Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Rechthoekige tuintafels

Filters
Bladvorm
Houtsoort

Tuintafel hout

Een tuintafel hout als dé eyecatcher van uw tuin..

De tuintafel wordt gemaakt van A-kwaliteit steigerhout en de tuintafel is op maat te bestellen. Wij bieden verschillende onderstellen onder de tuintafel aan. Zo hebben we verschillende houten onderstellen. Als u voor een wat stoerdere uitstraling gaat dan kunt u een tuintafel bestellen met een stalen onderstel of met een steigerbuizen onderstel. We kunnen dit allemaal op maat maken. Ook bepaalt u zelf de lengte en breedte maat van uw tuintafel.

Het hout van de tuintafel

Wij zijn van mening dat steigerhout een uitstekende houtsoort is voor een tuintafel. Steigerhout is namelijk erg dik en kan goed tegen de weersomstandigheden. We hebben in steigerhout 2 houtmogelijkheden, namelijk blanke steigerplanken of oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voordeel van het impregneren is dat het gehele oppervlakte van alle planken bereikt kan worden en hierdoor geen gedeeltes worden overgeslagen. Omdat ze geïmpregneerd zijn, zijn ze ook erg geschikt om buiten te gebruiken. Als u kiest voor de blanke steigerplanken, dan worden deze planken vaak nog behandeld met een steigerhoutbeits. In steigerhoutbeits zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, zodat u het hout kan kleuren hoe u maar wil.

Verschillende vormen tuintafel hout

Wij bieden tuintafels aan in 3 vormen, namelijk in rechthoekige, ronde en ovale vorm. Dus voor elk terras of overkapping kunnen wij een geschikte vorm tafel maken. Veel formaten zijn ook uit voorraad leverbaar, en ondanks dat u hem zelf samenstelt, heeft u hem binnen 3 weken in huis!

Scroll naar top