Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Wekelijkse reiniging spray voor eiken tafels

Wekelijkse reiniging spray voor eiken tafels

 9,95

BLUE DOLPHIN REFRESH CLEANER SPRAY 500ML

De Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray 500ml is de perfecte reiniger voor het wekelijks reinigen van uw eiken houten tafel. De kant en klare spray werkt zeer gebruiksvriendelijk en het zorgt voor een heerlijk, frisse geur. De Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray 500 ml bevat geen chloor en chemische bestandsdelen waardoor het niet schadelijk is voor de huid en biologisch afbreekbaar.

Hoe kunt u de Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray 500ml het beste gebruiken?

Voordat u aan de slag gaat met de Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray 500ml raden wij u aan om de vloer eerst droog en stofvrij te maken. Vervolgens kunt u met de Refresh Cleaner spuiten met de spray op de vloer. Verdeel daarna met een vochtige doek. Bij zwaar vervuilde gedeeltes is het mogelijk om de behandeling te herhalen.

De Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray kunnen wij leveren in een 500ml verpakking.

Universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van uw eiken houten tafel. De kant en klare spray flacon is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt deze reiniger voor een frisse, aangename geur. De Cleaner Spray is niet schadelijk voor de huid en is biologisch afbreekbaar. Ook bevat dit product geen chloor en chemische bestandsdelen.

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak droog en stofvrij is. Hierna spuit u middels de spray flacon de Refresh Cleaner op het oppervlak. Na dit gedaan te hebben verdeeld u de reiniger met een vochtige doek. Ook is het mogelijk om bij zwaar vervuilde oppervlakken de behandeling te herhalen.

Scroll naar boven