Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Ronde steigerhouten tafel

, , , , , ,

Ronde steigerhouten tafel

 550,00

Deze schitterende ronde steigerhouten tafel bestaat uit een 6cm dik steigerhouten blad met daaronder een stalen onderstel naar keuze. Naast het onderstel, kunt u ook de afmetingen van het blad zelf bepalen. Een diameter tussen de 100 en 160cm is mogelijk. Doorloop de (simpele) stappen in onderstaand keuzemenu en zie in het 3D model hoe uw tafel eruit kan komen te zien!

 550,00

Categorieën: , , , , , , Tags: , , ,
 • Erg snel in huis, 1 a 3 weken levertijd!
 • Stel hem helemaal zelf samen in 3D
 • GEEN aanbetaling, hoeft pas bij levering
 • Geimpregneerd en gedroogd hout
 • Wij gebruiken geschaafd hout, dus glad!
 • Veel formaten uit voorraad leverbaar!
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Ronde steigerhouten tafel

De ronde steigerhouten tafel is helemaal de trend op dit moment. Deze schitterende ronde steigerhouten tafel bestaat uit een 6cm dik steigerhouten blad met daaronder een stalen onderstel naar keuze. Naast het onderstel, kunt u ook de afmetingen van het blad zelf bepalen, en een diameter van 110 t/m 160cm is mogelijk.  Voor het steigerhouten blad kunt u kiezen voor nieuw onbehandeld (blank) hout of voor het old-look (geïmpregneerde) steigerhout. Het blad is dubbelplanks (dus massief) en in totaal 6cm dik.

Tuintafel rond
Ronde steigerhouten tafel (diameter 150cm), met onze Luca stoel.

De stalen onderstellen

Het stalen onderstel is standaard voorzien van een poedercoat laag. De meest gekozen poedercoat laag is zwart, maar ook wit is mogelijk. Voordeel van een poedercoat laag erop is dat het staal niet kan gaan roesten. Tenminste zolang het staal niet in weer en wind komt te staan. En daarnaast is na de coatlaag het staal veel minder vettig, dus het geeft dan ook niet meer af aan bijv kleding. Sommige concullega’s spuiten de onderstellen, dat is goedkoper maar daar krijg je ook veel sneller krassen in. Wij kiezen voor de duurdere en betere kwaliteit, namelijk een poedercoat laag. De meeste stalen onderstellen zijn gelast door een lasrobot, zodat we een nette kwaliteit kunnen leveren. We hebben onder ronde tafels eigenlijk 2 verschillende opties qua onderstellen, namelijk een spinpoot of een vlinderpoot. Voor meer informatie over de onderstellen zie het tabblad: “Onderstel vormen”.

Het steigerhout en behandeling van de ronde steigerhouten tafel

Deze tafel zullen we gaan maken van steigerhout. We hebben hierin 2 houtmogelijkheden, namelijk blanke steigerplanken of oud gemaakte steigerplanken. Deze verouderde planken zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn onder hoge druk geïmpregneerd waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen. Voordeel van het impregneren is dat het gehele oppervlakte van alle planken bereikt kan worden en hierdoor geen gedeeltes worden overgeslagen. Omdat ze geïmpregneerd zijn, zijn ze ook erg geschikt om buiten te gebruiken. Als u kiest voor de blanke steigerplanken, dan worden deze planken vaak nog behandeld met een steigerhoutbeits. In steigerhoutbeits zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. Voor meer informatie over de verschillen en overeenkomsten tussen de 2 houtvarianten kijk maar eens onder het tabblad hierboven: “Hout en Onderhoud”.

De ronde steigerhouten tafel in beeld

Een video zegt meer dan 1000 woorden, en daarom hier een korte video over de steigerhouten ronde tafel. Hopelijk krijgt u zo een goed beeld van hoe een tafel rond er in steigerhout uit kan komen te zien.

Passende stoelen bij de ronde steigerhouten tafel

Bij een ronde tuintafel horen natuurlijk ook passende stoelen. Wij kunnen ook passende stoelen erbij leveren die geschikt zijn om buiten te gebruiken. Zoals model Luca bijvoorbeeld, dit is een kunststofstoel verkrijgbaar in 10 kleuren, zie: Luca stoel. Het Luca model stoel heeft ook armleuningen. We hebben ook een variant tuinstoel zonder armleuning, en dat is model Monza. Ook dit model is in 10 kleuren verkrijgbaar.

Hoe wordt de ronde steigerhouten tafel geleverd?

De montage van het ronde tafelblad vindt plaats in onze werkplaats in Deventer. Om te kunnen transporteren en om hem op te plek te kunnen krijgen is het stalen onderstellen er nog niet onder gemonteerd. Het onderstel is met een boormachine er gemakkelijk onder te schroeven. Aan de bovenzijde van het stalen onderstel zit een bevestigingsplaat, waar wij al gaten ingeboord hebben. Het stalen onderstel kan dus op de gewenste positie onder het blad geplaatst worden en vastgeschroefd worden. De meeste klanten van ons kiezen ervoor om zelf het onderstel eronder te schroeven. U kan er ook voor kiezen om ons te laten monteren, hier moeten we dan wel een (kleine) meerprijs voor rekenen. Voor meer informatie over de bezorging, zie het tabblad hierboven: “Levertijd & Bezorging”.

De levertijd van de ronde steigerhouten tafel ?

De stalen onderstellen kunnen wij in zwarte kleur uit voorraad leveren, en wij hebben voor de productie van het steigerhouten blad 1 a 3 weken nodig. Dus bij een zwart onderstel kunnen wij in de meeste gevallen de tafel binnen 3 weken bij u geleverd hebben. Witte onderstellen worden minder verkocht, en die hebben we niet op voorraad. De witte onderstellen moeten dus nog wel geproduceerd worden, dan moet u rekenen op 2 a 5 weken levertijd. Voor meer informatie over de levertijd zie het tabblad hierboven: “Levertijd & Bezorging”.

Geschikt voor binnen en buiten?

Deze ronde tafel steigerhout kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het hout kan behoorlijk goed tegen de weersomstandigheden en temperatuurverschillen. Als u de tafel als buitentafel wil gaan gebruiken, dan is behandeling van het blad wel aan te raden. Voor meer informatie over de behandeling zie het tabblad hierboven: “Hout & Onderhoud”.

Als het stalen frame in weer en wind komt te staan, kunnen we alleen geen garantie geven op roestvorming. De onderstellen zijn voorzien van een poedercoating, maar als daar een kras in komt, dan kan vocht en water wel bij het metaal komen, waardoor het kan gaan roesten op die plek. Als de tuintafel binnen of onder een overkapping geplaatst wordt heb je eigenlijk geen kans op roestvorming.

Ander model in gedachten?

Wij maken tafels in 2 houtsoorten, namelijk in steigerhout en eikenhout. Op deze pagina leggen we uit wat de verschillende zijn tussen steigerhouten en eiken tafels. Benieuwd hoe eiken tafels eruit zien, klik dan hier. Ook hebben we meer dan 30 verschillende onderstellen en maken we de tafels niet alleen in ronde vormen, maar ook in rechthoekige en ovale vormen.

Ons steigerhout is gedroogd en 4 zijdig geschaafd, perfect geschikt om meubels van te maken. Waarom wordt het hout eigenlijk steigerhout genoemd? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Het heeft eigenlijk met de afmeting van het hout te maken. Het hout moet een bepaalde maatvoering hebben om het te mogen gebruiken op de steigers. Steigerhout is daarom eigenlijk altijd circa 20cm breed en circa 3cm dik. De nieuwe steigerplanken zijn afkomstig van het hout van de larixboom. De larixboom is een snelgroeiende soort, zachte naaldhout soort welke ook in Europa groeit. Steigerhout is mede daarom een groene keuze voor uw meubelen. Steigerhout is een goed alternatief voor hardhout en meer ecologisch verantwoord. Het hout laat zich gemakkelijk schuren en behandelen.

2 houtmogelijkheden:

We bieden de meubelen aan in 2 houtvarianten, namelijk van nieuwe onbehandelde blanke planken of van oud gemaakte steigerplanken.

Blank-vs-old-look-steigerhout

Hieronder zullen we de verschillen uitleggen:

1) Nieuwe onbehandelde blanke steigerplanken

Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Qua kleur van het hout kun je dus nog alle kanten op. Als u kiest voor blanke nieuwe steigerplanken, dan leveren we de tafels geschuurd, maar verder onbehandeld af. Wij raden u in geval van nieuwe blanke planken wel aan om het hout wel te behandelen met een beits. Vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Dit behandelen kunnen wij niet voor u doen omdat het altijd stoffig in onze werkplaats is. Dit behandelen is erg makkelijk en snel te realiseren.  Als u iets verder leest zullen we meer informatie geven over het behandelen.

2) Old-look steigerplanken (met beitslaag erop)

Ander variant zijn oud gemaakte planken en dit zijn eigenlijk gewoon nieuwe planken, maar die zijn in een beitsbad ondergedompeld waardoor de planken een “oude” look hebben gekregen en meteen voorzien zijn van een beits laag. Voordeel van deze verouderde planken is dus dat ze al wel een warme kleur hebben en dat de meubelen al een extra beschermlaagje hebben. We vinden het ook belangrijk dat het hout fijn glad is, en daarom zullen het hout niet alleen schuren, maar ook schaven, zodat u een fijn glad eindresultaat krijgt.

De meeste aanbieders van steigerhouten meubelen maken voor nieuw steigerhout ook wel gebruik van geschaafde planken, maar zover wij weten zijn wij uniek met onze geschaafde old-look planken aangezien wij dit bij andere aanbieders nog niet gezien hebben. Dus mocht u de old-look uitstraling u wat lijken, maar tevens ook graag een gladde meubelen willen hebben, dan kunnen wij u helemaal blij maken! Als de steigerplanken namelijk niet voor het impregneren geschaafd zijn, dan is het hout nog behoorlijk ruw. Veel andere aanbieders die werken met niet geschaafde planken gaan namelijk het hout extra schuren om hem wat gladder te krijgen, maar daarmee schuren ze ook de old-look beits eraf. Dus of het wordt lang niet zo glad, of ze schuren veel kleur eraf en je verliest de bescherm en kleurlaag. Bij ons dus een uitstekende bescherm en kleurlaag!

De steigerplanken die we gebruiken worden niet alleen geschaafd, we gebruiken ook uitsluitend gedroogde steigerplanken. Deze gedroogde steigerplanken blijven dus op den duur ook vele malen strakker dan niet gedroogde steigerplanken. Het steigerhout zal nog wel iets gaan werken als het op kamertemperatuur komt, maar dit is wel gering.

Twijfelt u nog tussen beide varianten en wilt u het graag in het echt kunnen bekijken en vergelijken? Vraag bij ons proefmonsters aan op deze pagina.

Onderhoud

Al onze steigerhouten tafels worden gemaakt van A-kwaliteit gedroogde en geschaafde steigerplanken en we krijgen vaak de vraag of behandeling nodig is. Daar zullen we hieronder antwoord op geven.

Behandeling van een steigerhouten tafel heeft eigenlijk 2 voordelen:

 1. Na behandeling kan het hout beter tegen vuil en vocht, dus kans op vlekken is een stuk kleiner.
 2. Indien een tafel buiten komt te staan en hij niet onder een overkapping komt te staan, dan zal regenwater minder kans krijgen om in het hout te trekken, waardoor het hout minder snel zal gaan rotten en u dus langer kunt genieten van de tafel.

Het 2e voordeel is dus alleen van toepassing op tuintafels.

Beter bestand tegen vuilvlekken:

We hebben 3 opties om het hout beter te beschermen tegen vuilvlekken, en we zullen hieronder ingaan op de overeenkomsten en verschillen tussen deze 3 opties.

De steigerhout beits

De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water veel moeilijker in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. Ander voordeel van een steigerhout beits is dat die in verschillende kleuren beschikbaar is, dus u kunt met de beits de tafel nog een bepaalde kleur geven. Dit zijn de beschikbare beitskleuren:

steigerhout-beits
De beschikbare beitskleuren

U zult de beits wel zelf aan moeten brengen, dit omdat het in onze werkplaats altijd stoffig is door het vele schuren en zagen. De beits aanbrengen is super makkelijk en snel zelf te doen aangezien wij het hout al helemaal geschuurd hebben. Breng de steigerhout beits gelijkmatig aan met een roller of platte kwast in de richting van de houtnerf. U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen. Wij raden aan om bij aanschaf de tafel te voorzien van 2 lagen beits en tussen die 2 lagen steigerhoutbeits het hout licht op te schuren in de richting van de nerf, zodat het eindresultaat gladder wordt. Wij schuren uw tafel voordat hij geleverd wordt, dus u hoeft voor het aanbrengen van de 1e laag niet zelf te schuren.

Beits verliest (voornamelijk zodra het meubelstuk in weer en wind staat) na verloop van tijd zijn werking, dus jaarlijks herhalen wordt aangeraden om zo lang mogelijk van het meubelstuk te kunnen genieten. Vind u het lastig om de kleur van beits te bepalen op een scherm, we kunnen ook proefstukjes opsturen, vraag ze hier aan.

De geïmpregneerde plank

Mocht u niet zoveel zin en/of tijd hebben om een beits zelf aan te brengen, dan hebben wij nog een andere optie, namelijk onze al geïmpregneerde steigerplanken. Dit zijn planken die wij (voordat we er meubelen van maken) in een beitsbad laten onderdompelen, waardoor de planken dus rondom worden voorzien van een beitslaag. Met de aangebrachte beits is het de bedoeling om de plank een gebruikte look mee te geven, oftewel, we noemen deze variant onze old-look planken. Wij horen vaak dat klanten de kleur heel warm (en mooi) vinden, en voordeel is dat er dus niet zelf gebeitst hoeft te worden. De meubelen kunnen direct na plaatsing/levering in gebruik genomen worden. Graag een monster van de geïmpregneerde plank zien? Vraag hier een proefstukje aan.

Oud-steigerhout
De geïmpregneerde plank

Nano coating

Een nano coating is een kleurloos impregneermiddel. Dit middel trekt in het hout en vormt een beschermende laag. Het is gemaakt op basis van water, maar is juist waterafstotend. Dankzij de coating kan het hout blijven ademen en water afstoten.

Het grote verschil met de beits is dat dit middel geen kleur achterlaat, dus het is volledig kleurloos. Bedoeling van dit product is dat je deze nano coating aanbrengt zodra u tevreden bent met de kleur. Als u dus gekozen heeft voor onze old-look planken, dan wordt dit middel vaak nog aangebracht voor extra bescherming. Deze nano coating zorgt er namelijk voor dat vuiligheden en waterdruppels niet in het hout kunnen trekken, maar er bovenop blijven liggen. Daardoor heeft u minder onderhoud aan het meubel, kunt u hem makkelijker schoon maken en vertraagd het bij plaatsing in weer en wind ook de groei van schimmels en algen.

Nano-coating
Nano coating op de geïmpregneerde plank

Bij plaatsing in weer en wind is de nano coating dus eigenlijk een betaalbare en makkelijk aan te brengen oplossing om de levensduur van de tafel te verlengen. Nano coating breng je aan met een roller. Daarnaast lijkt een nano coating qua substantie net water, dus super makkelijk en snel aan te brengen. Meerdere lagen is bij een nano coating niet nodig. Let wel op dat de coating na verloop van tijd zijn werking verliest. Je moet dus na ongeveer een jaar weer opnieuw de coating toepassen. Blijven de druppels water of vuil niet meer op het blad liggen? Dan is het tijd voor een nieuwe laag coating. Nano coating is niet schadelijk maar heeft wel een sterke geur. Blijf dus zeker ventileren tijdens het coaten. U kunt meer informatie over de nano coating vinden op de volgende pagina: Nano coating.

Samenvatting voordelen van een nano coating:

Bij plaatsing onder een overkapping of binnen zorgt de nano coating ervoor dat vuiligheden nauwelijks kans krijgen om in het hout te trekken, dus veel makkelijker schoon te maken en houden.

En als het meubelstuk buiten staat, dan verleng je de levensduur met het aanbrengen van een beits of nano coating.

Een buitentafel heeft het net wat zwaarder te verduren dan een binnen tafel. Helemaal als de tuintafel in weer en wind komt te staan. Hieronder nog wat tips om uw tuintafel zo lang mogelijk goed te houden.

Andere tips om buitenmeubelen in der loop van jaren goed te houden:

•    Plaats uw steigerhouten meubel of tuintafel niet op een vochtige plaats. Zet uw tuinmeubels het liefst juist zo open mogelijk neer, zodat wind en zon het hout droog kunnen houden. Plaats het meubel iets van de grond, zodat de wind er doorheen kan. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat.
•    Een waterdichte coating voor steigerhout is niet aan te raden. De ruwe structuur die het steigerhout eigen is maakt dit erg moeilijk. U kunt beter voor een geschikte beits gaan.
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van het hout. (bij ons dus netjes gedroogd, en heeft nog geen zon of water gezien)
•    Let bij uw aankoop op de kwaliteit van de montage en of er wel goede kwaliteit schroeven gebruikt worden.
•    Plaats uw meubelen iets van de grond zodat optrekkend vocht de kwaliteit van uw meubelen minder snel aantast.
•    Steigerhouten meubelen kunt u schoonmaken met een vochtige doek en/of een borstel. In sommige gevallen is het ook mogelijk de meubels bij te schuren, let op dat u dit alleen doen bij meubels van onbehandeld hout (anders zult u de beits laag er ook weer vanaf schuren). Het allerbeste is om de steigerhouten meubelen om het jaar opnieuw te behandelen om het gewenste resultaat te behouden.
•    In de winter kunnen de meubelen eventueel gewoon buiten blijven staan. Indien u de mogelijkheid heeft raden wij aan de meubels wel overdekt of binnen te zetten, dit komt de levensduur ten goede. Is dit niet het geval dan dient u de meubels op latjes te zetten zodat deze vrij van de grond staan.

… niet doen
•    Meubels kopen die slecht zijn gemonteerd en / of gemaakt zijn van kwalitatief slecht (niet goed genoeg gedroogd) hout.
•    De steigerhout meubelen plaatsen op balkon of terras waar het water niet kan weglopen.
•    In de winter een zeil spannen over uw meubels zonder dat daar lucht bij kan komen. Dit wordt een vochtige broeiplek waardoor het hout sneller zal gaan rotten.
•    Uw meubel volledig behandelen met een niet regulerende lak of beits.

Levertijd bij zwart gecoate onderstellen: 0-3 weken (bij haast in overleg)

Levertijd bij wit gecoate onderstellen: 2-5 weken

Uitleg:

We hebben in onze externe opslag veel tafels (in verschillende standaard maten) op voorraad staan, dus de kans is groot dat we ook uw formaat op voorraad hebben. Ook hebben we normaal gesproken alle beschikbare onderstellen met zwarte coating op voorraad. Witte onderstellen zijn niet op voorraad, dus die moeten geproduceerd worden, waardoor levertijd bij witte onderstellen waarschijnlijk wat langer gaat zijn.

BIJ AFHALEN: Als u hem af wil komen halen neem van te voren even contact op, zodat wij hem uit onze externe opslag kunnen halen.
BIJ LEVERING: Zullen we in overleg kunnen bekijken hoe snel u hem in huis kan hebben. Wij hebben namelijk even de tijd nodig om de tafel uit onze externe opslag op te halen, weer even netjes te schuren en moeten een bezorgroute plannen in uw regio. Mocht u echt “haast” hebben en hem bezorgd willen hebben laten we dan samen even kijken naar een geschikte leverdatum. Hangt er dan een beetje vanaf van waar u woont en of we op korte termijn een vrachtwagen hebben rijden in uw regio.

Krappe deadline?

Heb jij de tafel voor een bepaalde datum nodig? Neem even contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen kunnen we wel wat schuiven in de planning en met het inschakelen van een transporteur kan de tafel ook snel bij u zijn. Soms zitten hier wel extra kosten aan verbonden.

Bezorging

Wij hebben ook een eigen bezorgdienst, dus kunnen onze eigen planning maken en net dat stukje extra service bieden. Wij maken alleen in uitzonderlijke gevallen gebruik van transporteurs, maar leveren 97% van onze meubelen met eigen chauffeur/monteur af. Bij transporteurs moet je er vaak zelf voor zorgen dat de meubelen op de gewenste plek komen, omdat wij met eigen chauffeur leveren kunnen wij net wat extra moeite doen om de meubelen op de gewenste plek te krijgen.

Bestelbus-Tempert-Meubels

 

Bezorgkosten levering binnen NL*: €60,-

Bezorgkosten levering naar België: €95,-

* Uitgezonderd Waddeneilanden

 

 

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (onze chauffeur werkt ook niet voor niks, en daarnaast heeft onze eigen vrachtwagen ook diesel nodig), moeten op de een of andere manier betaald worden. Sommige aanbieders berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal iets duurder maken en daarmee doen als we geen verzendkosten rekenen (zoals meestal gebeurd bij andere webwinkels), maar dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend, en daardoor is het ook niet eerlijk voor de klanten die het af komen halen bij ons. Want klanten die zouden komen afhalen zouden dan indirect eigenlijk ook bezorgkosten betalen.

De webwinkels die dus “geen” verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Andere concollega’s die steigerhouten meubelen maken en “gratis” leveren zijn ook lang niet allemaal even bereid om te helpen. In veel gevallen wordt het meubelstuk dan neergezet bij de 1e deur die ze tegenkomen. Dat vinden wij geen service om de klant op te zadelen met dit (til) probleem. Wij nemen de tijd en doen er alles aan om (samen met u) de meubelen op de gewenste plek te krijgen!

Wat kunt u van ons verwachten bij bezorging:

Een vriendelijke en behulpzame bezorger die zijn best gaat doet om alles op de plek te krijgen. De dagen dat de bezorger niet in de vrachtwagen zit, werkt hij als meubelmaker in onze werkplaats. Oftewel, er komt een handige bezorger met 2 rechterhanden de tafel bij u bezorgen. Hij is altijd (in zijn uppie) op pad met een meubelhondje en een steekkar, en als de doorgangen maar breed genoeg zijn kan hij overal bijkomen. Een ronde eettafel (circa 130cm diameter) weegt ongeveer 25 a 30 kilo. Dit gewicht kan de chauffeur dus nog prima aan, maar hij is te breed om vast te kunnen passen. Oftewel om hem op het blad te kunnen krijgen, zullen we wel heel even hulp nodig hebben.  Bij het afstemmen van het levermoment zullen we dan overleggen of er op het moment van levering iemand aanwezig kan zijn die bereid (en fit genoeg) is om even te helpen, zodat samen met de bezorger de tafel naar de gewenste plek getild kan worden. Dus in sommige gevallen zullen we vooraf aan u vragen of u (of iemand anders) wil en kan helpen met tillen.

Afstemmen van het levermoment

Het levermoment stemmen we ook in overleg af. Wij zullen dan met een voorstel voor levering komen, met een tijdsbestek van 2 uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven en indien gewenst kan onze chauffeur u ook even van te voren bellen. Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na uw goedkeuring, contant of per pin aan onze eigen chauffeur worden voldaan. We streven ernaar om circa een week voordat de levering plaats zal/kan vinden contact met u op te nemen.

Wat kunt u niet van onze chauffeur verwachten?

De chauffeur zit wekelijks in de sportschool en hij is dagelijks in de weer met de zware meubelen, maar hij is nog net niet de sterkste man van Nederland. Hij heeft maar 1 rug, en dus hij zal zoveel als mogelijk zijn karretjes gebruiken en soms is het nodig dat u zelf ook even een handje mee helpt met tillen. Het kan dus voorkomen dat u gevraagd wordt om een handje te helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. Verder moeten wij zijn ene rug wel wat ontzien en daarom zullen we meubelen altijd tot begane grond leveren. Als de tafel niet op begane grond blijft zult u zelf ervoor moeten zorgen dat u de tafel op de gewenste plek komt.

Diameter 100-160cm
Hoogte bovenkant blad 78cm
Vrije ruimte onder het blad 72cm
Plaatsing van onderstel Het onderstel wordt altijd in het hart van de tafel gemonteerd
Maatvoering van stalen onderstel Zie tabblad hiernaast “Onderstel vormen”

 

Hoeveel (smalle en bredere) stoelen er aan een ronde tafel passen per diameter:

hoeveel-personen-aan-een-ronde-tafel.

Hieronder het overzicht van beschikbare onderstellen. We hebben dus 2 verschillende onderstellen voor onder de ronde tafels, namelijk een dubbel kruisonderstel en de vlinderpoot. Deze onderstellen zijn in het zwart en wit te leveren. Al deze onderstellen hebben we in het zwart op voorraad. Wit komt veel minder vaak voor, dus witte onderstellen zijn niet op voorraad. Tafels met zwarte onderstellen kunnen we dan ook met 1-3 weken leveren. Als er witte onderstellen onder mogen komen, zal de levertijd wat langer worden, namelijk 3-5 weken.

Ronde stalen onderstellen

 

De productie van de metalen onderstellen:

Lasrobot aan het werk

De meeste stalen onderstellen worden gelast door een lasrobot, zodat we een nette kwaliteit kunnen leveren. Verder zitten er kunststof doppen onder, zodat uw vloer niet beschadigd raakt.

 

 

 

 

Wij raden aan om de onderstellen wel te voorzien van een coating. Het poedercoaten van stalen tafelpoten en onderstellen is van levensbelang voor de duurzaamheid van het product.

Wat is dat: poedercoaten? Wij zetten het een en ander voor u op een rijtje.

Onderstellen klaar na het poedercoaten

Poedercoating is een proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, en daarna stroperig. Tenslotte harden ze uit tot een mooie en duurzame coating. Deze laag beschermt het product en laat het product er ook nog eens mooier uitzien. Kortom: poedercoaten beschermt het product, omdat het er voor zorgt dat het staal niet kan gaan roesten. Want zelfs bij binnengebruik gaan de tafelpoten roesten zonder de bescherming van een poedercoating. Verder beschermd de coating uw kleding tegen smeer en vuil van de (vette) stalen profielen.

De aanschaf van een tafel doe je niet zomaar en je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een goede keuze maakt. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier kun jij onze meubels bewonderen en voelen. Bovendien neem je direct een kijkje waar de magie gebeurd. Onze showroom bevindt zich namelijk in onze fabriek in Deventer.

We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u de tafel vooraf in het echt wil zien, en daarom hebben we dit model tafel ook staan in onze showroom in Deventer. U bent bij ons welkom op maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur aan de Rostockstraat 13 in Deventer.

Houtkleuren

We horen ook vaak dat klanten het lastig vinden om een keuze te maken qua kleur van het hout. In onze showroom zijn alle beits kleuren aanwezig, dus dit kunt u prima komen bekijken. Mocht u toch te weinig tijd hebben en Deventer niet om de hoek ligt, dan kunnen we het u ook makkelijker maken door houtstalen naar u op te sturen.  Klik hier om de hout stalen te bestellen.

3D model

In corona tijd (2020, 2021 en 2022) waren showroom bezoeken niet altijd mogelijk/toegestaan. We hebben mede daardoor na de lockdown begin 2021 besloten om te gaan investeren in 3D modellen van onze meubelen. Hoe fijn is het dat u uw tafel online kan samenstellen en uw samengestelde tafel meteen kan bekijken in 3D vanuit u eigen huis of kantoor. Wij hopen dat we met onze 3D modellen u een goed beeld kunnen geven hoe uw tafel eruit kan komen te zien. Want we begrijpen ook maar al te goed dat een bezoekje naar Deventer niet altijd even goed in uw planning past.

Onze showroom in Deventer

In 2019 zijn we verhuisd naar Deventer waar we nu fijn de ruimte hebben voor een ruime fabriek, opslag en showroom. In onze showroom staan momenteel meerdere verschillende tafelmodellen en afmetingen die u kunt komen bekijken. Zie hieronder een kleine impressie van de ruimte waarin we de tafels hebben staan.

 

Steigerhouten meubelen showroom.

 

Op onze locatie kan je ook zien hoe onze medewerkers met de fabricage van meubelen bezig zijn. Kom langs en beleef onze fabriek om zelf de sfeer van meubelen van steigerhout en/of eikenhout te proeven!

Adres:

Tempert Meubels

Rostockstraat 13

7418 EL Deventer

06-23408190

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 8 en 17 uur.

Parkeren:

Wij zitten op een industrie terrein en hebben gratis parkeerplekken voor ons pand.

Bladvorm

Rond

Houtsoort

Steigerhout

Onderstel

Metalen middenpoot

Beoordelingen

 1. marcel

  Goede service houden aan de afspraak!
  Nette aflevering en wordt netjes geplaatst, Wordt van tevoren gemeld wanneer ze langs komen. Goede service, klant vriendelijk en goede prijs Goede kwaliteit meer dan zeer tevreden.

 2. Kyra

  Prachtige tafel hebben ze geleverd!!!
  Het massieve blad van 6cm dik maakt het een erg robuuste tuintafel, en in combinatie met de door hun meegeleverde nano coating kan deze tuintafel goed tegen de weersomstandigheden!

 3. Marcel van Gog

  Mooie steigerhouten tafel met een mooi en stevig onderstel!
  Verder een goede service, nette behandeling en goede begeleiding.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven