Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

  Actie!

  Steigerhouten bank

  , , , ,

  Steigerhouten bank

  Oorspronkelijke prijs was: € 475,00.Huidige prijs is: € 375,00.

  Schitterende steigerhouten bank met schuin gemonteerde rugleuningen en diepere zitting, zodat u heerlijk kunt relaxen op deze bank. De hoekbank is in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Doorloop de (simpele) stappen in onderstaand keuzemenu en zie in het 3D model hoe uw hoekbank eruit kan komen te zien!

  Oorspronkelijke prijs was: € 475,00.Huidige prijs is: € 375,00.

  Categorieën: , , , , Tags: , , , ,
  • Erg snel in huis, 1 a 3 weken levertijd!
  • Wordt (bij levering) volledig gemonteerd
  • Stel hem helemaal zelf samen in 3D
  • GEEN aanbetaling, betaling mag bij levering
  • Mogelijkheid tot betaling in 3 termijnen, met 0% rente
  • Geschaafd, geimpregneerd en gedroogd hout
  Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

  Steigerhouten bank helemaal naar wens!

  Wij zijn specialist in het maken van een steigerhouten bank op maat gemaakt voor u! Bij ons is dus niks standaard, wij maken alle meubelen, en dus ook de steigerhouten bank op verzoek. Dus bepaal zelf de maatvoering, het model en de uitstraling van de steigerhouten bank. Dus of u nu juist een kleine of enorm grote steigerhouten bank zoekt, wij kunnen u helpen. Tijdens het samenstellen van uw eigen steigerhouten bank worden alle opties en keuzes weergegeven in een 3D model en zo ziet u precies wat u kan verwachten, wel zo ideaal!

  Steigerhouten_bank
  Steigerhouten bank onder veranda

  Kussens op de steigerhouten bank

  Bij een op maat gemaakte bank horen uiteraard ook bijpassende loungekussens, en ook dit kunnen we voor u regelen! De zitkussens hebben standaard een dikte van 8 cm en worden voorzien van een uitstekende kwaliteit vulling die veel zitcomfort biedt en op den duur ook niet doorzakt. Voor de rugkussens bieden we twee opties: een strak rugkussen dat de hele rugleuning vult, of juist individuele plofkussens die naast elkaar geplaatst worden. De stoffen die we gebruiken zijn waterafstotend en kleurvast, en we hebben meer dan 40 verschillende stofkleuren beschikbaar. Op de volgende pagina kunt u samples van de kleuren aanvragen. Voor uitgebreidere informatie kun je ook de website van de stoffengroothandel hier raadplegen. Op onze eigen website hebben we onder het tabblad “Kussen info” eveneens veel details en eigenschappen geplaatst.

  Het hout en behandeling van de steigerhouten bank

  De steigerhouten bank kunnen we in 3 verschillende houtmogelijkheden maken, namelijk in onbehandeld steigerhout, geïmpregneerd steigerhout of in onbehandeld douglas hout. Dus in steigerhout hebben we 2 mogelijkheden en we hebben ook nog de keuze voor douglas hout. Het grote voordeel van douglas hout tov steigerhout, is dat het onbehandeld langer mee zal gaan als de bank in weer en wind komt te staan. Als de bank echter onder een overkapping wordt geplaatst, zal het verschil in levensduur tussen steigerhout en douglas hout minimaal zijn. Bij gebruik in weer en wind kunnen we de banken ook maken in geïmpregneerde steigerplanken die ook de levensduur van steigerhout verlengen. Deze geimpregneerde planken nomen we ook wel onze old-look planken, want dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voordeel van het impregneren is dat het gehele oppervlakte van alle planken bereikt kan worden en hierdoor geen gedeeltes worden overgeslagen. Omdat ze geïmpregneerd zijn, zijn ze natuurlijk erg geschikt om buiten te gebruiken. Als u kiest voor de blanke steigerplanken, dan worden deze planken vaak nog behandeld met een steigerhoutbeits, waarin veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Dus met blanke steigerplanken kunt u nog alle kanten op qua kleur.

  Wij krijgen vaak de vraag hoelang zo’n houten bank nu meegaat, en daarop kunnen we nu wel een heel goed antwoord geven (want we doen dit al sinds 2011). Levensduur als de set altijd in weer en wind staan: Onbehandeld steigerhout: 8-10 jaar. Geimpregneerd steigerhout 10-12 jaar. Onbehandeld douglas hout: 10-15 jaar.

  Een nadeel van douglas hout is de hogere prijs in vergelijking met steigerhout. De extra kosten voor een douglas hoekbank variëren tussen €250,- en €350,-, afhankelijk van specifieke voorkeuren. Mocht u meer afbeeldingen willen zien van de douglas hoekbanken, kunt u naar de volgende pagina gaan: Douglas loungeset.

  Zowel douglas als het steigerhout wat we gebruiken voor de meubelen hebben exact dezelfde afmetingen: ongeveer 20 cm breed en 3 cm dik. Beide varianten ondergaan een droogproces in de droogkamer voordat ze tot meubels worden verwerkt, wat krimp en scheuren minimaliseert. Bovendien worden de planken vierzijdig geschaafd en zorgvuldig nageschuurd voor een zo glad mogelijk eindresultaat.

  steigerhout-vs-douglashout
  De 3 hout varianten

  Voor meer informatie over de houtsoorten, raadpleeg het bovenstaande tabblad “soorten en kleur van hout”.

  Maatvoeringen van de steigerhouten bank

  De buitenmaten bepaalt u zelf, wij hebben wel een aantal standaard maatvoeringen, zo is de zitdiepte standaard 60cm diep en is de zithoogte circa 39cm. De rugleuning is standaard circa 42,5cm hoog. Alle andere maten hebben we ook in een afbeelding gezet. Kijk voor alle maatvoeringen maar op bovenstaand tabblad “Specificaties”.

  Steigerhouten bank in beeld

  Een video zegt meer dan 1000 woorden, en daarom is hieronder een video te vinden van onze steigerhouten hoekbank. In deze video bespreken we o.a. het steigerhout en ook de kussen mogelijkheden.

  Hoe wordt de bank geleverd?

  De montage van de steigerhouten bank vind in 1e instantie plaats in onze werkplaats in Deventer, daar maken we de hoekbank klaar. Om te kunnen transporteren en om hem op te plek te kunnen krijgen zullen we de linkerzijde los halen van de rechterzijde. Oftewel, de steigerhouten bank zal in 2 delen uw kant op komen. Deze bankdelen kunnen we meestal met onze steekkar verplaatsen naar de gewenste eind bestemming (let op, doorgangen moeten dan allemaal wel 90cm breed zijn, en er moet voldoende hoogte zijn). Nagenoeg altijd krijgen we de bankdelen op de gewenste bestemming en dan zal de bezorger de 2 bankdelen ook weer aan elkaar schroeven. Voor meer informatie over de bezorging, zie het tabblad hierboven: “Bezorging”.

  Ander model in gedachten?

  Goedkopesteigerhoutenmeubelen maakt alle meubelen op maat in eigen werkplaats, en we maken ze in talloze verschillende modellen. In bovenstaand 3D model kunt u veel opties samenstellen en bekijken in het 3D model.  We maken niet alleen hoekmodel loungebanken, maar ook rechte loungebanken. Kijk voor de rechte loungebank modellen maar eens hier.

  Wij maken meubelen in 3 houtsoorten, namelijk in steigerhout, douglas hout en eikenhout. Steigerhout en douglas hout is geschikt voor zowel binnen als buitenmeubelen. In steigerhout hebben we een onbehandelde en een geïmpregneerde variant. In douglas is het hout altijd onbehandeld. Hieronder een voorbeeld van de 3 houtvarianten.

  We zullen de 3 houtsoorten wat uitgebreider bespreken:

  Steigerhout of Douglas hout?

  Steigerhout is al jaren een trend in de meubelbranche. Waar verwacht werd dat dit snel over zou gaan is steigerhout nog onverminderd populair. Douglas hout is recent populairder geworden voor meubels en in steeds meer tuinen zijn meubels te vinden gemaakt van Douglashout. Hier lees je meer over de kenmerken en verschillen tussen de twee houtsoorten.

  Wat is steigerhout?

  Steigerhout is eigenlijk geen aparte houtsoort maar het is vurenhout. Vurenhout is hout van een fijnspar en een van de meest gebruikte houtsoorten in Nederland. Zoals de naam al zegt wordt steigerhout voornamelijk gebruikt voor steigers op de bouw. Doordat steigerhout lange vezels heeft is het flexibel en daarom perfect voor het gebruik op steigers. Jaren geleden werd het een trend om oude steigerplanken te schuren en te gebruiken voor meubels.

  De kenmerken van steigerhout zijn dat het een duurzaam en sterk materiaal is met een robuuste uitstraling. Daarnaast is het veel voordeliger dan hardhoutsoorten en is steigerhout prima geschikt voor tuinmeubels en interieur. Voor zowel binnen als buitengebruik is het aan te raden het hout te behandelen.

  Wij verwerken alleen gedroogd steigerhout, dit betekent dat bij binnengebruik van het meubels, de werking van het hout minimaal zal zijn. In vergelijking met ongedroogd hout zelfs verwaarloosbaar. De kans op kromtrekken is daarmee ook vele malen kleiner. In steigerhouten hebben we nog 2 varianten, namelijk een onbehandelde blanke variant, maar ook een geïmpregneerde old-look variant.

  Blank-vs-old-look-steigerhout

  Verschil tussen onbehandelde en geïmpregneerde steigerplanken

  1) Nieuwe onbehandelde blanke steigerplanken Voordeel van de nieuwe blanke steigerplanken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren wij de meubelen geschuurd, maar verder onbehandeld af. Wij raden u in geval van nieuwe blanke planken wel aan om het hout wel te behandelen met een beits. Vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren.  Voor meer informatie over het behandelen kunt u het tabblad “onderhoud” hierboven rustig doorlezen.

  2) Old-look steigerplanken (met beitslaag erop)De andere variant zijn oud gemaakte steigerplanken en dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn in een beitsbad ondergedompeld waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen en meteen voorzien zijn van een beits laag. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. We vinden het ook belangrijk dat het hout fijn glad is, en daarom zullen het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag!

  De steigerplanken die we gebruiken worden niet alleen geschaafd, we gebruiken ook uitsluitend gedroogde steigerplanken. Deze gedroogde steigerplanken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde steigerplanken. Het steigerhout zal nog wel iets gaan werken als de buitentemperaturen omhoog gaan, maar dit is wel gering.Twijfelt u nog tussen beide steigerhout varianten en wilt u het graag in het echt kunnen bekijken en vergelijken? Vraag bij ons proefmonsters aan op deze pagina.

   Wat is Douglas hout?

  Douglas hout is hout van de Douglasspar. Dit is een boom uit Noordwest-Europa en komt dus ook voor in Nederland. Douglas hout heeft nog geen grote bekendheid maar de populariteit van dit hout neemt sterk toe in de afgelopen jaren. Ook in de meubelbranche is een grote toename te zien van het gebruik van Douglas. Dit heeft een goede reden, Douglas hout is namelijk een bijzonder duurzaam materiaal. Anders dan andere houtsoorten hoeft dit dus niet behandeld te worden, het hout zal op den duur op natuurlijke wijze vergrijzen.Douglas heeft meestal een geelrood tot geelbruine kleur en wordt na verloop van tijd iets donkerder. Doordat Douglas een van de hardste houtsoorten van Europa is kan dit uitstekend gebruikt worden voor tuinmeubelen en blijven de meubels lang goed. Ook is de kwaliteit goed en consistent. Douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor zowel buiten als binnen. Ook de prijs ligt beduidend lager dan bij hardhoutsoorten met vergelijkbare duurzaamheid.

  Voorbeeld van de kleur van douglas hout

  Verschil Douglas hout en steigerhout

  Er zijn een aantal verschillen tussen steigerhout en Douglas hout. Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen voor of steigerhout of Douglas hout. Samenvattend zijn er de volgende verschillen:

  • Prijs: Steigerhout is voordeliger dan Douglas hout
  • Kleur: Steigerhout is wat lichter dan Douglas. Steigerhout wordt vaak behandeld in verschillende kleuren. Onbehandeld zal steigerhouten buiten eerst vergelen en vervolgens vergrijzen. Douglas hout heeft een oranjebruine kleur. Bij buitengebruik zal Douglas hout eerst donkerder van kleur worden en vervolgens op natuurlijke wijze vergrijzen.
  • Kwaliteit: Beide materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen lang mee. Douglas hout is de houtsoort met de beste kwaliteit al kan steigerhout (mits behandeld) ook bijzonder lang mee gaan in weer en wind. Geschatte levensduur als het hout in weer en wind staat: Onbehandeld steigerhout: 8-10 jaar. Geïmpregneerd steigerhout 10-12 jaar. Onbehandeld douglas hout: 10-15 jaar.

  Overeenkomsten douglas hout en steigerhout

  Zowel douglas als het steigerhout wat we gebruiken voor de meubelen hebben exact dezelfde afmetingen: ongeveer 20 cm breed en 3 cm dik. Beide varianten ondergaan een droogproces in de droogkamer voordat ze tot meubels worden verwerkt, wat krimp en scheuren minimaliseert. Bovendien worden de planken vierzijdig geschaafd en zorgvuldig nageschuurd voor een zo glad mogelijk eindresultaat.

  Hieronder in een tabel verschillende eigenschappen van de 3 houtvarianten:

  steigerhout-vs-douglashout

  Twijfelt u nog tussen de 3 varianten en wilt u het graag in het echt kunnen bekijken en vergelijken? Wij hebben meubelen in deze 3 houtsoorten in onze showroom in Deventer staan. Als de showroom te ver weg is, we kunnen van deze 3 varianten ook een staaltje naar u opsturen. Vraag bij ons proefmonsters aan op deze pagina.

  Wij kunnen bij deze steigerhouten hoekbank ook passende kussens leveren. De kussens worden voor u opmaat gemaakt, dus voor elke hoekbank bijpassende kussens op maat! We kunnen zowel zit als rugkussens maken. Standaard maken we de zitkussens in de loungebank 8cm dik en rugkussens zijn standaard 6cm dik, en gebruiken we een uitstekende stof en koudschuim als vulling. Eventueel kunnen we in plaats van strakke rugkussens ook plofkussens in de rug erbij leveren. Een plofkussen is wat dikker, namelijk circa 10cm dik, en daar zak je wat meer in als je er tegenaan gaat zitten. Plofkussens zijn altijd tussen de 50 en 70cm breed per stuk. We willen de rugleuningen altijd netjes volledig bedekt hebben met plofkussens, waardoor de kans groot is dat u aan de linker zijde andere maatvoering zult krijgen dan de rechterzijde. Die maatvoering verschil is (helaas) niet te voorkomen.

   

  De stof

  De kussens worden gemaakt van een stof die o.a. waterafstotend, slijtvast en vuilafstotend is. Deze stof biedt de beste bescherming van uw kussens tegen wind, zon en regen. Het water rolt over het doek en trekt er niet in. Tevens zit er een rits in de kussens, en daardoor is hij ook uitwasbaar.
  We hebben de keuze uit 2 verschillende stoffen, namelijk de Cartenza en Curaçao stof. Beide stoffen zijn qua structuur en eigenschappen vrijwel gelijk. De Cartenza stof heeft wel behoorlijk meer keuze qua kleuren tov de Curaçao stof.  Hieronder zijn van beide stoffen de beschikbare stofkleuren te vinden. Mocht u twijfelen tussen verschillende kleuren, kom eens langs in onze showroom of als dat te ver weg is voor u, vraag hier proefstukjes van de stoffen aan.

  All-wheather-buitenstoffen

   

  Het schuim in de kussens

  Wij gebruiken altijd koudschuim als vulling in de kussens. Koudschuim vulling is gewoon de beste vulling die er momenteel verkrijgbaar is. Koudschuim biedt het meeste zitcomfort en is echt gericht op intensief gebruik in combinatie met een lange levensduur, want koudschuim zakt op den duur niet door. Veel andere aanbieders gebruiken de goedkopere variant polyether, en hieronder de verschillen tussen beide vullingen:
  Polyether (B-kwaliteit) is de voorloper van koudschuim (A-kwaliteit). Polyether kenmerkt zich door draagkracht uit hardheid. Koudschuim daarentegen haalt zijn draagkracht uit veerkracht. Beide materialen zijn geschikt voor zitten maar met koudschuim wordt een hoger comfort bereikt. Koudschuim is dan ook duurder dan polyether en heeft een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Bij polyether kan op den duur kuilvorming ontstaan, de levensduur hiervan is dus niet zolang als koudschuim. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor, het is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur. Ook is koudschuim brandvertraged en polyether niet.

  Dus de voordelen van A-kwaliteit schuim zijn samenvattend: 

  •  Langere levensduur
  •  Zakt niet door op den duur
  •  Kan beter overweg met vocht
  •  Brandvertragend
  •  Beter zitcomfort

  Polyether (B-kwaliteit) is geschikt voor comfortabele kussens. Polyether gaat jaren mee bij minder intensief gebruik. Wanneer er sprake is van intensief gebruik adviseren we koudschuim vulling (A-kwaliteit). Naast de langere levensduur is het comfort van koudschuim ook een stuk beter. Koudschuim vulling is gewoon de beste vulling die er momenteel verkrijgbaar is, een uitstekende kwaliteit waar horeca zaken, bungalow parken etc voor kiezen. Oftewel echt gericht op intensief gebruik in combinatie met een lange levensduur en uitstekend zitcomfort.

  Wat voor een onderhoud moet er aan houten meubelen gedaan worden?

  Het is niet persé nodig dat er onderhoud aan wordt gepleegd! Gunt u uw meubel eens in de zoveel tijd een beschermlaagje, dan zal uw meubel wel langer mee gaan als hij in weer en wind staat. Ander voordeel van een beschermlaag erop is dat vuiligheden minder kans maken om in het hout te trekken. Dus zeker niet verplicht of noodzakelijk, maar het zou een optie kunnen zijn om het hout van een extra beschermlaagje te voorzien. Een beschermlaag is dan ook het enige onderhoud wat u eraan zou kunnen doen.

  Het hout onbehandeld laten

  Wij bieden onze meubelen in 2 houtsoorten aan, namelijk in steigerhout en in douglas hout. Beide houtsoorten kunnen onbehandeld buiten blijven staan. Het douglas hout zal wel wat langer meegaan dan steigerhout als het in weer en wind komt te staan. Dit is de geschatte levensduur van het hout in weer en wind:

  Onbehandeld steigerhout: 8-10 jaar.

  Geïmpregneerd steigerhout 10-12 jaar.

  Onbehandeld douglas hout: 10-15 jaar.

  Als het hout onder een overkapping komt te staan, dan zit er eigenlijk geen verschil in levensduur.

   

  Het hout behandelen

  Het is een optie om het hout te voorzien van een beschermlaag, daar zou u voor kunnen kiezen om de volgende redenen:

  1. Om de levensduur van het hout met een aantal jaren te verlengen (alleen van toepassing indien de meubel in weer en wind staat)
  2. Om vuiligheden zoveel mogelijk te weren
  3. Om een kleurtje aan het hout te geven

  Wij hebben 2 middelen waarmee u het hout zou kunnen behandelen, namelijk met een beits of met een nano coating. Als u de kleur van het onbehandelde blanke hout niet zo mooi vindt, dan komt u automatisch uit bij de beits variant. Met een beits kunt u het hout namelijk nog een bepaalde kleur geven. De nano coating is altijd kleurloos. Hieronder een overzicht wanneer u het beste een beits of nano coating kan gebruiken:

  De beits

  Omdat je met een beits het hout nog een bepaalde kleur kan geven, wordt een beits alleen gebruikt op onze onbehandelde steigerhout en onbehandelde douglas planken (en dus niet op onze geimpregneerde old-look planken). Onze beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water veel moeilijker in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Ander voordeel van onze beits is dat die in verschillende kleuren beschikbaar is, dus u kunt met de beits de meubelen nog een bepaalde kleur geven. Dit zijn de beschikbare beitskleuren:

  steigerhout-beits
  De beitskleuren op onbehandeld steigerhout

  U zult de beits wel zelf aan moeten brengen, dit omdat het in onze werkplaats altijd stoffig is door het vele schuren en zagen. De beits aanbrengen is super makkelijk en snel zelf te doen aangezien wij het hout al helemaal geschuurd hebben. Breng de beits gelijkmatig aan met een roller of platte kwast in de richting van de houtnerf. U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen. Wij raden aan om tussen verschillende lagen beits het hout licht op te schuren in de richting van de nerf, zodat het eindresultaat gladder wordt. Beits verliest (voornamelijk zodra het meubelstuk in weer en wind staat) na verloop van tijd zijn werking, dus jaarlijks herhalen wordt aangeraden om zo lang mogelijk van het meubelstuk te kunnen genieten. Vind u het lastig om de kleur van beits te bepalen op een scherm, we kunnen ook proefstukjes opsturen, vraag ze hier aan.

  De geïmpregneerde plank

  Mocht u niet zoveel zin en/of tijd hebben om een beits zelf aan te brengen, dan hebben wij nog een andere optie, namelijk onze al geïmpregneerde steigerplanken. Dit zijn planken die wij (voordat we er meubelen van maken) in een beitsbad laten onderdompelen, waardoor de planken dus rondom worden voorzien van een beitslaag. Met de aangebrachte beits is het de bedoeling om de plank een gebruikte look mee te geven, oftewel, we noemen deze variant onze old-look planken. Wij horen vaak dat klanten de kleur heel warm (en mooi) vinden, en voordeel is dat er dus niet zelf gebeitst hoeft te worden. De meubelen kunnen direct na plaatsing/levering in gebruik genomen worden. Graag een monster van de geïmpregneerde plank zien? Vraag hier een proefstukje aan.

  Oud-steigerhout
  De geïmpregneerde plank

  Nano coating

  Een nano coating is een impregneermiddel. Dit middel trekt in het hout en vormt een beschermende laag. Het is gemaakt op basis van water, maar is juist waterafstotend. Dankzij de coating kan het hout blijven ademen en water afstoten.

  Het grote verschil met de beits is dat dit middel geen kleur achterlaat, dus het is volledig kleurloos. Bedoeling van dit product is dat je deze nano coating aanbrengt zodra u tevreden bent met de kleur. Als u dus gekozen heeft voor onze old-look planken, dan wordt dit middel vaak nog aangebracht voor extra bescherming. Veel klanten willen ook de kleur van de douglas hout behouden en ook dan wordt er gekozen voor de nano coating. Deze nano coating zorgt er namelijk voor dat vuiligheden en waterdruppels niet in het hout kunnen trekken, maar er bovenop blijven liggen. Daardoor gaat uw meubel langer mee en vertraagd het ook de groei van schimmels en algen.

  Nano-coating
  Nano coating op de geïmpregneerde plank

  Bij plaatsing in weer en wind is de nano coating dus eigenlijk een betaalbare en makkelijk aan te brengen oplossing om de levensduur van het meubel te verlengen. Nano coating breng je aan met een roller. Daarnaast lijkt een nano coating qua substantie net water, dus super makkelijk en snel aan te brengen. Meerdere lagen is bij een nano coating niet nodig. Let wel op dat de coating na verloop van tijd zijn werking verliest. Je moet dus na ongeveer een jaar weer opnieuw de coating toepassen. Blijven de druppels water niet meer liggen? Dan is het tijd voor een nieuwe laag coating. Nano coating is niet schadelijk maar heeft wel een sterke geur. Blijf dus zeker ventileren tijdens het coaten. U kunt meer informatie over de nano coating vinden op de volgende pagina: Nano coating.

  Samenvatting voordelen van een nano coating:

  Bij plaatsing onder een overkapping of binnen zorgt de nano coating ervoor dat vuiligheden nauwelijks kans krijgen om in het hout te trekken, dus veel makkelijker schoon te maken en houden. En als het meubelstuk buiten staat, dan verleng je de levensduur met het aanbrengen van een nano coating.

   

  Andere tips om buitenmeubelen in der loop van jaren goed te houden:

  •    Plaats uw steigerhouten meubel of tuintafel niet op een vochtige plaats. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden. Plaats het meubel iets van de grond, zodat de wind er doorheen kan. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat.
  •    Een waterdichte coating voor steigerhout is niet aan te raden. De ruwe structuur die het steigerhout eigen is maakt dit erg moeilijk. U kunt beter voor een geschikte beits gaan.
  •    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van het hout. (bij ons dus netjes gedroogd, en heeft nog geen zon of water gezien)
  •    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van de montage en of er wel goede kwaliteit schroeven gebruikt worden.
  •    Plaats uw meubelen iets van de grond zodat optrekkend vocht de kwaliteit van uw meubelen minder snel aantast.
  •    Steigerhouten meubelen kunt u schoonmaken met een vochtige doek en/of een borstel. In sommige gevallen is het ook mogelijk de meubels bij te schuren, let op dat u dit alleen doen bij meubels van onbehandeld hout (anders zult u de beits laag er ook weer vanaf schuren). Het allerbeste is om de steigerhouten meubelen om het jaar opnieuw te behandelen om het gewenste resultaat te behouden.
  •    In de winter kunnen de meubelen eventueel gewoon buiten blijven staan. Indien u de mogelijkheid heeft raden wij aan de meubels wel overdekt of binnen te zetten, dit komt de levensduur ten goede. Is dit niet het geval dan dient u de meubels op latjes te zetten zodat deze vrij van de grond staan.

   

  … niet doen
  •    Meubels kopen die slecht zijn gemonteerd en / of gemaakt zijn van kwalitatief slecht (niet goed genoeg gedroogd) hout.
  •    De steigerhout meubelen plaatsen op balkon of terras waar het water niet kan weglopen.
  •    In de winter een zeil spannen over uw meubels zonder dat daar lucht bij kan komen. Dit wordt een vochtige broeiplek waardoor het hout sneller zal gaan rotten.
  •    Uw meubel volledig behandelen met een niet regulerende lak of beits.

  Levertijd: 1-3 weken (bij haast in overleg)

  Uitleg:

  De hoekbank is niet op voorraad, en zal helemaal voor u op maat gemaakt worden (hij wordt in veel te veel configuraties door ons aangeboden, dus voorraden aanhouden is geen doen). Wij snappen dat levertijd bij buitenmeubelen belangrijk is, en daarom maken we in de winter periode al voorraden die nodig zijn voor het maken van de hoekbanken. Zo kunnen wij altijd armleuningen uit voorraad pakken (in het voorjaar moeten er altijd minimaal 1000 armleuningen klaar zijn), en hebben we ook al veel “standaard” onderdelen die we nodig hebben bij de productie op voorraad. Doordat we dus als veel halffabricaten op voorraad hebben, kunnen we kortere levertijden aanhouden en snel schakelen.

  De levertijd is wel een beetje afhankelijk van of hij afgehaald wordt of dat wij hem dienen te bezorgen. Afhalen kan over het algemeen sneller dan dat we hem ook moeten bezorgen. Met bezorgen is de levertijd een beetje afhankelijk van waar u woont en of wij al een route in uw regio gepland hebben. We zullen dan namelijk een geschikt aflever moment moeten zoeken. Als u geluk heeft en we hebben op (zeer) korte termijn al een route gepland in uw regio dan kan hij wellicht meegenomen worden, en anders zullen we een route uw kant op moeten gaan plannen. Met bezorging is de levertijd van deze bank (vaak) tussen de 1 en 3 weken.

  Krappe deadline?

  Heb jij de hoekbank voor een bepaalde datum nodig? Neem even contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen kunnen we wel wat schuiven in de productieplanning en met het inschakelen van een transporteur kan uw meubel ook snel bij u zijn. Soms zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

  Overzicht_specificaties_hoekbanken

  Wij hebben ook een eigen bezorgdienst, dus kunnen onze eigen planning maken en net dat stukje extra service bieden. Wij maken alleen in uitzonderlijke gevallen gebruik van transporteurs, maar leveren 97% van onze meubelen met eigen chauffeur/monteur af. Bij transporteurs moet je er vaak zelf voor zorgen dat de meubelen op de gewenste plek komen, omdat wij met eigen chauffeur leveren kunnen wij net wat extra moeite doen om de meubelen op de gewenste plek te krijgen.

  Bestelbus-Tempert-Meubels

   

  Bezorgkosten levering binnen NL*: €70,-

  Bezorgkosten levering naar België: €95,-

  * Uitgezonderd Waddeneilanden

   

   

  Waarom geen gratis verzending?

  Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (onze chauffeur werkt ook niet voor niks, en daarnaast heeft onze eigen vrachtwagen ook diesel nodig), moeten op de een of andere manier betaald worden. Sommige aanbieders berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal iets duurder maken en daarmee doen als we geen verzendkosten rekenen (zoals meestal gebeurd bij andere webwinkels), maar dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend, en daardoor is het ook niet eerlijk voor de klanten die het af komen halen bij ons. Want klanten die zouden komen afhalen zouden dan indirect eigenlijk ook bezorgkosten betalen.

  De webwinkels die dus “geen” verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

  Andere concollega’s die steigerhouten meubelen maken en “gratis” leveren zijn ook lang niet allemaal even bereid om te helpen. In veel gevallen wordt het meubelstuk dan neergezet bij de 1e deur die ze tegenkomen. Dat vinden wij geen service om de klant op te zadelen met dit (til) probleem. Wij nemen de tijd en doen er alles aan om (samen met u) de meubelen op de gewenste plek te krijgen!

  Wat kunt u van ons verwachten bij bezorging:

  Een vriendelijke en behulpzame chauffeur die zijn best gaat doet om alles op de plek te krijgen. Hij is altijd (in zijn uppie) op pad met een meubelhondje en een steekkar, en als de doorgangen maar breed genoeg zijn kan hij overal bijkomen. De hoekbank zal voor het transport en om op de plek te kunnen krijgen in 2 delen vervoerd worden, dus het linker en rechterdeel zijn nog los van elkaar. Deze 2 delen kunnen we in de meeste gevallen dan verplaatsen op onze steekkar. Zodra we de route naar uw gewenste eindplek kunnen halen met onze steekkar moet het heel gek lopen dat wij de hoekbank delen dan niet op de plek kunnen krijgen. Als we de 2 hoekbank delen met onze steekkar op de plek kunnen krijgen, dan zal de chauffeur beide delen ook aan elkaar schroeven. Bij grotere formaten hoekbanken is het niet altijd te doen om met de steekkar de bankdelen op de plek te kunnen krijgen. Dan zal er echt getild moeten worden. Vaak overleggen we in die gevallen van te voren met de klant of die bereid (en fit genoeg is) is om ook even de spierballen te showen, zodat samen met de bezorger de bankdelen naar de gewenste plek getild kunnen worden. Dus in sommige gevallen zullen we vooraf aan u vragen of u (of iemand anders) wil en kan helpen met tillen.

  Hoekbank door woning naar de tuin:

  Sommige klanten hebben geen achteringang naar de tuin, en daar moeten de hoekbank delen door de woning naar de achtertuin toe. Door de woning zal eigenlijk nooit met een steekkar kunnen, en dan zal er altijd getild moeten worden. Wij zullen in dit geval dus erop rekenen dat er tilhulp voor onze chauffeur aanwezig is bij het levermoment. Doorgangen/deuren zijn door een woning ook altijd niet mega ruim, en daarom horen we graag van te voren als hij door een woning naar de tuin moet. Dan kunnen wij namelijk in onze werkplaats even de rugleuningen demonteren, zodat hij minder zwaar en minder hoog wordt. Dat maakt het makkelijker om hem dan door de woning heen te krijgen.

  Samenvattend: In heel veel gevallen kan de chauffeur de bankdelen zelf op de gewenste plek krijgen en dan zal hij de 2 bankdelen ook weer aan elkaar schroeven. In sommige gevallen hebben we wat extra tilhulp nodig. Of we tilhulp nodig hebben is van te voren altijd wel mega lastig in te schatten. Maar als u ervoor kan zorgen dat er (in geval van nood) 1 iemand aanwezig is met flinke spierballen bij het aflevermoment, dan  moet het heel gek zijn als we de 2 bankdelen niet op de plek zullen krijgen. Bij situaties waar de chauffeur zich niet helemaal alleen kan redden geldt, als u zelf moeite doet/neemt om mee te helpen, dan zullen wij dat ook doen!

  Afstemmen van het levermoment

  Het levermoment stemmen we ook in overleg af. Zodra wij goed in kunnen schatten wanneer uw hoekbank (en kussens) klaar zijn voor transport (wat in praktijk vaak ongeveer een week voor levering is), zullen we contact met u opnemen om een levermoment af te stemmen. Wij zullen dan met een voorstel voor levering komen, met een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven en indien gewenst kan onze chauffeur u ook even van te voren bellen. Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na uw goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan.

  Wat kunt u niet van onze chauffeur verwachten?

  De chauffeur zit wekelijks in de sportschool en hij is dagelijks in de weer met de zware meubelen, maar hij is nog net niet de sterkste man van Nederland. Hij heeft maar 1 rug, en dus hij zal zoveel als mogelijk zijn karretjes gebruiken en soms is het nodig dat u zelf ook even een handje mee helpt met tillen. Het kan dus voorkomen dat u gevraagd wordt om een handje te helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. Verder moeten wij zijn ene rug wel wat ontzien en daarom zullen we meubelen altijd tot begane grond leveren. Mocht de hoekbank naar een dakterras of balkon moeten, dan is het wel handig dat u ons dat aangeeft. Dan zouden we namelijk de rugleuningen kunnen demonteren, zodat ze beter hanteerbaar worden. Als de hoekbank niet op begane grond blijft zult u zelf ervoor moeten zorgen dat de bankdelen op de gewenste plek komen. De chauffeur zal u dan uitleggen wat u moet doen qua montage (wij kunnen dan wel vrij veel voorbereidingen voor u doen).

  In corona tijd (2020, 2021 en 2022) waren showroom bezoeken niet altijd mogelijk/toegestaan. We hebben mede daardoor na de lockdown begin 2021 besloten om te gaan investeren in 3D modellen van onze meubelen. Hoe fijn is het dat u uw bank online kan samenstellen en uw samengestelde bank meteen kan bekijken in 3D vanuit u eigen huis of kantoor. Wij hopen dat we met onze 3D modellen u een goed beeld kunnen geven hoe uw hoekbank eruit kan komen te zien. Het 3D model wordt weergegeven op schaal. Dus diktes, breedtes, dieptes, hoogtes enz van het hout en kussens zijn in de juiste verhoudingen.

  Belangrijkste reden waarom we de 3D modellen hebben laten ontwikkelen zijn:

  • U een goed beeld kan krijgen van de verschillende opties/modellen hoekbanken die we aanbieden.
  • U een goed beeld kan krijgen van de grootte van een hoekbank.
  • U een mooie combinatie kan uitzoeken tussen hout en stofkleur.

  Limitaties van 3D model:

  In de gemaakte 3D modellen zit maanden werk en we kunnen heel dicht bij de werkelijkheid komen, maar er zijn wel een aantal puntjes die in werkelijkheid anders (kunnen) zijn dan in het 3D model en die we hier willen aangeven:

  Het hout:

  • In het 3D model is het hout overal super egaal en heeft het geen knoesten. In werkelijkheid hebben onze steigerplanken wel degelijk wat knoesten. Steigerplanken met grote open knoesten zullen we niet gebruiken voor de productie van uw hoekbank, maar dichte knoesten zullen er wel inzitten.
  • We hebben geprobeerd om zichtbare kleine kiertjes tussen de onderlinge planken zichtbaar te maken in het 3D model. Deze kieren zullen er in werkelijkheid ook zijn. In de zomerperiode zullen de kieren wat groter zijn (het hout krimpt door hogere temperaturen) dan in de winterperiode.
  • Schroefgaten ziet u nergens in het 3D model. En dat klopt eigenlijk ook met de werkelijkheid. We kunnen een hoekbank grotendeels van de onder, achter of binnenzijde schroeven waardoor schroeven niet in het zicht zitten. Op plekken waar onzichtbaar schroeven niet mogelijk is, zullen we de schroefgaten opvullen met vloeibaar hout, waardoor je ze nauwelijks terug ziet.
  • Als u de bank in het 3D model bekijkt ziet u dat de zitting planken in het hoekdeel uit 2 delen bestaan (zie rood omcirkeld hieronder). We kunnen bij het produceren van uw bank de planken gewoon door laten lopen zonder naad. Oftewel, de naad in het 3D model zal er niet zijn bij uw bank.

  Kleuren:

  • We hebben ons best gedaan om de kleuren van het hout en van de stoffen zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen. Maar de kleuren blijven wel bij benadering. Op een beeldscherm is het toch altijd net weer anders dan in werkelijkheid. Als u ze met eigen ogen wil bekijken kunnen we de houtstalen en stofstalen naar u opsturen. Klik hier om de stofstalen en hier om de hout stalen te bestellen.

  Kussens:

  • In het 3D model geven we altijd 2 zit en 2 rugkussens weer. Bij hele lange hoekbanken zullen we in werkelijkheid een erg lang kussen gaan opsplitsen in 2 delen. Indien een kussen langer zou moeten worden dan 270cm, dan is het bij ons gebruikelijk om deze op te splitsen in 2 delen. Met opsplitsen wordt het kussen strakker en tevens makkelijker op te bergen. Oftewel, in sommige gevallen zullen we de kussens qua maatvoering iets anders gaan maken dan in het model wordt weergegeven.
  • Het aantal plofkussens in de rug in het 3D model komt niet altijd 100% overeen met de werkelijkheid. We kijken nadat u uw bestelling gedaan heeft hoe we het allermooiste uit komen qua maatvoering van de plofkussens. Belangrijkste is dat we uw rugleuningen namelijk goed gevuld willen hebben, en daardoor is de kans groot dat u links een iets andere maatvoering plofkussens zult krijgen dan rechts. Plofkussens zijn wel altijd tussen de 50 en 70cm breed. Deze maatvoeringen houden we aan zodat elk zitplek een eigen plofkussen heeft.

  Extra steun in het midden van de zitting naar de grond:

  • Als een bankdeel 350cm buitenwerks mag worden, en er gekozen wordt voor een half open voorzijde dan monteren we in werkelijkheid in het midden van de zitting een extra steun naar de grond zodat hij niet door kan zakken. Deze extra grondsteun wordt niet getoond in het 3D model.

   

  De aanschaf van meubels doe je niet zomaar. Het is vaak een aardige investering en je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een goede keuze maakt. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier kun jij onze meubels bewonderen en voelen. Bovendien neem je direct een kijkje waar de magie gebeurd. Onze showroom bevindt zich namelijk in onze fabriek in Deventer.

  We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u twijfelt of u wel lekker zit op zo’n gave steigerhouten bank. Wij hebben dan ook de mogelijkheid om proef te komen zitten in onze showroom in Deventer. U bent bij ons welkom op maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur aan de Rostockstraat 13 in Deventer.

  Zitcomfort

  De verhouding tussen zithoogte, zitdiepte en rugleuning schuinte maakt of een bank wel of niet lekker zit. Wij maken sinds 2011 al steigerhouten hoekbanken, dus wij hebben ondertussen wel de ideale verhouding gevonden. Er zijn dan ook weinig klanten waarvoor we die verhouding anders moeten maken. Dus over het zitcomfort hoeft u zich eigenlijk geen zorgen te maken.

  Hout en stofkleuren

  Zitcomfort testen is niet het enige wat we vaak horen bij een showroom bezoek. Ook de verschillen in hout kleur en stofkleur bekijken horen we vaak. In onze showroom zijn alle beits kleuren en ook stofkleuren aanwezig, dus dit kunt u prima komen bekijken. Mocht u toch te weinig tijd hebben en Deventer niet om de hoek ligt, dan kunnen we het u ook makkelijker maken door stofstaaltjes en houtstalen naar u op te sturen. Klik hier voor de stofstalen en hier voor de hout stalen.

  3D model

  In corona tijd (2020, 2021 en 2022) waren showroom bezoeken niet altijd mogelijk/toegestaan. We hebben mede daardoor na de lockdown begin 2021 besloten om te gaan investeren in 3D modellen van onze meubelen. Hoe fijn is het dat u uw bank online kan samenstellen en uw samengestelde bank meteen kan bekijken in 3D vanuit u eigen huis of kantoor. Wij hopen dat we met onze 3D modellen u een goed beeld kunnen geven hoe uw hoekbank eruit kan komen te zien. Want we begrijpen ook maar al te goed dat een bezoekje naar Deventer niet altijd even goed in uw planning past.

  Onze showroom in Deventer

  In 2019 zijn we verhuisd naar Deventer waar we nu fijn de ruimte hebben voor een ruime fabriek, opslag en showroom. In onze showroom staan momenteel meerdere hoekbank configuraties die u kunt komen bekijken. Zie hieronder een kleine impressie van de ruimte waarin we loungemeubelen hebben staan.

  Steigerhouten-meubelen-showroom.

  Op onze locatie kan je ook zien hoe onze medewerkers met de fabricage van meubelen bezig zijn. Kom langs en beleef onze fabriek om zelf de sfeer van meubelen van steigerhout en/of eikenhout te proeven!

  Adres:

  Tempert Meubels

  Rostockstraat 13

  7418 EL Deventer

  06-23408190

  Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur.

  Parkeren:

  Wij zitten op een industrie terrein en hebben gratis parkeerplekken voor ons pand.

  Beoordelingen

  1. Marlies, Best

   Ik ben heel erg tevreden!
   Ik was op zoek naar een hoekbank, maar was beperkt in de afmetingen die bij mij zouden kunnen.
   Er is heel goed meegedacht met wat er voor mij mogelijk en de beste optie zou zijn en dit is echt maatwerk geworden.
   Goede service, snelle en vriendelijke reacties via de mail.
   De bank is erg mooi geworden en heel netjes afgewerkt
   Ik zou hen zeker aanbevelen!

   Cijfer: 10

  2. Marloes, Roosendaal

   Erg nette kwaliteit!
   Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, bij hen een steigerhouten loungeset aangeschaft en erg tevreden met die keuze. Fijn dat je de loungeset helemaal zelf kan samenstellen, en de kwaliteit is ook super!
   Cijfer: 10

  3. Gea , Noordbroek

   Zeer goed en professioneel geholpen
   Zeer goede ervaring, bank werd op tijd geleverd en zeer netjes ter plaatse in elkaar gezet en nog netjes afgescheurd, ook het telefonisch contact was goed
   Cijfer: 10

  4. Gerwin, Tamminga

   Loungeset: Precies volgens opdracht
   De door ons bestelde loungeset is prachtig en bevalt goed. Alleen bij aflevering ontstond een kleine beschadiging en moesten we zelf helpen sjouwen (omdat de bank lastig op te plek te krijgen was); verder helemaal prima hoor, hier hadden we alleen niet helemaal op gerekend.
   Cijfer: 9

  5. Roos , Akersloot

   Super!
   Een bank op maat laten maken. Goeie snelle service via mail, denken mee en het eindresultaat is precies zoals gehoopt! Stevige bank, professioneel in elkaar gezet, en niet onbelangrijk hele snelle service. Denk bank was in 2/2,5 week klaar. Bezorgt en al. Top dus!
   Cijfer: 10

  6. Danny, Lelystad

   Van begin tot eind super fijn geholpen
   Wij zijn super fijn geholpen. Tot en met de levering zeer goede ervaring.
   Mooi gemaakt deze lounge set, mooi geschuurde delen. Kussens zijn ook erg mooi en zitten fijn.
   Cijfer: 10

  7. Yvonne Van weeren, Nieuw vennep

   Gewoon geweldig
   Online makkelijk een hoekbank op maat besteld.(inmiddels de 2e)
   Hele duidelijke communicatie betreffende extra wensen.
   Inclusief kussens….snelle levering. Kort samengevat echt waar voor je geld
   Cijfer: 10

  8. Jeroen, Deventer

   Duidelijke site, goede afspraken en een goede service
   Een goede duidelijke site waarop eenvoudig een juiste lounge set gekozen kon worden. Vooraf stalen van de stoffen opgestuurd gekregen zodat we daar ook een mooie keuze in hebben kunnen maken. Levering keurig op de afgesproken tijd en netjes op de plek gemonteerd.
   Cijfer: 9

  9. Anja, Numansdorp

   Nog mooier dan ik gedroomd had
   3 weken terug een leuk hoekbanje besteld voor de voortuin en vandaag werd het al bezorgd. De bankdelen werden zorgvuldig in elkaar gezet en het eindresultaat was nog mooier dan ik verwacht had. Mocht er iemand een houten hoekbank willen zal ik hen zeker naar jullie toe sturen.
   Cijfer: 10

  10. Miranda, Vlissingen

   Top
   Degelijke loungebank met mooie kussens. Heldere communicatie en bank wordt netjes in de tuin op de juiste plaats gezet.
   Cijfer: 9

  11. Alex van Hengel, Barendrecht

   Mooie hoekbank en snel geleverd
   De hoekbank is snel geleverd. En heel netjes gemonteerd en op zijn plaats gezet. Door een vriendelijke chauffeur/monteur. Zeker een aan rader.
   Cijfer: 10

  12. monica , Groningen

   Super service
   Ik heb een hoekbank met kussens besteld online. Kreeg snel stofstaaltjes gestuurd en aangepaste maten van bank was geen probleem. Werd zelfs na bestelling gebeld om te overleggen over details en plaatsing. Kortom bijzonder goede service. De bank en kussens zijn. prachtig … helamaal zoals ik in gedachte had.
   Cijfer: 10

  13. Karel van Valen, ALPHEN AAN DEN RIJN

   Kwalitatief goed product en op afgesproken tijdstip afgeleverd.
   Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en een goed product aflevert. Via website kun je dmv 3D je een goed beeld vormen welk product je uiteindelijk besteld. Na bestelling wordt er nog contact opgenomen om de bestelling te bevestigen, zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan. Product wordt conform de afspraak op het afgesproken tijdstip geleverd door een correcte chauffeur. Zie hier een tevreden klant!!
   Cijfer: 10

  14. Jolande , Raalte

   Uitstekend.
   We werden heel hartelijk ontvangen, we hebben zelf onze tuinbank samen kunnen stellen, precies zoals we hem graag wilden. En snel geleverd. En helemaal zoals we wilden.
   Cijfer: 10

  15. Patrick Reniers, Lummen

   Top service, super kwaliteit aan zeer scherpe prijs en geweldige firma!
   Wat een genoegen om vandaag de dag nog zo firma’s tegen te mogen komen. Het begint bij het leuke samenstellen op een zeer fijne website en wordt enkel nog beter erna. Een heel aangenaam contact met een vraag over de levertermijn en alle hulp aangeboden krijgen om het te doen lukken. Zou het mogelijk zijn om voor 28/05 te leveren was de vraag, levering gebeurd op 15/05! Gewoon enorm goede service. Een heel vriendelijke chauffeur met kennis van zaken bracht een geweldig mooie lounge, precies zoals we hadden samengesteld! Deze firma is echt wel een absolute aanrader. Doe daar nog eens de zeer scherpe prijs bij en dan zit je bij het beste waar je kan terecht komen.
   Cijfer: 10

  16. ilone van den Berg, Hoevelaken

   Goede kwaliteit, prijs en tijdige levering
   “In de showroom in Deventer geweest om te kijken hoe de kussens zijn. Mooie kussens in meerdere kleuren te bestellen. Ook de kleurkeuze van de beits gebaseerd op voorbeelden die in de showroom stonden. Anders nooit voor de blackwash gekozen.

   Onze hoekbank met kussens geleverd volgens afspraak.
   Levertijd volgens afspraak.
   De bank geleverd en ter plekke gemonteerd.

   Zeer tevreden!”
   Cijfer: 10

  17. Coja Zoethout (ASVZ), Hoogvliet

   Goede kwaliteit, prijs en tijdige levering
   “Makkelijke wijze om de bestelling te plaatsen en naar wens aan te passen. Snelle en duidelijke communicatie, snelle levering en mooie kwaliteit, ook van de bijpassende kussens op maat.

   Wij zijn er echt heel blij mee!”
   Cijfer: 10

  18. Martijn, Rotterdam

   Mooie bank precies op maat
   Levertijd was ivm vakantie iets langer dan verwacht, maar het wachten waard. Steigerhouten bank was snel in elkaar gezet en mooi afgewerkt. Kussens op maat zijn top!
   Cijfer: 8

  19. Jeremayah, Joure

   Snel, goede prijs en duidelijke communicatie
   “Vanaf het uitzoeken, samenstellen tot telefonisch contact perfect geholpen.
   Snelle levering en perfecte afwerking. Nog even op locatie na schuren en alles opruimen.

   Zeker een aanrader!”
   Cijfer: 10

  20. Jean-Paul

   Super handige online tool & helemaal naar wens / maat gemaakt!
   Beschrijf uw ervaring Steigerhouten tuin lounge set besteld, via de online tool helemaal goed te zien hoe die er uit komt te zien. Persoonlijk contact gehad om de maten aan te passen zodat onze oude kussens perfect passen. Vervolgens snel geleverd en in elkaar gezet ter plaatse. Na vele websites vergeleken te hebben is deze qua prijs / kwaliteit verhouding voor ons de beste keus geweest !

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Andere suggesties…

  Scroll naar boven