Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Blokpoot tafel

Bestel jouw blokpoot tafel bij Steigerhouten Meubelen


Zoek je een blokpoot tafel voor in of rondom je woning? Deze stevige, authentieke poten zijn zowel stijlvol als functioneel. Op iedere hoek van de tafel bevindt zich een blokpoot onder het tafelblad. Deze uitvoering biedt niet alleen maximale stabiliteit, maar is ook nog een aangename constructie voor jonge kinderen die geregeld onder de eettafel door kruipen. Steigerhouten Meubelen biedt verschillende soorten eiken tafels en Douglas loungebanken aan met een blokpoot. Ook voor andere meubelstukken, zoals een ovale eettafel of houten bureau ben je bij ons op het juiste adres. Nieuwsgierig welke blokpoot tafel bij jouw interieur past? Neem direct een kijkje in ons aanbod in de webshop.


Een blokpoot tafel op maat voor een betaalbare prijs

Naast de esthetische aantrekkingskracht van de solide blokpoot tafel, is dit model ontworpen om te voldoen aan de eisen van het moderne leven. Van thuiswerken op het tafelblad tot urenlang natafelen met vrienden, het ruime blad en de stevige basis van de blokpoot tafel vormen de perfecte setting voor het creƫren van onvergetelijke herinneringen. Steigerhouten Meubelen verzorgt hierbij de houten meubelen op maat, zodat de blokpoot tafel volledig aan jouw wensen voldoet. Kies je bijvoorbeeld voor brede poten of een slanker ontwerp? Brede blokpoten onder de tafel zorgen voor meer stabiliteit, terwijl je bij slankere poten meer ruimte voor de eetkamerstoelen hebt.


Steigerhouten Meubelen voor jouw blokpoot tafel

Met meer dan tien jaar ervaring in maatwerk meubelen zet Steigerhouten Meubelen verrassende ontwerpen neer die een leven lang meegaan. Benieuwd naar onze blokpoot tafels? Bestel direct jouw favoriete meubelen in onze webshop.

Scroll naar boven