Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Jaarlijks onderhoud voor eiken tafels

Jaarlijks onderhoud voor eiken tafels

 27,95

Blue Dolphin Onderhoudsolie is een onderhoudsolie met een matte uistraling. Deze geeft goede voeding aan de tafel en zal een goede vuil- en waterafstotende oliefilm achterlaten.  Ook zorgt deze onderhoudsolie ervoor dat lichte krasjes verdwijnen en dat ernstige vlekken aanzienlijk verminderen. Voor eventueel meer glans kunt u de Blue Dolphin Onderhoudswas gebruiken, informeer hierover even bij ons mocht u dit wensen. Deze onderhoudsolie is zeer geschikt voor tafels die zijn afgewerkt met een matte hardwaxolie. Voor wekelijkse reiniging kunt u de Blue Dolphin Fix & Fill gebruiken of de Blue Dolphin Multicleaner.

Blue Dolphin Onderhoudsolie is een hoogwaardig product voor het onderhoud van uw eiken houten tafel die is behandeld met onze hardwax. Het resultaat is een tafel met een open poriën, duurzame en waterafstotende afwerking met een zijdematte of extra matte uitstraling. Blue Dolphin Onderhoudsolie voorkomt slijtage aan uw tafel. Dit onderhoudsproduct is geschikt voor het jaarlijks onderhoud van uw eiken houten tafel.

VERWERKING

1. Het oppervlak dient droog (houtvochtigheid max. 14%) en vrij van stof te zijn.
2. Wij raden aan om het oppervlak goed schoon te maken, hierna goed laten drogen. Niet gebruiken bij een temperatuur onder de 16°C.
3. Met een pluisvrije doek kunt u BD onderhoudsolie over het te behandelen oppervlak verdelen.
4. De olie 20 minuten laten intrekken en vervolgens inpoetsen met een andere doek.
5. Vervolgens met een pluisvrije doek goed uitpoetsen tot er een egaal resultaat ontstaat.

Voordat u het product gaat verwerken raden wij aan om altijd eerst een test te verrichten. Belangrijk: Zorg voor voldoende ventilatie of een geschikt afzuigapparaat tijdens het drogen.

Droogtijd: Aanraakdroog na 6-12 uur (20° C/50-55% relatieve luchtvochtigheid). Nadat de olie 1 dag heeft gedroogd kunt u voorzichtig uw tafel in gebruik nemen. Na 3 dagen volledig belastbaar en uitgehard.

Wij raden aan om voor gebruik dit product goed te roeren en te schudden.

Blue Dolphin Onderhoudsolie is verkrijgbaar in mat, extra mat, wit en extra wit.

Verbruik: 1L: > 60 m²

Scroll naar boven