Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Steigerhouten tafel / bureau met steigerbuizen

Steigerhouten tafel / bureau met steigerbuizen

 125,00

Steigerhouten bureau

  • Strak en modern steigerhouten bureau.
  • Standaard hoogte bovenkant blad: 78 cm.
  • Standaard hoogte tot onderkant blad: 68 cm.
  • Gemaakt van geschaafde en gedroogde planken, dus lekker glad en nauwelijks kieren tussen de planken.
  • Splintervrij geschuurd.
  • Op maat gemaakt.

Steigerhouten bureau met een strak en modern design dat in ieder interieur past. Voor thuis, op kantoor, winkel of in een hotelkamer.

Categorie

 Steigerhouten tafel met steigerbuizen

  • Stoere steigerhouten tafel met steigerbuizen onderstel
  • Naar wens aan te passen.

Mooie steigerhouten tafel voor in de woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer.

Het steigerhout en de afwerking van de steigerhouten tafel met steigerbuizen

Zoals al onze meubelen zullen we de steigerhouten tafel maken van nieuwe gedroogde steigerplanken van A-kwaliteit. Deze worden dubbel geschuurd om splinters te verwijderen. Doordat de steigerplanken zijn terug gedroogd zullen ze nog minimaal gaan werken en krijg en hou je dus een mooie en strakke steigerhouten bureau. Wij leveren het steigerhouten bureau dan geschuurd, maar verder onbehandeld af. Eventueel kunt u het steigerhouten bureau zelf nog in een kleur beitsen. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren. Klik hier voor meer informatie over het behandelen en de beschikbare kleuren. Wij zouden er eventueel wel geschikte beits voor het steigerhout bij kunnen leveren.

 

De maten en eigenschappen van de steigerhouten tafel met steigerbuizen

Qua hoogte bieden we verschillende hoogtes aan, standaard is 78cm hoog, maar mocht u een andere hoogte willen is dit uiteraard geen probleem.

 

De levertijd van de steigerhouten tafel met steigerbuizen

De steigerhouten tafel is niet op voorraad, en zal helemaal voor u op maat gemaakt worden. Bij dit bureau geldt de ‘normale’ levertijd, en omdat deze per seizoen verschilt kunt u voor de huidige levertijd het beste hier kijken..

De levertijd is daarnaast een beetje afhankelijk van of hij afgehaald wordt of dat wij hem dienen te bezorgen. Afhalen kan over het algemeen sneller dan dat we hem ook moeten bezorgen. Met bezorgen is de levertijd een beetje afhankelijk van waar u woont en of wij al een route in uw regio gepland hebben. We zullen dan namelijk een geschikt aflever moment moeten zoeken. Als u geluk heeft en we hebben op (zeer) korte termijn al een route gepland in uw regio dan kan hij wellicht meegenomen worden, en anders zullen we een route uw kant op moeten gaan plannen. Dus met bezorgen is de levertijd in overleg, levertijd is dan tussen 1 werkdag en een paar weekjes.

Scroll naar boven