Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Steigerhouten_hoekbank

STEIGERHOUTEN HOEKBANK

Goedkope Steigerhouten Meubelen biedt de mogelijkheid om tuinmeubelen op maat te bestellen. Ons meest populaire item is de steigerhouten hoekbank. We zijn er trots op dat we de productie, levering en afwerking van elk stuk zorgvuldig beheren. Veel klanten geven nu de voorkeur aan het unieke karakter van steigerhout, dat er misschien niet als nieuw uitziet. Onze steigerhouten hoekbank is ontworpen om buitenomstandigheden te weerstaan. Wij maken alleen gebruik van gedroogd steigerhout. Daarnaast zijn alle planken even lang gedroogd in een droogkamer zodat het de kans op scheuren en kromtrekken, wat nu eenmaal hoort bij de natuurlijke werking van hout, minimaal blijft. Steigerhout staat voor duurzaamheid en bij goed onderhoud kan uw steigerhouten hoekbank jaren mee. Steigerhout is namelijk makkelijk te onderhouden. Heeft uw steigerhouten hoekbank een grote vlek? Even de schuurmachine er overheen en de hoekbank ziet er weer perfect uit.

Steigerhouten hoekbank

Bij Goedkope Steigerhouten Meubelen vinden wij duurzaamheid belangrijk. Zo wordt een steigerhouten hoekbank milieuvriendelijk geproduceerd. Het steigerhout wordt gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Het is mogelijk om een steigerhouten loungeset op maat te laten maken. U bepaalt zelf de uitstraling, het model en de maatvoering van uw steigerhouten loungeset. Om uw steigerhouten loungeset te personaliseren kunnen er tuintafels en kussens op maat gemaakt worden. Zo blijft iedere steigerhouten loungeset tijdloos.

Steigerhouten loungebank buiten

Kussens op maat

Het voordeel is dat er voor iedere steigerhouten hoekbank en steigerhouten loungeset bijpassende kussen besteld kunnen worden. Een kussen in de tuin heeft meer te verduren dan een kussen die je binnen gebruikt of een kussen waar je op wil slapen. Het is belangrijk om goed na te denken voordat je kussens op maat laat maken. Er is onderscheid te maken tussen strakke zit en rug kussens of plofkussens voor in je rug. Bij Goedkope Steigerhouten Meubelen kunnen kussens op maat besteld worden. De kussens zijn in verschillende kleuren te krijgen en als je weet welk soort stof het gaat worden moet er nog een keuze gemaakt worden uit de verschillende kleuren die aangeboden worden. Daarna moeten de maten doorgegeven worden. Als de maten bekend zijn is het alleen nog een kwestie van bestellen. Veel kussen zijn gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Voor de stevigere vlekken kan een beetje zeep gebruikt worden.

Soorten steigerhout

Als laatst zijn er nog verschillende soorten steigerhout. Steigerhout is een kostenbesparende optie voor meubels, waardoor het een populaire keuze is in de meubelindustrie en interieurwinkels. Er zijn twee soorten steigerhout: onbehandeld en geïmpregneerd. Onbehandeld steigerhout kan eenvoudig in de gewenste kleur worden gebeitst en worden behandeld ter bescherming tegen weersinvloeden. Of oude planken van steigerhout die al zijn behandeld met een beitslaag, waardoor verdere behandeling niet meer nodig is. Lees voor meer informatie de blog over nieuwste trends voor in de tuin op onze website!

Gerelateerde producten

 • Actie! Steigerhouten_bank
  Stel product samen
  Loungeset steigerhout

  Steigerhouten bank

   375,00
 • Actie! Steigerhouten_hoekbank_zonder_armleuning
  Stel product samen
  Loungeset steigerhout

  Hoekbank steigerhout

   375,00
 • Actie! Steigerhouten_loungeset
  Stel product samen
  Loungeset steigerhout

  Steigerhouten loungeset

   375,00
 • Actie! Steigerhouten_hoekbank
  Stel product samen
  Loungeset steigerhout

  Steigerhouten hoekbank met beide uiteinden een armleuning

   375,00
Scroll naar boven