Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Houten tafel industrieel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een houten tafel in industrieel design? Dat is voor veel mensen een droom. Helaas is het vaak een behoorlijk dure droom en blijft het daarom ook bij dromen. Wij vinden dat dit anders moet. Iedereen die een houten tafel in industrieel design wil aanschaffen, zou dit moeten kunnen doen. Daarom bieden wij u zeer scherpe prijzen, zonder dat u inlevert op het gebied van kwaliteit.

Bent u benieuwd naar onze kwaliteit, dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Hier hebben wij altijd talloze tafels op voorraad staan, in allerlei soorten en stijlen. Het is voor u handig om te weten dat u alle tafels uit onze collectie kunt krijgen in diverse maten, met verschillende onderstellen en afgewerkt in diverse kleuren dankzij een door u te kiezen beits of wash.

Hoe herkent u een houten tafel in industrieel design?

Veel mensen zijn liefhebber van een industrieel design zonder dat zij dit zelf eigenlijk weten. Want hoe herkent u een houten tafel in industrieel design? U herkent deze meestal aan het onderstel van ijzer. Wij kunnen echter nog een stap verder gaan. Wilt u echt een unieke, stoere en robuuste tafel in huis halen, dan kunnen wij de tafel van uw keuze voorzien van een steigerbuizen onderstel. Dit zorgt voor een prachtige, onderscheidende uitstraling.

Een grote misvatting van een houten tafel met een industriële look, is dat deze alleen zou passen in een industrieel interieur. Natuurlijk is hij hierin helemaal op zijn plek, maar ook in een ander interieur voegt deze tafel iets toe. Juist het creëren van een contrast in uw interieur kan zorgen voor extra uitstraling.

De prijs van maatwerk zal u verrassen

De kans is groot dat wanneer u op zoek bent naar zo’n houten tafel met industrieel ontwerp, u behoefte heeft aan maatwerk. Dat is bij ons absoluut mogelijk. Sterker nog: de prijs zal u aangenaam verrassen. Wij maken maatwerk voor iedereen bereikbaar, zodat u kunt beschikken over een tafel die volledig bij uw smaak en inrichting past en waar u nog vele jaren van kunt genieten. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een tafel in industrieel design. Ook wanneer u naar andere stijlen zoekt, dan kunnen wij u wellicht helpen. Aarzel dan ook niet om uw ideeën aan ons voor te leggen.
[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_separator style=”solid” gap=”tall”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3496″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Houten tafel industrieel

Eiken tafelEiken boomstamtafelSteigerbuis tafelTafel steigerbuisIndustriele tafelSteigerhouten tafelHouten tafelSteigerhouten bedRonde eettafel Tafel van eikenhout Salontafel steigerbuisSteigerhouten tafel met steigerbuizenSteigerhouten tafel kopenIndustriele steigerhouten tafelVierkante steigerhouten tafelHouten tafel kopenHouten tafel industrieelVierkante houten tafel2 persoons steigerhouten bed1 persoons steigerhouten bed

Houten tafel industrieel Houten tafel industrieel Houten tafel industrieel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven