gedroogde planken. Deze gedroogde planken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde planken. De planken zullen nog wel iets gaan werken als de buitentemperaturen omhoog gaan, maar dit is wel gering. Er zit eigenlijk nauwelijks verschil in werking tussen het steigerhout en douglashout.

  Ook hebben de 3 varianten exact dezelfde maatvoeringen, circa 20cm breed en 3cm dik.

   

  Hieronder in een tabel verschillende eigenschappen van de 3 houtvarianten:

  steigerhout-vs-douglashout

  Twijfelt u nog tussen de 3 varianten en wilt u het graag in het echt kunnen bekijken en vergelijken? Wij hebben meubelen in deze 3 houtsoorten in onze showroom in Deventer staan. Als de showroom te ver weg is, we kunnen van deze 3 varianten ook een staaltje naar u opsturen. Vraag bij ons proefmonsters aan op deze pagina.

   

  Wij kunnen bij deze steigerhouten hoekbank ook passende kussens leveren. De kussens worden voor u opmaat gemaakt, dus voor elke hoekbank bijpassende kussens op maat! We kunnen zowel zit als rugkussens maken. Standaard maken we de zitkussens in de loungebank 8cm dik en rugkussens zijn standaard 6cm dik, en gebruiken we een uitstekende stof en koudschuim als vulling. Eventueel kunnen we in plaats van strakke rugkussens ook plofkussens in de rug erbij leveren. Een plofkussen is wat dikker, namelijk circa 10cm dik, en daar zak je wat meer in als je er tegenaan gaat zitten. Plofkussens zijn altijd tussen de 50 en 70cm breed per stuk. We willen de rugleuningen altijd netjes volledig bedekt hebben met plofkussens, waardoor de kans groot is dat u aan de linker zijde andere maatvoering zult krijgen dan de rechterzijde. Die maatvoering verschil is (helaas) niet te voorkomen.

  strak-of-plofkussen

  De stof

  De kussens worden gemaakt van een stof die o.a. waterafstotend, slijtvast en vuilafstotend is. Deze stof biedt de beste bescherming van uw kussens tegen wind, zon en regen. Het water rolt over het doek en trekt er niet in. Tevens zit er een rits in de kussens, en daardoor is hij ook uitwasbaar.
  We hebben de keuze uit 2 verschillende stoffen, namelijk de Cartenza en Curaçao stof. Beide stoffen zijn qua structuur en eigenschappen vrijwel gelijk. De Cartenza stof heeft wel behoorlijk meer keuze qua kleuren tov de Curaçao stof.  Hieronder zijn van beide stoffen de beschikbare stofkleuren te vinden. Mocht u twijfelen tussen verschillende kleuren, kom eens langs in onze showroom of als dat te ver weg is voor u, vraag hier proefstukjes van de stoffen aan.

  All-wheather-buitenstoffen

   

  Het schuim in de kussens

  Wij gebruiken altijd koudschuim als vulling in de kussens. Koudschuim vulling is gewoon de beste vulling die er momenteel verkrijgbaar is. Koudschuim biedt het meeste zitcomfort en is echt gericht op intensief gebruik in combinatie met een lange levensduur, want koudschuim zakt op den duur niet door. Veel andere aanbieders gebruiken de goedkopere variant polyether, en hieronder de verschillen tussen beide vullingen:
  Polyether (B-kwaliteit) is de voorloper van koudschuim (A-kwaliteit). Polyether kenmerkt zich door draagkracht uit hardheid. Koudschuim daarentegen haalt zijn draagkracht uit veerkracht. Beide materialen zijn geschikt voor zitten maar met koudschuim wordt een hoger comfort bereikt. Koudschuim is dan ook duurder dan polyether en heeft een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Bij polyether kan op den duur kuilvorming ontstaan, de levensduur hiervan is dus niet zolang als koudschuim. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor, het is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur. Ook is koudschuim brandvertraged en polyether niet.

  Dus de voordelen van A-kwaliteit schuim zijn samenvattend: 

  •  Langere levensduur
  •  Zakt niet door op den duur
  •  Kan beter overweg met vocht
  •  Brandvertragend
  •  Beter zitcomfort

  Polyether (B-kwaliteit) is geschikt voor comfortabele kussens. Polyether gaat jaren mee bij minder intensief gebruik. Wanneer er sprake is van intensief gebruik adviseren we koudschuim vulling (A-kwaliteit). Naast de langere levensduur is het comfort van koudschuim ook een stuk beter. Koudschuim vulling is gewoon de beste vulling die er momenteel verkrijgbaar is, een uitstekende kwaliteit waar horeca zaken, bungalow parken etc voor kiezen. Oftewel echt gericht op intensief gebruik in combinatie met een lange levensduur en uitstekend zitcomfort.

  Wat voor een onderhoud moet er aan houten meubelen gedaan worden?

  Het is niet persé nodig dat er onderhoud aan wordt gepleegd! Gunt u uw meubel eens in de zoveel tijd een beschermlaagje, dan zal uw meubel wel langer mee gaan als hij in weer en wind staat. Ander voordeel van een beschermlaag erop is dat vuiligheden minder kans maken om in het hout te trekken. Dus zeker niet verplicht of noodzakelijk, maar het zou een optie kunnen zijn om het hout van een extra beschermlaagje te voorzien. Een beschermlaag is dan ook het enige onderhoud wat u eraan zou kunnen doen.

  Het hout onbehandeld laten

  Wij bieden onze meubelen in 2 houtsoorten aan, namelijk in steigerhout en in douglas hout. Beide houtsoorten kunnen onbehandeld buiten blijven staan. Het douglas hout zal wel wat langer meegaan dan steigerhout als het in weer en wind komt te staan. Dit is de geschatte levensduur van het hout in weer en wind:

  Onbehandeld steigerhout: 8-10 jaar.

  Geïmpregneerd steigerhout 10-12 jaar.

  Onbehandeld douglas hout: 10-15 jaar.

  Als het hout onder een overkapping komt te staan, dan zit er eigenlijk geen verschil in levensduur.

   

  Het hout behandelen

  Het is een optie om het hout te voorzien van een beschermlaag, daar zou u voor kunnen kiezen om de volgende redenen:

  1. Om de levensduur van het hout met een aantal jaren te verlengen (alleen van toepassing indien de meubel in weer en wind staat)
  2. Om vuiligheden zoveel mogelijk te weren
  3. Om een kleurtje aan het hout te geven

  Wij hebben 2 middelen waarmee u het hout zou kunnen behandelen, namelijk met een beits of met een nano coating. Als u de kleur van het onbehandelde blanke hout niet zo mooi vindt, dan komt u automatisch uit bij de beits variant. Met een beits kunt u het hout namelijk nog een bepaalde kleur geven. De nano coating is altijd kleurloos. Hieronder een overzicht wanneer u het beste een beits of nano coating kan gebruiken:

  De beits

  Omdat je met een beits het hout nog een bepaalde kleur kan geven, wordt een beits alleen gebruikt op onze onbehandelde steigerhout en onbehandelde douglas planken (en dus niet op onze geimpregneerde old-look planken). Onze beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water veel moeilijker in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Ander voordeel van onze beits is dat die in verschillende kleuren beschikbaar is, dus u kunt met de beits de meubelen nog een bepaalde kleur geven. Dit zijn de beschikbare beitskleuren:

  steigerhout-beits
  De beitskleuren op onbehandeld steigerhout

  U zult de beits wel zelf aan moeten brengen, dit omdat het in onze werkplaats altijd stoffig is door het vele schuren en zagen. De beits aanbrengen is super makkelijk en snel zelf te doen aangezien wij het hout al helemaal geschuurd hebben. Breng de beits gelijkmatig aan met een roller of platte kwast in de richting van de houtnerf. U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen. Wij raden aan om tussen verschillende lagen beits het hout licht op te schuren in de richting van de nerf, zodat het eindresultaat gladder wordt. Beits verliest (voornamelijk zodra het meubelstuk in weer en wind staat) na verloop van tijd zijn werking, dus jaarlijks herhalen wordt aangeraden om zo lang mogelijk van het meubelstuk te kunnen genieten. Vind u het lastig om de kleur van beits te bepalen op een scherm, we kunnen ook proefstukjes opsturen, vraag ze hier aan.

  De geïmpregneerde plank

  Mocht u niet zoveel zin en/of tijd hebben om een beits zelf aan te brengen, dan hebben wij nog een andere optie, namelijk onze al geïmpregneerde steigerplanken. Dit zijn planken die wij (voordat we er meubelen van maken) in een beitsbad laten onderdompelen, waardoor de planken dus rondom worden voorzien van een beitslaag. Met de aangebrachte beits is het de bedoeling om de plank een gebruikte look mee te geven, oftewel, we noemen deze variant onze old-look planken. Wij horen vaak dat klanten de kleur heel warm (en mooi) vinden, en voordeel is dat er dus niet zelf gebeitst hoeft te worden. De meubelen kunnen direct na plaatsing/levering in gebruik genomen worden. Graag een monster van de geïmpregneerde plank zien? Vraag hier een proefstukje aan.

  Oud-steigerhout
  De geïmpregneerde plank

  Nano coating

  Een nano coating is een impregneermiddel. Dit middel trekt in het hout en vormt een beschermende laag. Het is gemaakt op basis van water, maar is juist waterafstotend. Dankzij de coating kan het hout blijven ademen en water afstoten.

  Het grote verschil met de beits is dat dit middel geen kleur achterlaat, dus het is volledig kleurloos. Bedoeling van dit product is dat je deze nano coating aanbrengt zodra u tevreden bent met de kleur. Als u dus gekozen heeft voor onze old-look planken, dan wordt dit middel vaak nog aangebracht voor extra bescherming. Veel klanten willen ook de kleur van de douglas hout behouden en ook dan wordt er gekozen voor de nano coating. Deze nano coating zorgt er namelijk voor dat vuiligheden en waterdruppels niet in het hout kunnen trekken, maar er bovenop blijven liggen. Daardoor gaat uw meubel langer mee en vertraagd het ook de groei van schimmels en algen.

  Nano-coating
  Nano coating op de geïmpregneerde plank

  Bij plaatsing in weer en wind is de nano coating dus eigenlijk een betaalbare en makkelijk aan te brengen oplossing om de levensduur van het meubel te verlengen. Nano coating breng je aan met een roller. Daarnaast lijkt een nano coating qua substantie net water, dus super makkelijk en snel aan te brengen. Meerdere lagen is bij een nano coating niet nodig. Let wel op dat de coating na verloop van tijd zijn werking verliest. Je moet dus na ongeveer een jaar weer opnieuw de coating toepassen. Blijven de druppels water niet meer liggen? Dan is het tijd voor een nieuwe laag coating. Nano coating is niet schadelijk maar heeft wel een sterke geur. Blijf dus zeker ventileren tijdens het coaten. U kunt meer informatie over de nano coating vinden op de volgende pagina: Nano coating.

  Samenvatting voordelen van een nano coating:

  Bij plaatsing onder een overkapping of binnen zorgt de nano coating ervoor dat vuiligheden nauwelijks kans krijgen om in het hout te trekken, dus veel makkelijker schoon te maken en houden. En als het meubelstuk buiten staat, dan verleng je de levensduur met het aanbrengen van een nano coating.

   

  Andere tips om buitenmeubelen in der loop van jaren goed te houden:

  •    Plaats uw steigerhouten meubel of tuintafel niet op een vochtige plaats. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden. Plaats het meubel iets van de grond, zodat de wind er doorheen kan. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat.
  •    Een waterdichte coating voor steigerhout is niet aan te raden. De ruwe structuur die het steigerhout eigen is maakt dit erg moeilijk. U kunt beter voor een geschikte beits gaan.
  •    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van het hout. (bij ons dus netjes gedroogd, en heeft nog geen zon of water gezien)
  •    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van de montage en of er wel goede kwaliteit schroeven gebruikt worden.
  •    Plaats uw meubelen iets van de grond zodat optrekkend vocht de kwaliteit van uw meubelen minder snel aantast.
  •    Steigerhouten meubelen kunt u schoonmaken met een vochtige doek en/of een borstel. In sommige gevallen is het ook mogelijk de meubels bij te schuren, let op dat u dit alleen doen bij meubels van onbehandeld hout (anders zult u de beits laag er ook weer vanaf schuren). Het allerbeste is om de steigerhouten meubelen om het jaar opnieuw te behandelen om het gewenste resultaat te behouden.
  •    In de winter kunnen de meubelen eventueel gewoon buiten blijven staan. Indien u de mogelijkheid heeft raden wij aan de meubels wel overdekt of binnen te zetten, dit komt de levensduur ten goede. Is dit niet het geval dan dient u de meubels op latjes te zetten zodat deze vrij van de grond staan.

   

  … niet doen
  •    Meubels kopen die slecht zijn gemonteerd en / of gemaakt zijn van kwalitatief slecht (niet goed genoeg gedroogd) hout.
  •    De steigerhout meubelen plaatsen op balkon of terras waar het water niet kan weglopen.
  •    In de winter een zeil spannen over uw meubels zonder dat daar lucht bij kan komen. Dit wordt een vochtige broeiplek waardoor het hout sneller zal gaan rotten.
  •    Uw meubel volledig behandelen met een niet regulerende lak of beits.

  Levertijd: 1-3 weken (bij haast in overleg)

  Uitleg:

  De loungebank is niet op voorraad, en zal helemaal voor u op maat gemaakt worden (hij wordt in veel te veel configuraties door ons aangeboden, dus voorraden aanhouden is geen doen). Wij snappen dat levertijd bij buitenmeubelen belangrijk is, en daarom maken we in de winter periode al voorraden die nodig zijn voor het maken van de loungebanken. Zo kunnen wij altijd armleuningen uit voorraad pakken (in het voorjaar moeten er altijd minimaal 1000 armleuningen klaar zijn), en hebben we ook al veel “standaard” onderdelen die we nodig hebben bij de productie op voorraad. Doordat we dus als veel halffabricaten op voorraad hebben, kunnen we kortere levertijden aanhouden en snel schakelen.

  De levertijd is wel een beetje afhankelijk van of hij afgehaald wordt of dat wij hem dienen te bezorgen. Afhalen kan over het algemeen sneller dan dat we hem ook moeten bezorgen. Met bezorgen is de levertijd een beetje afhankelijk van waar u woont en of wij al een route in uw regio gepland hebben. We zullen dan namelijk een geschikt aflever moment moeten zoeken. Als u geluk heeft en we hebben op (zeer) korte termijn al een route gepland in uw regio dan kan hij wellicht meegenomen worden, en anders zullen we een route uw kant op moeten gaan plannen. Met bezorging is de levertijd van deze bank (vaak) tussen de 1 en 3 weken.

  Krappe deadline?

  Heb jij de loungebank voor een bepaalde datum nodig? Neem even contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen kunnen we wel wat schuiven in de productieplanning en met het inschakelen van een transporteur kan uw meubel ook snel bij u zijn. Soms zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

  Wij hebben ook een eigen bezorgdienst, dus kunnen onze eigen planning maken en net dat stukje extra service bieden. Wij maken alleen in uitzonderlijke gevallen gebruik van transporteurs, maar leveren 97% van onze meubelen met eigen chauffeur/monteur af. Bij transporteurs moet je er vaak zelf voor zorgen dat de meubelen op de gewenste plek komen, omdat wij met eigen chauffeur leveren kunnen wij net wat extra moeite doen om de meubelen op de gewenste plek te krijgen.

  Bestelbus-Tempert-Meubels

   

  Bezorgkosten levering binnen NL*: €60,-

  Bezorgkosten levering naar België: €95,-

  * Uitgezonderd Waddeneilanden

   

   

  Waarom geen gratis verzending?

  Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (onze chauffeur werkt ook niet voor niks, en daarnaast heeft onze eigen vrachtwagen ook diesel nodig), moeten op de een of andere manier betaald worden. Sommige aanbieders berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal iets duurder maken en daarmee doen als we geen verzendkosten rekenen (zoals meestal gebeurd bij andere webwinkels), maar dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend, en daardoor is het ook niet eerlijk voor de klanten die het af komen halen bij ons. Want klanten die zouden komen afhalen zouden dan indirect eigenlijk ook bezorgkosten betalen.

  De webwinkels die dus “geen” verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

  Andere concollega’s die steigerhouten meubelen maken en “gratis” leveren zijn ook lang niet allemaal even bereid om te helpen. In veel gevallen wordt het meubelstuk dan neergezet bij de 1e deur die ze tegenkomen. Dat vinden wij geen service om de klant op te zadelen met dit (til) probleem. Wij nemen de tijd en doen er alles aan om (samen met u) de meubelen op de gewenste plek te krijgen!

  Wat kunt u van ons verwachten bij bezorging:

  Een vriendelijke en behulpzame chauffeur die zijn best gaat doet om alles op de plek te krijgen. Hij is altijd (in zijn uppie) op pad met een meubelhondje en een steekkar, en als de doorgangen maar breed genoeg zijn kan hij overal bijkomen. De loungebank wordt normaal gesproken in 1 geheel geleverd. Zolang we de route naar uw gewenste eindplek kunnen halen met onze steekkar moet het heel gek lopen dat wij de loungebank delen dan niet op de plek kunnen krijgen. Bij grotere formaten is het niet altijd te doen om met de steekkar de bank op de plek te kunnen krijgen. Dan zal er echt getild moeten worden. Vaak overleggen we in die gevallen van te voren met de klant of die bereid (en fit genoeg is) is om ook even de spierballen te showen, zodat samen met de bezorger de bank naar de gewenste plek getild kunnen worden. Dus in sommige gevallen zullen we vooraf aan u vragen of u (of iemand anders) wil en kan helpen met tillen.

  Bank door woning naar de tuin:

  Sommige klanten hebben geen achteringang naar de tuin, en daar moet de loungebank door de woning naar de achtertuin toe. Door de woning zal eigenlijk nooit met een steekkar kunnen, en dan zal er altijd getild moeten worden. Wij zullen in dit geval dus erop rekenen dat er tilhulp voor onze chauffeur aanwezig is bij het levermoment. Doorgangen/deuren zijn door een woning ook altijd niet mega ruim, en daarom horen we graag van te voren als hij door een woning naar de tuin moet. Dan kunnen wij namelijk in onze werkplaats even de rugleuning demonteren, zodat hij minder zwaar en minder hoog wordt. Dat maakt het makkelijker om hem dan door de woning heen te krijgen.

  Samenvattend: In heel veel gevallen kan de chauffeur de loungebank zelf op de gewenste plek krijgen. In sommige gevallen hebben we wat extra tilhulp nodig. Of we tilhulp nodig hebben is van te voren altijd wel mega lastig in te schatten. Maar als u ervoor kan zorgen dat er (in geval van nood) 1 iemand aanwezig is met flinke spierballen bij het aflevermoment, dan  moet het heel gek zijn als we de bank niet op de plek zullen krijgen. Bij situaties waar de chauffeur zich niet helemaal alleen kan redden geldt, als u zelf moeite doet/neemt om mee te helpen, dan zullen wij dat ook doen!

  Afstemmen van het levermoment

  Het levermoment stemmen we ook in overleg af. Zodra wij goed in kunnen schatten wanneer uw loungebank (en kussens) klaar zijn voor transport (wat in praktijk vaak ongeveer een week voor levering is), zullen we contact met u opnemen om een levermoment af te stemmen. Wij zullen dan met een voorstel voor levering komen, met een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven en indien gewenst kan onze chauffeur u ook even van te voren bellen. Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na uw goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

  Wat kunt u niet van onze chauffeur verwachten?

  De chauffeur zit wekelijks in de sportschool en hij is dagelijks in de weer met de zware meubelen, maar hij is nog net niet de sterkste man van Nederland. Hij heeft maar 1 rug, en dus hij zal zoveel als mogelijk zijn karretjes gebruiken en soms is het nodig dat u zelf ook even een handje mee helpt met tillen. Het kan dus voorkomen dat u gevraagd wordt om een handje te helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. Verder moeten wij zijn ene rug wel wat ontzien en daarom zullen we meubelen altijd tot begane grond leveren. Mocht de loungebank naar een dakterras of balkon moeten, dan is het wel handig dat u ons dat aangeeft. Dan zouden we namelijk de rugleuning kunnen demonteren, zodat ze beter hanteerbaar worden. Als de loungebank niet op begane grond blijft zult u zelf ervoor moeten zorgen dat de bank op de gewenste plek komt.

  In corona tijd (2020, 2021 en 2022) waren showroom bezoeken niet altijd mogelijk/toegestaan. We hebben mede daardoor na de lockdown begin 2021 besloten om te gaan investeren in 3D modellen van onze meubelen. Hoe fijn is het dat u uw bank online kan samenstellen en uw samengestelde bank meteen kan bekijken in 3D vanuit u eigen huis of kantoor. Wij hopen dat we met onze 3D modellen u een goed beeld kunnen geven hoe uw loungebank eruit kan komen te zien. Het 3D model wordt weergegeven op schaal. Dus diktes, breedtes, dieptes, hoogtes enz van het hout en kussens zijn in de juiste verhoudingen.

  Belangrijkste reden waarom we de 3D modellen hebben laten ontwikkelen zijn:

  • U een goed beeld kan krijgen van de verschillende opties/modellen loungebanken die we aanbieden.
  • U een goed beeld kan krijgen van de grootte van een bank.
  • U een mooie combinatie kan uitzoeken tussen hout en stofkleur.

  Limitaties van 3D model:

  In de gemaakte 3D modellen zit maanden werk en we kunnen heel dicht bij de werkelijkheid komen, maar er zijn wel een aantal puntjes die in werkelijkheid anders (kunnen) zijn dan in het 3D model en die we hier willen aangeven:

  Het hout:

  • In het 3D model is het hout overal super egaal en heeft het geen knoesten. In werkelijkheid hebben onze steigerplanken wel degelijk wat knoesten. Steigerplanken met grote open knoesten zullen we niet gebruiken voor de productie van uw hoekbank, maar dichte knoesten zullen er wel inzitten.
  • We hebben geprobeerd om zichtbare kleine kiertjes tussen de onderlinge planken zichtbaar te maken in het 3D model. Deze kieren zullen er in werkelijkheid ook zijn. In de zomerperiode zullen de kieren wat groter zijn (het hout krimpt door hogere temperaturen) dan in de winterperiode.
  • Schroefgaten ziet u nergens in het 3D model. En dat klopt eigenlijk ook met de werkelijkheid. We kunnen een hoekbank grotendeels van de onder, achter of binnenzijde schroeven waardoor schroeven niet in het zicht zitten. Op plekken waar onzichtbaar schroeven niet mogelijk is, zullen we de schroefgaten opvullen met vloeibaar hout, waardoor je ze nauwelijks terug ziet.

  Kleuren:

  • We hebben ons best gedaan om de kleuren van het hout en van de stoffen zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen. Maar de kleuren blijven wel bij benadering. Op een beeldscherm is het toch altijd net weer anders dan in werkelijkheid. Als u ze met eigen ogen wil bekijken kunnen we de houtstalen en stofstalen naar u opsturen. Klik hier om de stofstalen en hier om de hout stalen te bestellen.

  De aanschaf van meubels doe je niet zomaar. Het is vaak een aardige investering en je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een goede keuze maakt. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier kun jij onze meubels bewonderen en voelen. Bovendien neem je direct een kijkje waar de magie gebeurd. Onze showroom bevindt zich namelijk in onze fabriek in Deventer.

  We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u twijfelt of u wel lekker zit op zo’n gave steigerhouten bank. Wij hebben dan ook de mogelijkheid om proef te komen zitten in onze showroom in Deventer. U bent bij ons welkom op maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur aan de Rostockstraat 13 in Deventer.

  Zitcomfort

  De verhouding tussen zithoogte, zitdiepte en rugleuning schuinte maakt of een bank wel of niet lekker zit. Wij maken sinds 2011 al steigerhouten loungebanken, dus wij hebben ondertussen wel de ideale verhouding gevonden. Er zijn dan ook weinig klanten waarvoor we die verhouding anders moeten maken. Dus over het zitcomfort hoeft u zich eigenlijk geen zorgen te maken.

  Hout en stofkleuren

  Zitcomfort testen is niet het enige wat we vaak horen bij een showroom bezoek. Ook de verschillen in hout kleur en stofkleur bekijken horen we vaak. In onze showroom zijn alle beits kleuren en ook stofkleuren aanwezig, dus dit kunt u prima komen bekijken. Mocht u toch te weinig tijd hebben en Deventer niet om de hoek ligt, dan kunnen we het u ook makkelijker maken door stofstaaltjes en houtstalen naar u op te sturen. Klik hier voor de stofstalen en hier voor de hout stalen.

  3D model

  In corona tijd (2020, 2021 en 2022) waren showroom bezoeken niet altijd mogelijk/toegestaan. We hebben mede daardoor na de lockdown begin 2021 besloten om te gaan investeren in 3D modellen van onze meubelen. Hoe fijn is het dat u uw bank online kan samenstellen en uw samengestelde bank meteen kan bekijken in 3D vanuit u eigen huis of kantoor. Wij hopen dat we met onze 3D modellen u een goed beeld kunnen geven hoe uw loungebank eruit kan komen te zien. Want we begrijpen ook maar al te goed dat een bezoekje naar Deventer niet altijd even goed in uw planning past.

  Onze showroom in Deventer

  In 2019 zijn we verhuisd naar Deventer waar we nu fijn de ruimte hebben voor een ruime fabriek, opslag en showroom. In onze showroom staan momenteel meerdere loungebank configuraties die u kunt komen bekijken. Zie hieronder een kleine impressie van de ruimte waarin we loungemeubelen hebben staan.

  Steigerhouten-meubelen-showroom.

  Op onze locatie kan je ook zien hoe onze medewerkers met de fabricage van meubelen bezig zijn. Kom langs en beleef onze fabriek om zelf de sfeer van meubelen van steigerhout en/of eikenhout te proeven!

  Adres:

  Tempert Meubels

  Rostockstraat 13

  7418 EL Deventer

  06-23408190

  Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur.

  Parkeren:

  Wij zitten op een industrie terrein en hebben gratis parkeerplekken voor ons pand.

  Beoordelingen

  1. Marcel

   Goede service houden aan de afspraak
   Nette aflevering en wordt netjes geplaatst,
   Wordt van tevoren gemeld wanneer ze langs komen.
   Goede service, klant vriendelijk en goede prijs
   Goede kwaliteit meer dan zeer tevreden.
   Cijfer: 10

  2. Wilma van de Graaf

   Snelle levering ziet er keurig uit
   Gewoon midden in het zomer seizoen tuinbank bestellen deze is binnen 2 weken geleverd En omdat hij op maat gemaakt is passen onze oude kussens erin
   Cijfer: 10

  3. Mariëtte, Nieuwer ter Aa

   Prima service, duidelijk, snel geleverd en goede kwaliteit
   De online communicatie is prima, je krijgt snel antwoord op je vragen en goede suggesties. De geleverde kwaliteit is goed en binnen het beloofde tijdsbestek. Niet onbelangrijk: mijn bank zit heerlijk!!
   Cijfer: 9

  4. Bianca

   Mooi gemaakt, degelijk. Snelle levering
   2 mooie banken incl kussens besteld. Mooi en snel gemaakt, strak werk.
   Snelle levering, vriendelijke bezorger.
   Cijfer: 9

  5. Jozette van Buuren-Lem

   Goede ervaring, meubels zijn via de site goed samen te stellen.
   We twijfelden over de stofkleur, en hebben prefstalen aangevraagd die de dag erna al op je mat lagen.
   Goede bereikbaarheid via mail en/of telefoon.
   Bank ziet er precies zo uit als wij verwacht hadden…..heel mooi.
   Cijfer: 8

  6. Maikel, Groessen

   Prachtige tuinmeubelen, heel blij mee!
   We hebben een prachtige loungebank met kussens, grote tuintafel met bijbehorende banken. Goede kwaliteit & snel bezorgd. We zijn helemaal blij!
   Cijfer: 10

  7. Richard de Jong, Rotterdam

   Geweldig blij mee
   Een steigerhouten loungeset op maat laten maken. Het was te ver om hun showroom te bezoeken, maar vanwege de heldere website heb ik online een bestelling geplaatst. En hij is precies zoals ik verwacht had, en niet ombelangrijk, je kunt er heerlijk op loungen! Dus erg blij, aanrader!
   Cijfer: 10

  8. Jeroen, Deventer

   Duidelijke site, goede afspraken en een goede service
   Een goede duidelijke site waarop eenvoudig een juiste lounge set gekozen kon worden. Vooraf stalen van de stoffen opgestuurd gekregen zodat we daar ook een mooie keuze in hebben kunnen maken. Levering keurig op de afgesproken tijd en netjes op de plek gemonteerd.
   Cijfer: 9

  9. Miranda, Vlissingen

   Top
   Degelijke loungebank met mooie kussens. Heldere communicatie en bank wordt netjes in de tuin op de juiste plaats gezet.
   Cijfer: 9

  10. Karel van Valen, ALPHEN AAN DEN RIJN

   Kwalitatief goed product en op afgesproken tijdstip afgeleverd.
   Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en een goed product aflevert. Via website kun je dmv 3D je een goed beeld vormen welk product je uiteindelijk besteld. Na bestelling wordt er nog contact opgenomen om de bestelling te bevestigen, zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan. Product wordt conform de afspraak op het afgesproken tijdstip geleverd door een correcte chauffeur. Zie hier een tevreden klant!!
   Cijfer: 10

  11. Jolande , Raalte

   Uitstekend.
   We werden heel hartelijk ontvangen, we hebben zelf onze tuinbank samen kunnen stellen, precies zoals we hem graag wilden. En snel geleverd. En helemaal zoals we wilden.
   Cijfer: 10

  12. Patrick Reniers, Lummen

   Top service, super kwaliteit aan zeer scherpe prijs en geweldige firma!
   Wat een genoegen om vandaag de dag nog zo firma’s tegen te mogen komen. Het begint bij het leuke samenstellen op een zeer fijne website en wordt enkel nog beter erna. Een heel aangenaam contact met een vraag over de levertermijn en alle hulp aangeboden krijgen om het te doen lukken. Zou het mogelijk zijn om voor 28/05 te leveren was de vraag, levering gebeurd op 15/05! Gewoon enorm goede service. Een heel vriendelijke chauffeur met kennis van zaken bracht een geweldig mooie lounge, precies zoals we hadden samengesteld! Deze firma is echt wel een absolute aanrader. Doe daar nog eens de zeer scherpe prijs bij en dan zit je bij het beste waar je kan terecht komen.
   Cijfer: 10

  13. Coja Zoethout (ASVZ), Hoogvliet

   Top geregeld en mooie kwaliteit, communicatie en service
   “Makkelijke wijze om de bestelling te plaatsen en naar wens aan te passen. Snelle en duidelijke communicatie, snelle levering en mooie kwaliteit, ook van de bijpassende kussens op maat.

   Wij zijn er echt heel blij mee!”
   Cijfer: 10

  14. Martijn, Rotterdam

   Mooie bank precies op maat
   Levertijd was ivm vakantie iets langer dan verwacht, maar het wachten waard. Steigerhouten bank was snel in elkaar gezet en mooi afgewerkt. Kussens op maat zijn top!
   Cijfer: 8

  15. Jeremayah, Joure

   Snel, goede prijs en duidelijke communicatie
   “Vanaf het uitzoeken, samenstellen tot telefonisch contact perfect geholpen.
   Snelle levering en perfecte afwerking. Nog even op locatie na schuren en alles opruimen.

   Zeker een aanrader!”
   Cijfer: 10

  16. Jean-Paul

   Super handige online tool & helemaal naar wens / maat gemaakt!
   Steigerhouten tuin lounge set besteld, via de online tool helemaal goed te zien hoe die er uit komt te zien.
   Persoonlijk contact gehad om de maten aan te passen zodat onze oude kussens perfect passen.
   Vervolgens snel geleverd en in elkaar gezet ter plaatse.
   Na vele websites vergeleken te hebben is deze qua prijs / kwaliteit verhouding voor ons de beste keus geweest !
   Cijfer: 10

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Andere suggesties…

  Scroll naar boven