Veel uit voorraad leverbaar

Productie in eigen werkplaats

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Betaal pas bij levering!

Eigen showroom in Deventer

Steigerhouten bed

[vc_row][vc_column][vc_column_text]U bent ongetwijfeld bekend met steigerhout. De kans is groot dat u steigerhout kent van tafels of buitenmeubelen. Meer en meer mensen schaffen steigerhouten meubelen aan en wij helpen iedereen met plezier. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijk is met deze houtsoort? Wat dacht u van een prachtig steigerhouten bed? Zo’n bed zou wel eens het ontbrekende puzzelstukje in uw slaapkamer kunnen zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestaande bed een prachtige upgrade krijgt met een ombouw van steigerhout.

Een steigerhouten bed voegt sfeer toe aan uw slaapkamer

Uw slaapkamer is een kamer die extra aandacht verdient, vindt u niet? Naast een goede nachtrust is een fijne sfeer hier ook belangrijk. U wilt wakker worden in een kamer die er mooi uitziet en waar u een prettig gevoel van krijgt. Een bed is daarbij heel belangrijk. Zelfs de mooiste slaapkamer wordt minder aantrekkelijk met een bed dat zijn beste tijd heeft gehad. Met een nieuwe ombouw lost u dit eenvoudig op en wat is er nu sfeervoller dan een steigerhouten bed?

U heeft bij ons al een steigerhouten bed vanaf slechts 140 euro. De houten ombouw maakt van elk bed weer een pronkstuk van uw slaapkamer. Wij bieden u naast deze standaard ombouw nog twee verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een rondom gesloten steigerhouten bed of voor een prachtig steigerhouten blokbed met robuuste twintig centimeter brede randen rondom. Kijk voor de verschillende modellen maar eens op deze link.

Luxe, comfortabel en duurzaam

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit steigerhout voor onze tafels en bedden en werken de meubelen bovendien feilloos af. Schroefgaatjes worden netjes weggewerkt met vloeibaar hout, zodat u een strak geheel krijgt. Het bed bestaat uit zachte vezels die niet alleen prettig aanvoelen, maar ook niet splinteren en daarmee erg duurzaam zijn.

Uw steigerhouten bed zorgt voor een luxe uitstraling. Een uitstraling die u bovendien aan uw eigen wensen aan kunt passen. Niet alleen kunt u de ombouw op maat laten maken voor uw bed, u kunt ook kiezen uit diverse beitsafwerkingen, opberglades onder het bed en zelfs bijpassende nachtkastjes.

Meer informatie over een steigerhouten bed

U kunt uw ideale bed zelf samenstellen op de website op deze pagina. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail, door ons te bellen of door op afspraak even langs te komen in onze showroom in Deventer. Wij helpen u graag verder.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_separator style=”solid” gap=”tall”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3466″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Steigerhouten bed

Eiken tafelEiken boomstamtafelSteigerbuis tafelTafel steigerbuisIndustriele tafelSteigerhouten tafelHouten tafelSteigerhouten bedRonde eettafel Tafel van eikenhout Salontafel steigerbuisSteigerhouten tafel met steigerbuizenSteigerhouten tafel kopenIndustriele steigerhouten tafelVierkante steigerhouten tafelHouten tafel kopenHouten tafel industrieelVierkante houten tafel2 persoons steigerhouten bed1 persoons steigerhouten bed

Steigerhouten bed Steigerhouten bed Steigerhouten bed

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven